The Law

5:09

"These rules are not for us. We should not behave like programmed. We are humans, for God's sake."
--Dr.Shultz--

"The Evil i is my confused brainchild.
Permission to the image-area has denied.
Illegal selfcontrol and true open mind.
You break my signalized law and now you die."

9.43   2028 kuuntelua

Kommentit

Haluaisitko kommentoida? Rekisteröidy käyttäjäksi tai kirjaudu sisään

10
Niina Koo 06.04.2006
Eittämätöntä neroutta löytyi heti.Vaikka toiset ovatkin sanoneet kappaleen kahresta ekasta minsasta vaikka mitä,niin mä olen kyllä vahavasti sitä mieltä,että aivan parsasta musiikkia.

Tuomiopäivä tulee,epäilemättä.
0   +1 +2
 
Suorastaan nerokas biisi. Tarvitsin kaksi tarkkaavaista kuuntelua, ennenkuin pääsin kunnolla sisälle tähän.
Jo intro johdattelee kolkolla äänimaailmallaan kappaleen kaaottiseen ja synkeään tunnelmaan. Siirtyminen eteenpäin pienellä hälyllä tuntuu aika hyvältä ratkaisulta, se ei vie kappaleen tunnelmaa ja tuo silti lisää ulottuvuutta kappaleeseen. Sama melodia jatkuu, mutta nyt paljon ''ilmavampana'' ja massiivisempana.
Rumpujen tullessa mukaan alkaa vähän pelätä, että jääkö biisi nyt tälle tasolle... Ruoskivaan komppiin ja samaan melodiaan. No ei onneksi: oudon kuuloisen puheen aikana mukaan astuu hienon kuuloinen kuoro. Kuoro kuulostaa aika orgaaniselta ja vie kappaleen apokalyptisen tunnelman aivan uudelle tasolle.
Rytminen konemusiikki ei ole aivan minun mieleeni, mutta joitakin kappaleita, kuten tätä, kuuntelee mielellään pienenä tunnelman nostattajana. Joissakin kappaleissa kuitenkin kuulee, että tämmöistä tunnelmaa ei voisi saada pelkällä minimalismilla tai äänileijunnalla aikaan.
Eli tiivistettynä, biisi on mikseri-tasolla hyvinkin korkealuokkainen ja onnistuu tunnelmallaan pitämään otteessaan loistavasti.
0   +1 +2
 
accent 30.01.2006
Isoa ja rankkaa saundia sekä huonoa englantia, mikäs sen... kummempaa? Erikoinen biisi joka pitää kyllä kuunnella pari kertaa että tajuaa kaikki erikoisuudet. Vähän liian hurjaa ja hiomatonta makuuni, mutta tuomiopäivän fiilikset tulevat hyvin päähäni biisistä. Saundit, rakenne ja idea olivat ihan loistavat, toteutuksen olisi vain voinut jäsennellä ja rakennella hitusen paremmin.
0   +1 +2
 
9
Redfox 30.01.2006
Tietyllä tavalla tuo synkkyys iski minuun tyylillisesti, rummut on kovat samoin yleinen tunnelma ja melodiat. Massiivista kitaraa todellakin. Kokonaisuutena antaisin mielellään kympin, mutta ehkä välillä meni liian sekavaksi.
0   +1 +2
 
Valandir 30.01.2006
Noh, mitäs minä nyt tästäkään genrestä tiedän... No niin, en mitään, mutta kokeillaanpa:

Ihan mukavan kuuloista metalliräminää alusta alkaen, mutta saundi on jotenkin liian ontto, eikä varsinaista puhtauden tuntua ole. Kun rummut tulevat mukaan, niin meno kyllä paranee, mutta on ehkä hieman liian hidasta omaan makuuni. Vokaalit sopivat hyvin ja kuoro antaa biisille eeppisen vaikutelman ja sopii loistavasti. Mehevät metallisaundit kyllä säväyttävät, mutta biisi kyllä jotenkin jää vähän junnaamaan paikalleen.

No huh huh, enpä nyt tiedä mitä tästäkin nyt sanoa loppujen lopuksi. Itselläni kuitenkin kaikesta huolimatta jäi ihan suht koht hyvä maku suuhun, mutta en tätä kyllä vakituisesti kuuntelisi. Tämä roikkuu taiteellisuuden varassa :)
0   +1 +2
 
9
Klasu 21.01.2006
Intron jälkeen odotin jotain aivan muuta kuin mitä tulossa oli. Ei tässä yhteydessä ollenkaan paha asia. Tässä mietin että onko soundi jopa liian iso, mutta ei se kyllä taida olla. Ennemminkin just sopiva. Kympin biisi muuten, mutta kuten aikasemmin joku muukin sanoi niin olisin kaivannut b-osaa vielä lisäksi tuomaan vähän lisää vaihtelua. Muuta parannettavaa en kyllä keksi.
0   +1 +2
 
10
Hlidskjalf 16.01.2006
Huhhuh!
0   +1 +2
 
10
bdaisy 03.08.2005
Moi Reppulit! Tämä on paras biisi mitä olette tehneet.
0   +1 +2
 
NapalmHead 01.05.2005
Ensimmäisen kahden minuutin aikana kuultavasta tavarasta en saanut mitään ihmeellistä irti. Kohtuullisen hyvää peruskamaa. Mutta noiden kahden minuutin jälkeen homma lähtee oikein kunnolla käyntiin, ja korvani nauliintuvat kaiuttimiin. Todella häijyn kuuloista. Ihmiskuoro on hyvin kohtalokas efekti, ja rummut jytisevät raskaasti. Soundimaailma on hyvin laadukas ja rikas, mikä edesauttaa apokalyptisen tunnelman syntymistä. Kahta ensimmäistä minuuttia lukuunottamatta tämä biisi on eliittitavaraa.
0   +1 +2
 
9
gebo modyo 20.04.2005
Todella, todella synkkä tunnelma! Yksin kun on kotona ja kuuntelee niin meinaa ruveta pelottamaan!

Se tästä jää päällimmäisenä käteen, todella hienosti toteutettu äänimaailma, jyhkeät melodiat (suomenkielen sanavarasto hukassa, en keksi parempaa adjektiivia, ehkä "spektaakkelinomaiset" kävisi myös..) ja rosoiset rummut, synkkä "lain" lukeminen ja massiiviset "kitara"(tai vastaavat)-osiot, pelottava tunnelma!

"Rammstein"-industriaalia, yhdeksikkö helposti ansaittu. Ehkä kymppikin, mutta jääköön tuohon yhdeksikköön, kymppi ehkä olisi aiheellinen, jos biisissä olisi vielä joku väliosio, transponoitu tunnelmaa entisestää kohottava pätkä tai vastaava. Mutta kyllä tämä on hyvin tehtyä musiikkia.
0   +1 +2
 

Sivut: 1 2

Viimeisimmät kuuntelijat

Löytyy soittolistoilta