Game Over (Organic)

Free Soul | 20.05.2006 | Neo-Soul
4:23

The same song as above, but without the moog in the end.

9.67   2534 kuuntelua

Kommentit

Haluaisitko kommentoida? Rekisteröidy käyttäjäksi tai kirjaudu sisään

10
ronne 20.06.2011
Tere Tää (Organic) versio oli jo aika lähellä, mut ei ihan viä perillä...Rolling Stonesin Keith Richards teki "Start me up" piisistä obaut 30-40-versiota kymmenenvuoden aikana, kunnes sitten kelpuutti tuon joka pärjas aika kivasti ympärimaailmaa, edelleen.
No, tähän piisiin, mä veisin tätä reggaen suuntaan enemmän, vaikka säilyttäisin nää soul ja funky vaikutteet...
Jotai kovaa tän pehmeyden rinnalle, metallinen snare, ja bassari vois olla jees, hyvä funky/reggae/soul kitaristi, joka on varma mitä soittaa...jotain eksoottisia helistimiä, tai hitusvitkuttimia, eikä mitään synaa...
0   +1 +2
 
10
har 02.12.2007
Näitä kuunnellessa tulee kyllä mieleen, että kuinka musta onkaan suomalaisen naisen/miehen sydän. Todella syvältä meidän sielusta ja Karjalasta on afroamerikkalainen rytmimusiikki ja melodia.
Saisikohan tästä kappaleesta lapselle soittorasiaan äänen. Jättäisin sadun lukematta. Kuunneltais vaan tätä.
0   +1 +2
 
10
LILQuest 25.05.2006
Ilman moogia tai moogin kanssa ni kyl on taas todella nättiä musaa pistetty kasaan.
Biisi alkaa heti ihan eri tasolla mitä mikserissä näitä R&B-yrityksiä oon kuunnellu.
En tiiä sit kuinka iso loukkaus on, että vertaan tätä sun musaas R&B:hen kun ite luokittelet tän tonne Nu soulin alle eli enemmän UG-matskun puolelle ??
Mutta joo, ei siitä sen enempää...
Skitat saundaa aivan mahtavasti sitä bassoista myöten. Jotain semmost ihme hämy-tunnelmaa pistelee toi wah wah-skitta ja sit noi tausta-laulut nostaa sen hämy fiiliksen ihan uusille ulottuvuuksille.

Tosta sun laulusta on vaikee alkaa mitään kritiikin sanaa pistää koska siihen ei vaan yksikertasesti oo mulla varaa. Todella hienoo laulantaa koko biisin ajan.
Ja miksaukset on nyt kunnossa, mitä joskus silloin kävin noita sun ensimmäisii live minidisc-biisei kuuntelee ni kyl niissä oli jo kuultavissa, että ääntä löytyy, mutta nyt ku näit uudempii kuuntelee ja miksaukset on kunnossa ni ei voi muuta ku kehuu.

Ja aivan samaa sanon ku tossa ylempänäkin, että toi Stop-kohta biisin about puoles välissä nostaa tän biisin taas astetta korkeemmalle ja tuo tähän pikkusen semmosta mahtipontisuutta messiin.
Voi vitsi, että on vaikee mitään järkevää sanoo kun tää on tälläsenään vaan niin hyvää tuotosta, että harvoinpa mä jotain Stevie Wonderia kuunnellessa alan arvioimaan sen laulusuorituksii tai sen biisien taustoja.
Pakkohan täst on kybä läväyttää pöytään kun on niitä ysejä puolet huonommillekki tullu annettuu :)
Jep !!
0   +1 +2
 

Löytyy soittolistoilta