Victim/Witness

Forgotten Pride | 29.03.2009 | Thrash Metal
4:26

Martyrs. Anyone?

7.60   522 kuuntelua

Kappaleen sanat

Impaling flesh, bone and soul,
the butcher smiles..
In this pit full of horrors,
nameless bodies and blood,
Through mud, dirt,
and into the soil


Black skies up ahead!
Witness their beauty..
You'll numb in time,
for the pain is always there!


Crawl through the barbed wire,
your chest filled with scars.
The art of ripping skin,
flesh's own performance,
Don't plead for mercy,
there's none in him.
Downward anxious,
and sadistic in a way..


Black skies up ahead!
Witness their beauty..
You'll numb in time,
for the paind is always there!


Behold, Human nature!
Tool-aided massacre,
The screams gone cold..

Bloodstains on floor,
Tools in order,
Imagine, the ways he'll make you
Scream.


Black skies up ahead!
Witness their beauty..
You'll numb in time,
for the pain is always there!

Kommentit

Haluaisitko kommentoida? Rekisteröidy käyttäjäksi tai kirjaudu sisään

8
Rytke90 08.11.2009
Joo no siis ihan ekanahan täytyy sanoa että soundit ovat aika kusiset joten siitä miinusta mutta mutta, hätä ei ole tämännäköinen. Potentiaalia löytyy mielestäni ainakin alkupuoliskon iskevyyden ollessa aikas kohillaan. Riffeistä sen verran että aika perusmättö riffejä, ei mitään kovinkaan upeeta joskin sellanen rento agressio niissä kokoaja pysyy yllä wich is nice. Ei mikään maailman paskin biisi jossei myöskään parhaimmasta päästä, biisin rakenne on vähän tällanen että vedetään riffiä riffin perään joten siihen kaipais vähän enemmän luovuutta imo. Jees Jees vittu lisää viinaa vaan naamaan ni hyvää tulee !

Ainii Jep ja vocaalit on mielenkiintoset siit'ä plussat. Vitusti lisää treeniä ja treeniksellä hengailua ja biisien hiomista ni ehkäpä hyvä tulee
0   +1 +2
 
8
Black Velvet 28.07.2009
Hyvvää heviähän tämä on. Peukku pystyyn. Joku siellä vähän kolisee mutta tuskin kanttiin kolistamalla sais tuommosta ääntä... No oli miten oli niin tuopahan sekin vähän jännää tunnelmaa tähän biisiin :D.
0   +1 +2
 
7
Shit_happens 01.05.2009
Aika hirveetä. Jotain ihme kolahduksiakin kuuluu rumpalin "hienosta" rumputyöskentelystä. Ettei kantti siellä kolkuttelisi koko ajan? Vittu kuulostaa ihanku joku tikka saatana hakkais puuta välillä.
Ei toimi. Annan silti 7 säälistä.
0   +1 +2
 
8
Kallemania 24.04.2009
Mukavasti oli kaiutettu laulu, niin kuin jostain luolasta tulis. bläckkimäistä tosiaan, ilkeän kuulonen ääni on. Soundeissa on parantamisen varaa, vähän haittaa menoa mutta kyllä tässä aineksia on.
0   +1 +2
 
7
Burden 06.04.2009
Soundit ovat tosiaan aika surkeat, mutta kyllä tuosta jotain selvää saa. Soitto toimii enimmäkseen vaikka vähän epätahtisuuksia välillä löytyy. Vokalisti on mukavan ilkeän kuuloinen, mutta selvää ei pahemmin niistä äänenlaadun takia saa. Sanat ovat ihan hyvät, death metalmaiset. Biisi ehkä tökkii vähän välillä ja rakennetta voisi vähän miettiä, riffit kuitenkin toimivat ihan hyvin, mutta jotain omaperäisyyttä vielä tähän lisää kaipaisin. Siitä vaan paremmat nauhoitusvälineet hommaamaan ja uutta biisiä putkeen. Kyllä tästä vielä hyvä tulee.
0   +1 +2
 
LivedNatas 06.04.2009
"Melodic" Death? Hmm. Thrash metallia sotkettuna blackiin tämä omasta mielestäni oli eikä turhasta melodisuudesta ollut tietoakaan. Oikeastaan aika pahankuuloinen tuotos, jokainen mieltää fiiliksen ja soundin omalla tavallaan. Laulusta ja leadi kitarasta ei saanut kyllä yhtään selvää ja tulipahan tuossa kyseen alainen fiilis basson exsistentiaalisuudesta, joka ilmeisesti hautautui komppiskebojen surinan ja konerumpujen alle.

Sävellystä on hieman hankala lähteä kommentoimaan tuotannon ollessa vielä tässä vaiheessa. Hieno meininki paikoitellen, mutta rakenne ja osien vaihdokset tökkivät turhan usein. Itse tykkään kuunnella enemmän hyvän kuuloista musiikkia, joten olen ehkä väärä ihminen arvostelemaan tätä.
0   +1 +2
 

Viimeisimmät kuuntelijat