The Resignation of False Arts

Epiclore | 20.05.2004 | Progressive Metal
10:34
9.78   2592 kuuntelua

Kommentit

Haluaisitko kommentoida? Rekisteröidy käyttäjäksi tai kirjaudu sisään

10
Paras biisi mitä teiltä olen tähän mennessä kuullut.. Tykästyin erityisesti kohdissa 2:15 ja 6:51 kuuluviin riffityksiin. Biisi pysyy hyvin kasassa eikä käy missään vaiheessa tylsäksi. Loppuosa on ihana..

Kyllä te pojat sitten osaatte soittaa ja laulaa! Siinä 5-6 minuutin paikkeilla alkava synan ja kitaran yhteissoolo on mukavaa kuunneltavaa.. Tilulilu.. Ja pidän myös Ollin lauluäänestä. Kyllähän se falsettilaulukin kivalta kuullostaa, mutta Ollin ääni kuulostaa ihan yhtä "kivalta" ja se lisää Epicloren omaperäisyyttä ja se on hyvä se.

Soundillisesti tjämä on onnistunut tekele myös, vaikka kitaroissa voisi olla hieman enemmän sitä "munaa".

Noh, en löydä tästä mitään muuta huonoa kuin tuon äsken mainitsemani. Kiitos Epiclorelle ja Mikseri.netille että löysin tämän hienon kappaleen. Tekisi mieli ostaa se teidän Into Demise And Victory-cd. Lähinnä sen puolituntisen nimikkobiisin takia.
0   +1 +2
 
10
DeZTiNy 11.08.2006
Siis tosi upeeta musaa... ei tohon voi muuta sanoa. kaikki soittaa oman osuutensa täydellisesti ja laulaja ja lyriikat on vaan plussaa...
0   +1 +2
 
9
Herra Karma 11.09.2005
Aivan erinomaista. Nuo vokaalit on vähän mistä jotkut fundamentalisti-metallistit voisivat russuttaa mutta ne luovat vain omaperäisen sävyn. Ei sen aina tarvitse mennä korkealta ja kovaa.
0   +1 +2
 
9
argon 17.03.2005
Mukavaa huomata, että joku viitsii poiketa aina välillä siitä sinkkumittaisesta biisistä ja panostaa biisin kehittelyyn sen perinteisen intro-säkeistö-kertsi-säkeistö-kertsi-välihaahuilu-tuplakertsi-ra kenteen ulkopuolelle. Meininki on hyvä tässä biisissä, ehkä kuitenkin pieni loikka riitasointuisemmankin riffin puolelle olisi ollut se paketin viimeistelevä silaus.

Soittotaitoa bändistä löytyy hurjasti, ei tarvitse kyllä yhtään häpeillä instrumenttien hallintaa tässä orkesterissa. Suurin puute biisissä on oikeastaan laulussa, jossa olisi saanut olla enemmän potkua. Melodisesti lauluraidat oli toki mallikkaasti vedetty, mutta intensiteettiä olisi saanut olla lisää - nyt jäi vähän sellainen tunnelma tuosta laulusta, että laulut on tehty akustisten demokitaroiden päälle ja lopullisessa sovituksessa instrumenttien puolesta kallistuttiinkin akustisten sijasta särökitaroihin?!?

Joka tapauksessa kokonaisuutena hieno suoritus ja ysiä tarjoilisin vastaukseksi arvosanakyselyihin :)
0   +1 +2
 
Cardhago 21.01.2005
Kohta tulee uutta... mutta hmm miksikäs nämä biisit eivät toimi enää :P
0   +1 +2
 
Helluva 17.12.2004
aah, vanha kunnon TROFA, kuuntelin sen taas pitkästä aikaa.. :) En ymmärrä noita ihmisiä joiden on pakko tulla ilmoittamaan että "en kyllä diggaa tällaisesta musasta" .. Milloinkas teiltä tulossa uutta matskua?
0   +1 +2
 
Cardhago 02.07.2004
Hehe, perusteluksi pituudelle riittää juurikin se, että tuosta ei olisi voinut tehdä yhtään lyhyempää karsimatta jotain oleellista pois. Huonosti menee, jos pitää alkaa perustella, miksi on tehnyt näin pitkän kappaleen. En minäkään tunne yhtään "perusteltua" kappaletta, koska ei kukaan ole velvollinen sellaisia asioita perustelemaan... aah taiteilijan vapautta...
0   +1 +2
 
Einsteins 01.07.2004
Ei oikeen meikäläisen musaa, mutta yritetään: Syntikkasoundi alussa säikäytti pahemman kerran, onneksi väistyi taaemmaksi. Biisinä varsin perusheviä, josta poiketen laulaja, joka sieltä sitten lopultakin tuli (luulin jo instruksi), olikin yllättäen sitten epähevi. En tiedä onko se hyvä, sillä vähän vaisunoloista ja kainoa laulu on. Kymmenen minuutin pituuteen en perusteita löytänyt (en kyllä tunne ainuttakaan perusteltua 10 minuutin biisiä).
0   +1 +2
 
konemies_ 01.07.2004
Helkutti mitä jolkotusta. Ihme pippelinvenytystä, soittotaitoa on. Mutta:
Liian kliiniä, liian munatonta, liian kikkailua, liian pitkä, liian päätön.
Lauluosuudet on parasta antia, silloin pysyy edes joku roti tässä.
0   +1 +2
 
NYSV 01.07.2004
Diggaan tosta miten biisi paukuttaa eteenpäin mukavan kuuloisten skittasettien ja rumpujen ansiosta. Laulu kuulostaa jotenki vähän löysältä ku on tottunut just sellaseen kunnon örinään, mikä sopis vissiin tähän?. Mutta hyvä näin, ehkä olisi saanut olla vähän vahvemmat ja voimakkaammat just nuo laulu osuudet.
0   +1 +2
 

Sivut: 1 2