Totally Indifferent

Faro | 07.01.2006 | Rock
3:46

Rokkibiisi, jonka kertsi on tiukassa etukenossa. Spin Doctors -komppi. 2006.

8.75   3303 kuuntelua

Kappaleen sanat

You can't reach me, I do my best to hide
what I feel inside, if you ask I'll say I'm all right
Up or down, I know it will never show
I'm always as though from the freezer, cold to the bone

*
I'm so cool, though I'd like to burn
totally indifferent
can't get out of this sheath I've cast
I don't know if I'll ever learn
how to break through this cement
But I'd like to be free at last
*

Hardly recognize when emotions flash in my eyes
Is this love or hate, worship or despise?
Can't appreciate feelings that have been out of date

*

Love, hate, grief and lust I could know if you make me trust

*

I do feel, it's just... I'll protect my heart if I must.

Kommentit

Haluaisitko kommentoida? Rekisteröidy käyttäjäksi tai kirjaudu sisään

9
Johannes_t 16.04.2006
Kun tätä tässä hetken kuunteli, niin kertsi kulosti perkeleen hyvältä. Groovaa kivasti! Porukka tuntuu soittavan mukavasti yhteen ja bändi vaikuttaa toimivalta porukalta. Todella mukavan kuulosta musaa. Pitäkää lippu korkeella.
0   +1 +2
 
dunkelblau 14.04.2006
Hyvin soitettu, mutta kaikenkaikkiaan kalpea esitys. Miksaus lattana. Teknisesti ihan ok laulettu, mutta tunnetta puuttuu. Ääntämisessä vähän sanomista. Ihan mukava esitys.
0   +1 +2
 
9
PeksiM 13.04.2006
Kyllä nuo koskettimet sitten tekevät kovasti asiaa. Teillä on voimakas naisvokalisti etulinjassa, hienoa! Bändillä on mukavan letkeä retro-saundi ja -ote. Tässä on kyllä hyvä ote ja dynamiikan vaihtelut tukevat hyvin piisin kulkua. En näkisi mitään muuta kehityskohtaa kuin kehittää kertsiä enempi siihen suuntaa, että se jäisi rullaamaan päähän ja sisältäen jonkun iskulauseen, jota vois toistella. Kerraan kivan kuuloinen Dire Straits -skittasoolo tuossa ennen kahta ja puolta minsaa. Hyvä veto, joka saa kuulijan hyvälle mielelle (meinasin muuten kirjoittaa kullijan..hyi minua)! ;)
0   +1 +2
 
8
MacFly 12.04.2006
Tuotantohan tuntuisi olevan kohdallaan ja soitantokin rullaa. Kertsin melodioihin on yritetty saada kivaa koukkua ja paikoitellen siinä on onnistuttukin, hyvä! Kokonaisuutena tämä jää kuitenkin liian tavanomaiseksi ralliksi eikä mitään ahaa-elämyksiä tämä kuuntelija ainakaan saa. Jos radiosoittoa tai maailmanvalloitusta kaipaa niin enemmän melodiaa ja koukkuja vain. 'Totally indifferent' <- nuo kaksi sanaa laulettuna tuossa biisissä on oikeasti koko kappaleen kohokohta.
0   +1 +2
 
repulse 12.04.2006
Mukavan kuuloinen biisi ja taitavasti toteutettua/soitettua! Hyvää rokkia...tykkäsin kovasti!
0   +1 +2
 
Pitk 11.04.2006
Jotenskin sekavan olista soitto, kaikki soittaa ihan ***tusti toisistaan piittaamatta. Iso bändi ja soittaa täyteen kuin trio. Antakee tilaa. Laulajan vireessä ajoittain snadia toivomisen varaa. Sovitukseen ilmaa, niin soundikin paranee.
0   +1 +2
 
seveli 11.04.2006
Tiukkaa soittoa ja soundit aikalailla kohdallaan. Laulaja on myös varsin hyvän kuuloinen. Hieman heikompi esitys tämä on kuin muut orkesterin kappaleet.
0   +1 +2
 
seveli 11.04.2006
Tiukkaa soittoa ja soundit aikalailla kohdallaan. Laulaja on myös varsin hyvän kuuloinen. Hieman heikompi esitys tämä on kuin muut orkesterin kappaleet.
0   +1 +2
 
Sigil 10.04.2006
virkistävä lauluääni, jotenkin vaan tuntuu, että biisi on liian nopea, ja komppi vähän turhan simppeli tms.
0   +1 +2
 
9
Funk-Daddy 09.04.2006
Saundit on hyvät. Uruista tulee heti hyvä fiilis. Laulaja on todella hyvän äänen omaava, siitä voisi repiä ääntä varmasti vielä hieman kunnianhimoisempaankin meininkiin. Muutenkin meininki on hallittu ja tasapainoinen, myöskin ilokseni panin merkille, että bändi arvostaa nyanssien tiedostamista. Tasokas laulaja veti ysin himaan, vaikka äsken päätin etten antaisi niitä juuri kellekään. Myös kitaristi on monipuolisen taitava hahmo.
0   +1 +2
 

Sivut: 1 2 3 4

Löytyy soittolistoilta