Saatanapäivänseisaus

2:39

Tälläinen instrumentaalipyristys, johon piti tulla kyllä laulatuksiakin, mutta koneeni armas oli toista mieltä. Bassokin puuttuu kokonaan. Noh, onhan tässä mukavaa kikkaa tuolla masterointipuolella harrastettu. Kaikenlaista efektipelleilyä. Kokeilin vain kepillä jäätä.

(Oletusarvo, paina muokataksesi)

8.00   839 kuuntelua

Kommentit

Haluaisitko kommentoida? Rekisteröidy käyttäjäksi tai kirjaudu sisään

mhotby 09.12.2006
Korvia särkevää musiikkia. Olihan se ihan hyvä kitarakuvio, mutta oisi siinä jotain muutakin voinut olla sen ja pimputtimen lisäksi.
0   +1 +2
 
7
Hillstart 09.12.2006
Minusta nuo master-raidalle laitetut efektit eivät koko ajan olleet kovin hyvän kuuloisia. Vaikkakin ne toivat hieman vaihtelua ja yllätyksellisyyttä muuten perin yksitoikkoiseen ralliin. Sinällään ihan hyvän kuuloinen riffihän tuo oli, mutta ei kappaleena mitenkään ihmeen hyvä.
0   +1 +2
 
Begemot 08.12.2006
Biisin nimi on oikeastaan hauska, sanakikkailu on vedetty tarpeeksi överiksi.:). Doomiksi -kai?- aika ovelat synasaundit (vai onko efektoitu kitara?). Aika junnaavaa, mutta kuuluu kai musan luenteeseen.

Ärsyttävää kirjoittaa näin mitään sanomattomia kommentteja,mutta en oikeesti keksi tästä mitään.
0   +1 +2
 
8
Turmis 08.12.2006
Kuulostaa lähinnä jonkin sontin intro/outro -meiningiltä, ja vieläpä varsin mainiolta sellaiselta. Varsinaiseksi kappaleeksi en tätä kuitenkaan mieltäisi, koska tässähän on vain tuo yksi looppi joka veivaa koko ajan. Mielenkiintoinen idea tosiaan tuo efektikikkailu masteroinnissa, periaatteessa toimii hyvin tähän kokonaisuuteen. Basson puuttumista en suoraan sanottuna olisi huomannut jos et siitä olisi maininnut esittelyssä.
0   +1 +2
 
Meddi 08.12.2006
parasta on tuo pikku pitchi tuossa yhdessä vaiheessa. bassoa nyt ei ehkä tarvita tähän. hyppii ja nykii, olike se tarkoitus. projektin nimi on hyvä, biisin genre p-stä.
0   +1 +2
 
9
rokkitrippi 08.12.2006
No hyvän kuuloista osastoa, meitsi tykkäsi kyllä. Soundit ois voineet silti olla ehkä vieläkin raskaammat. Mut helkutin hyvää paikutusta, ehkä pikkasen liian iloista vielä :) Suru puseroon.
0   +1 +2
 
8
fheratus 07.12.2006
on kyl aika synkkää met ei tää duum metallia ole. plain doom
0   +1 +2
 

Viimeisimmät kuuntelijat

Löytyy soittolistoilta