Sielujen seinillä samettia.

3:57

Uusin kappaleeni (noin 6kk.) Kukaan ei huomaa niitä hienoja juttuja, kuten niitä mahtavia kasaritomeja (paitsi JM ja HW), ja sitä pasarista irti reväistyä bassolinjaa. Mut toisaalta, eipä minua muutenkaan kukaan ymmärrä, jotta ei haittaa.

Niin, ja ne kitarat kuulostavat transistorivahvistimella soitetuilta, koska ne on soitettu transistorivahvistimella. Linjaan.

7.71   1015 kuuntelua

Kommentit

Haluaisitko kommentoida? Rekisteröidy käyttäjäksi tai kirjaudu sisään

7
hävettää 27.03.2007
Alun räkäsärö vaikutti vähän oudolta ratkaisulta, mutta se saikinalkavan pianon kuulostamaan herkmmältä.. Kitarasoundi ois miun mielestä kyllä sitten voinut vaihtua, vähemmän säröiseksi.. Vaatis melkein sen laulun, tai enemmän vaihtelua
0   +1 +2
 
8
Deadg 19.03.2007
Aikas outoa musiikkia, tunnelma oli melkoisen erikoinen ja samoin biisi muutenkin.

Ei jättänyt ainakaan tasalämpöiseksi saati sitten kylmäksi tämä kipale!
0   +1 +2
 
8
JM 10.12.2006
Onko hölmöä kiinnittää huomiota näin pieneen yksityiskohtaan, mutta parissa kohtaa rummuissa tuleva kasaritomi "piupiu" -saundi sai jostain syystä melkein ääneen nauramaan. Ei sinänsä hyvässä eikä huonossa mielessä, mutta hauska se vain oli tän oloisessa teoksessa. Aika nopeaa menee aika tässä. Biisi kehittyy ikivasti ja on jotenkin "suora". Laulun kanssa voisi olla ihan eri juttu, sellaiset boneflehdollsin kaltaiset matalat voksut vois minusta tässä kuullostaa vähän tylsältä ratkaisulta, noihin nuosevimpiin kohtiin voisi sopia puhdaskin laulu oikein hyvin. Saundit ihan kunnossa.
0   +1 +2
 
_hAiR 07.12.2006
Tämän tyyliseen musiikkien en hirveästi ole tutustunut joten vähän hankalaa lähteä kommailemaan.
Itse tykkään tuosta pienon pimputtelusta paljon.
Tosin kitarasoundit hieman liian raastavat ehkä.
Oikeat rummut ja paremmat kitarasoundit,
joku vielä mikinvarteen niin kyllä varmasti rupeaa fanejakin kerääntymään :D
Kiitos
0   +1 +2
 
ArseAssassin 17.08.2006
Itellänikin on biisinnimiä jotka loppuu kysymysmerkkiin, mutta ei sentään pisteeseen. :O Aika omaperäinen veto. Ei se nyt kuitenkaan niin olennaista ole. Se mikä on olennaista, on tuo korviaraateleva kitarasaundi, joka iskee heti alussa kimppuuni. Kamalaa. Ja konerummutukset kuulostaa myös melko ankeilta. Paremmin sen sijaan toimii nuo ohueksi filtteröidyt kitara ja pianosaundit, jotka tulee mukaan 0:40. Sitten jäädäänkin junnaamaan. Tylsää kikkailua tässä. Ja nyt kitaravallit taas mukaan. Hillitsepä vähän. 2:40 tulevassa osuudessa ei tunnu olevan oikein mitään ideaa.

Tässä biisissä on pää ja häntä. Ei vaan pointtia. Ehkä paremmalla tuotannolla olisi ideatkin tullut esille, mutta nyt ei. En saa tästä mitään irti, en. Bändin nimi tosin on hieno.
0   +1 +2
 
9
HW 17.08.2006
Yhdyn ylläoleviin sen verran että laulua olisin kaivannut. Varsinkin kun tietää että olet kuitenkin askarrellut tähän siinä määrin hienot sanat että jokaikistä kuulijaa ihmetyttäisi.

Kitaroissa oli varsin komea soundi. Sivistyneesti räkäinen, niin sanotusti. Muiden vastalauseista huolimatta minä tykkäsin. Paljon mutta kovasti. Kuviointikin oli onnistunutta, jylhän komeaa ja mahtipontista sortumatta silti ennalta-arvattavuuteen tai ylidramaattisuuteen.

Bassolinja nousi paikoitellen hyvinkin hallitsevaan asemaan, teoksen kantavaksi voimaksi. Niissä kohdissa huomasi sen tarttuvuuden ja hienovaraiset muutokset joiden ansiosta se suoriutui painavasta tehtävästään kunnioitettavan komeasti.

Rummuissa oli muutama hyvinkin ilahduttava yksityiskohta, erityisesti pidin tuosta perin omintakeisesta fillistä ajassa 1.36. Virvelistäkin löytyi varsin mainioita juttuja jotka piristivät komppia ja toivat mukanaan ennalta-arvaamattomuuden tuntua. Ei sillä että tässä olisi mitään ennakoitavaa ollut. Soundit tuntuivat olevan ihan kohdallaan, tosin basarista on vaikea sanoa kun se oli vähän piilossa.

Piano oli varsin kaunis vastapaino suriseville kitaroille. Se toi teokseen haurasta kauneutta, haikean elementin joka sai kuulijan katsomaan taivaanrantaan, eksymään hetkeksi siihen mikä on kaunista, kaikkeen siihen jonka merkitys hämärtyy realiteettien painostuksessa. Se muistutti tähdistä ja kuunnoususta, siitä keskiyön hetkestä jolloin kaikesta löytyy uusi merkitys.

Ysipuolen antaisin mutta kun ei niitä puolikkaita vieläkään ole tarjolla... Itsepähän päätit kumpaan suuntaan mennään...
+4   +1 +2
 
6
joo no en tiä mitä tähän voi enää kommentoida ku itekki haukuit tän jo..ei tää tämmösenä toimi. pari jees sointukiertoo mutta ehdottomasti vaatii laulut
0   +1 +2
 
jaskak 15.08.2006
kiva tunnelma biisissä, pianon ansiosta kai. en väittäisi että tämä on metallia, kuten tuolla ylhäällä lukee, vaikka säröä kitarasta tuntuu löytyvänkin.
0   +1 +2
 
petersadul 15.08.2006
Hyvä bändin nimi:) Konerummuista en pidä tällaisessa musassa. Eivät sovi sitten vaikka kuinka ujuttaisi. Kitara/bassosoundit olivat ihan ok, mutta särösoundit olivat aikamoista sirinää johon moni metallimies sortuu. Itse olisin yksinkertaistanut rumpukomppia aikasta rajusti. Bassorumpu ja bassokitara ovat toistensa parhaita kavereita! Ne pitää toimia kimpassa...nyt soittivat kuin eri biisiä paikka paikoin. Positiivisia asioita kyllä myös löytyi. Korkealta tulevat kaiutetut pianot ja skebat kuulostivat tosi hyviltä ja kokonaisuus toimi. Nyt ei muuta kuin laulua kehiin!!!
0   +1 +2
 
Meddi 15.08.2006
näin ennakkoluuloisena tuo gothic metal taitaa olla kauimpana omasta maustani. rytmikitaroilla hienot soundit. biisi ei ole huonoin instrumentaali mitä täällä on tullut vastaan. olisi kuitenkin mukavaa kuulla miltä se lulanta olisi kuullostanut. hyvä bändin nimi kuitenkin vaikka taitaa olla kuollut
0   +1 +2
 

Sivut: 1 2

Löytyy soittolistoilta