Pisara

es2 | 13.04.2004 | Trip-Hop
4:10

Ensimmäinen julkastu väsäys Sonar 3:lla, jolla vihdoin päästiin haluamaamme lopputulokseen. Soittimista yli puolet on tehty FM7:llä.

Genrest ei oo ihan tarkkaa tietoo, mut jos joku viisaampi haluu sen kertoo meille, nii sanokaa ihmeessä..

8.90   4661 kuuntelua
Linkki: http://www.mikseri.net/playsong.php?id=61366
Vastaanottajat
käyttäjätunnus tai sähköposti, erottele useammat rivinvaihdolla
Viesti
valinnainen
Nimesi
  tai Peruuta

Kommentit

Haluaisitko kommentoida? Rekisteröidy käyttäjäksi tai kirjaudu sisään

10
Hauska 31.05.2006
hyvää musaa pidän tästä musasta!!
0   +1 +2
 
9
MsKupari 22.02.2005
Biisissä on jotenkin kosminen fiilis.. ihan ku lilluis jossain isossa nojatuolissa ja kattelis vieressä meneviä ja olevia tähtiä. Ihan ku olis siellä jossain seassa ihan yksin :D aika "ankea" biisi, kun pistää ajattelemaan jotenkin niitä puolia elämästä jotka menee päin seinää.. mystisyys on silti hyvästä ja musiikki on musiikkia. Pisara nimen tajuan joissain kohissa, kun alkaa kuulua tommosta pimpeli pom, juttua..
0   +1 +2
 
8
nuuspo 29.09.2004
Jaahas, jaahas... alku oli ihan hyvä... Mutta pidemmän päälle tuli mieleen yläasteen äikän tunnin rentoutus hetki. Ku on pakko pitää silmiä kiinni ja opettaja kiertelee luokassa. Kova lattia ja selkäänkin alkaa kolottaa. Kotona hiljaisuuden tappajana tää biisi kyllä menis. Syvällinen kappaleen kuuntelu on turhaa. iha nättii joo, mut ei säväytä, ei :)
0   +1 +2
 
8
Kafetist 14.09.2004
ihan siistii ambient leijailuu, turhan simppelit rummut mut siisti melodia, pehmeetä ja kirkasta. aika kertakäyttöbiisi silti, mut ihan kiva ambienssi.
0   +1 +2
 
10
SarQ- 30.08.2004
mukavan kuulosesti lähtee heti liikenteesee tommosel särinä biitil(vai mikskä sitä kutsutaankaa)... melodia on tosi kiva. btw sopis tosi hyvin johki trance biisii :D:D. no mut hyvin toimii. nyt lähti beatti soimaa oikee kunnol. tosi hyvän kuulone massiivinen mut samal kevyt rumpusetti.

Koskaa en oo älyny tämmösest trip-hopista mitään mut nyt älyyn jos se tämmöst on sit :). Tää on tämmöst tosi hyvää taustamusiikkia. Tää biisi sopis esimerkiks hyvin johonki sarjaan. Tulee mielee semmone kohtaus et jotkut poliisit menee jonku asuntoon ja ettii koko kämpän jotai huumeit sun muut.

Melodia on kyl tosi hyvin messis koko aja, ei sammu vaa vaihtelee ja tuo ihmeellisesti uutta eloakin tähän jota tuntuu olevan muutenki.
Hyvä ettei tätä ole pilattu myöskään liia pitkävetesellä vaa just sopivat 4min. vaikka kyl ois voinu kuunnella pitempääki. Tosi hyvää kyl. pakko kyl liittyy faniks jos vaikka tulis lisää tämmöst :D tätä tarvitaa!
0   +1 +2
 
Biosexual M 09.08.2004
Kommenttirinki: En tavallisesti tällaista kuuntele, joten kommenttini on sitä mitä on.
Ei tämä hölmömpää ole. Taustamusiikkina menee oikei kivasti, mikään ei särähdä korvaan, soundit ihan jees ja meininki on mukavan ilmavaa. Eihän tällaisesta voi olla pitämättä. Jostain syystä ei tule edes mikään luuppimainen olo tuota kuunnellessa, kyllähän minä tällaista voin kuunnella.
0   +1 +2
 
9
unikoi 22.07.2004
Äänimaailma mukavan monipuolinen ja miksaus puhdas. Musiikkia, jota mielummin kuuntelee illankoitteessa. Rauhallista leijumista tyhjiössä. Harmi vain, että loppuu hieman kesken. Fadeout ei mielestäni ollut oikea ratkaisu kappaleen lopetukseen, mutta mutta. Erinomainen biisi kuitenkin, lataamisen arvoinen.
0   +1 +2
 
7
Mr Dimension 22.07.2004
no kaippa tuon trip hopiksi voisi sanoa =) tuo FM7:n kin tunnisti kylli välittömästi, mut mitä muuta mie tässä höpöttämään. FM7 toi teille kaiken pisteitä kaiken kaikkiaan .....
0   +1 +2
 
9
Humanoid 05.07.2004
Ysi napsahtaa ehdottomasti. Pidin tunnelmasta ja muutenkin diggailen tämmöisestä leijuvasta fiiliksestä. Lisää vain tavaraa kehiin.
0   +1 +2
 
10
*sabina* 29.06.2004
mun mielestä tämä on sika hyvä..ahh..reki vaikutuksen..
0   +1 +2
 

Sivut: 1 2 3 4

Viimeisimmät kuuntelijat

Löytyy soittolistoilta