N-Jedi

Evasound | 05.07.2007 | Chill Out
5:51

Jedi mind tricks.
Leijailua, hengaa mukana.

-5.7.2006-

9.25   950 kuuntelua

Showcasessa on happy hours klo 00.00 - 15.00, jolloin sinne nostetut kappaleet saavat +25% lisää näkyvyysaikaa normaaliin verrattuna.

Mainosta kappaletta Mikserin etusivulla 3 tuntia. Lähetä viesti:

MIKSERI MAINOS 282355 numeroon 173172 (1,90€)

tai mainosta krediiteillä.

Kommentit

Haluaisitko kommentoida? Rekisteröidy käyttäjäksi tai kirjaudu sisään

8
Joo, sanoisin että tämä on hiukkasen outo kipale... Enkä ole varma, missä mielessä sitä tarkoitan, edes.

Soundimaailma on tässä todella vaihteleva, mikä on aivan hyvä, vaikkei kipale niin kovin pitkä olekaan. Tässä on hieman sellaista eteerisyyttä, joka saa ajtukset harhailemaan, mutta kuitenkin jonkilaista rotia, joka sitten lopulta vie ajatukset takaisin tähän. Taidokasta! Biisi osaa hienosti myös ärsyttää ja miellyttää samaan aikaan. Siksi siitä onkin ehkä vaikea sanoa ihan suoralta kädeltä, onko se hyvä vai huono. Kultainen keskitie vie...

En usko, että osaisin tykästyä tähän siinä määrin, että kuuntelisin tätä jatkossakin, se ei vain jostain syystä napannut niin paljoa. Toisaalta, eihän tässä mitään vikaa ole. Soundit on kunnossa ja miellyttävyys ylittää ärsyttävyyden, sitten loppua kohti. En siis edelleenkään ole varma, mitä mieltä tästä olen.

Jos nyt kokonaisuutta ajatellaan tuon numeron kannalta, niin sellainen yleisnumero olisi varmaan kasi. Tosin yhdessä kohtaa tämä kuulosti niin hyvältä, että oli vähällä antaa ysin. Alkupuoli on kuitenkin hieman huonomman kuuloinen minun korvaani, joten keskiarvona tuo kasi sopii hyvin. Mutta silti... Être ou ne pas être..?
0   +1 +2
 
9
_whisper 19.08.2007
PSY????
JA MITÄ TOI Ä(N)NÄ TARKOTTAA?
sdfg
Alkaa jännästi, e r i t t ä i n h i d a s t e m p o i n e n . Junkklemainen, Wariomainen haudanryästjäjj.
*Hengaan mukana*
Hieno kappale <3 Sori et pilasin koko kommenttipuolen ylläolevil on parhaimmat kommat varsinkin Sidil =)
0   +1 +2
 
9
accent 05.08.2007
Kivaa leijailua. On helppo unohtua tuijottelemaan jotain kuviota, vaikkapa tuota sivun logoa ja sen kirjainten viivoja. Kaikki natsaa sillä tavalla hyvin kohilleen ettei mikään biisin osa ala kesken biisin häiritsemään niin että havahtuisi... ja sitten biisi onkin jo ohi, siinä se solahti mielen taustalla kivasti. Aika teknomaiset saundit, ja se on hyvä. On helppo antaa ajatusten soljua biisin mukana kun on itselleen toimiva saundi. Eli tykkäsin biisistä, vaikka sitten ei ollutkaan mitään varsinaista koukuttavaa tekijää.
0   +1 +2
 
10
Alussa mennään ja tuhoudutaan kolmeen osaan... Kiinteä muuttuu pikkuhiljaa kiteiksi... Jäinen planeetta on auennut... Täällä ei liikuta enään lakien mukaan... Vaan käyttämällä ihanaa ja omaa energiaa...

Yhtäkkiä kaikki muuttuu eteen aukeaa ovia joka imee sisäänsä... Yhtäkkiä enenmän kiteitä muodostuu ympärille... Nämä muodostavat värejä ja sen jälkeen niistä tulee turhankin eläviä... Ahdistavia samalla ihania... Kaaos leviää ja tuhoaa... Ja järjestys palautuu pikkuhiljaa...

Mitäs tästä nyt sanois...
Loistava?
Mahtava?
Hapokas?
0   +1 +2
 
10
Siddhartha 06.07.2007
Vitun hyvä.
0   +1 +2
 
9
JazzmaniC 15.09.2007
Aivan pirun hyvää soundia.
0   +1 +2
 
Stocco 29.08.2007
Onpas kummallista naureskelua taustalla. Harmi ku täs on sotkettu kaks hyvää juttua vähän epätoimivasti. Noista kikkailuista ja nauruista olis saanu jonku vaikka teknomman jynkytyksen ja sit noi leijailut, basso plus padit olis ollu vaan sellanen kunnun chill out setti mis ei ees juurikaan olis tarvinnu kompitusta ees. Mutta joka tapauksessa on hyvää äänimateriaalia!
0   +1 +2
 

Viimeisimmät kuuntelijat

Löytyy soittolistoilta