Feelings in me

Gourtech | 20.08.2008 | Chill Out
6:07

Vihdoinkin jotain uutta, vaikkakin vähän rennommassa paketissa tällä kertaa.

Phazonin remixi kuultavana:

http://www.mikseri.net...

8.67   700 kuuntelua

Showcasessa on happy hours klo 00.00 - 15.00, jolloin sinne nostetut kappaleet saavat +25% lisää näkyvyysaikaa normaaliin verrattuna.

Mainosta kappaletta Mikserin etusivulla 3 tuntia. Lähetä viesti:

MIKSERI MAINOS 344882 numeroon 173172 (1,90€)

tai mainosta krediiteillä.

Kommentit

Haluaisitko kommentoida? Rekisteröidy käyttäjäksi tai kirjaudu sisään

Aurisgale 17.10.2008
Sain vihdoinkin noi uudet Genelecin kajarit käyttöön ja näin alkuun voi sanoa, että kuulostaa hyvältä (kappale ja kajarit=D). Totuttelua nämä uudet kajarit kyllä vaativat, mutta vaikuttaisi ainakin miksaus olevan omaan korvaan melko hyvin kunnossa. Hiukan erottelevuus on sekavan oloinen (levoton), mutta ei suuremmin.

Miellyttävä pitchaus laitettu tuohon pianoon. Kuten muutkin on sanoneet, että kivasti muistuttaa ATB-soundia. Piano voisi olla ehkä hiukan pehmeämpikin, mutta kuulostaa jokatapauksessa hyvältä. Rytmipuoli on kunnossa, vaikka vähän itseäni häiritsee tuon basarin sooloilu muutamissa breikki-kohdissa. Bassline on efektoitu kivasti ja nuo sahat taustalla tuntuisi myöskin toimivan.

Omaan makuun ehkä tämä nojaa samaan melodiakiertoon liikaa, mutta onneksi tuo nätti piano pelastaa siitä paljon. Hyvä maku tästä itselleni jäi, vaikka ei ehkä tämä kappale ole se miun juttu. Ehkä joku (koukku?) tästä jäi uupumaan, että olisi täysin tästä innostunut. Toimiva setti kaikinpuolin.
0   +1 +2
 
8
Fleeticer 19.09.2008
En yleensä välitä näistä chill-out biiseistä mikseri.net:ssä, sillä tosi harvoin tulee hyvää sellaista vastaan, ja niillä harvoilla hyvillä on yleensä ihan omat projektit sitä chilliä varten. Laitoin nyt kuitenkin soimaan, no itselleni tämä kuulostaa kyllä ihan trancelta, tällä kertaa se on hyvä asia, koska en usko, että tämä olisi hitaalla chillitemmolla saanut meikäläisen fiiliksiä nousemaan.

Piano ja sen delay keskinkertaisen kuuloista, vähän kuin itelläkin tuppaa yleensä olemaan. Tuo ATB - tyylinen, vai onko se se sama piano nyt, paha sanoa, kuulostaa kuitenkin hyvältä efekteineen ja pitch bendeineen. Miksaus on se suurin ongelma tässä, se kun olisi kunnossa, niin olisi oikeastaan ihan nätti paketti kasassa. Nyt tämä nojaa kuitenkin täysin niiden ideoiden ja tunnelman varaan, ja samalla toteutus on turhan keskinkertaista.

Kiinostus kuitenkin säilyy yllä loppuun saakka, joten kyllä siinä suhteessa on onnistuttu. Nyt vaan miksausta kuntoon seuraavaan, niin jälki on jo nautittavaakin. 8- tästä.
0   +1 +2
 
Asvap 18.04.2009
Hyvä träkki:) Tän biisin rento tunnelma on mun mieleen.
0   +1 +2
 
9
Dj Tson 16.09.2008
Ohhoh aika paukun oot vääntäny :) melodiat on 10 luokkaa
0   +1 +2
 

Viimeisimmät kuuntelijat