Joulurauha Vaasankadulla [feat. protokollapäällikkö]

6:36
0.00   348 kuuntelua

Showcasessa on happy hours klo 00.00 - 15.00, jolloin sinne nostetut kappaleet saavat +25% lisää näkyvyysaikaa normaaliin verrattuna.

Mainosta kappaletta Mikserin etusivulla 3h 45min. Lähetä viesti:

MIKSERI MAINOS 604060 numeroon 173172 (1,90€)

tai mainosta krediiteillä.

Kommentit

Haluaisitko kommentoida? Rekisteröidy käyttäjäksi tai kirjaudu sisään

Uppe 17.12.2020
En ole Hip-Hopista kovinkaan selvillä. Mutta fiiliksistähän voi kertoa. Näin ihmisen istumassa jossakin asemalaiturilla punkkupullo kourassa ... ja noin neljä sekaisin olevaa joulupukkia tanssii laiturilla. On pakkanen ... ja joulurauha onkin joulurauhattomuus ... Hyviä soundeja on biisissä. Koska kyseessä on kisabiisi, en anna numeroarviota nyt.
0   +1 +2
 
AnttiJ 13.12.2020
Tanakkaa meininkiä ja erikoinen toteutus. Olikohan biisin alussa ollut kyse jouluruuhkasta? Tulihan sieltä Joulurauhan julistustakin, joten joulubiisistähän tässäkin on selvästi kysymys. Mukana on erittäin paljon kaikkea joten kuuntelijalle tulee hetkittäin runsauden pulaakin. Biisin puolivälissä juopunut isä kaatoi kuusen joka syttyi palamaan ja iski kinkkuveitsen vahingossa polveensa, mistä syystä paikalle mentiin pillit vinkuen. Naapurissa bileet vaan jatkuivat vaikka puoli taloa oli tulessa. In Finland we have a thing called "reilu meininki". Hauska "keitos" kaiken kaikkiaan.

Kisabiisille en valitettavasti annan bojoja vielä tässä vaiheessa.
0   +1 +2
 

Löytyy soittolistoilta