Pharaoh's Treasure (2015 Mix)

3:25

Tein tällaisen päivitetyn version Egyptian Mysteryn B-puoleksi. Tämä on pohjaltaan sama kuin 2013-versio, mutta soitin siihen päälle reilusti uusia soittimia, etenkin paljon pianota. Ehkäpä tuo hiljainen lisäbasso ja kaiutetut rautalanka-jutut soundiakin muuttavat, mutta vaikea sanoa onko tämä soundiltaan kuinka erilainen kuin se aikoinaan tyrmätty versio. Omasta mielestä kyllä ehdottomasti parhaita biisejäni. Tärkein lisäys tässä on tuo pianokuvio, joka kuuluu esim. 1:30-kohdalla. Se oli kappaleen pianodemossa, mutta muissa versioissa ei ollut. Soitin sen tähän uuteen, koska se on minusta säkeistön paras kohta. Myös mm. 2:34-osasta tuli aiempaa parempi.

Tuon aavemaisen koskettimen (vasemmassa kaiuttimessa 3:07) jättämistä en ole lopullisesti päättänyt (kun taitaa mennä liian oudoksi), mutta yritin lisäillä tähän versioon mahdollisimman paljon uutta.

0.00   267 kuuntelua

Kommentit

Haluaisitko kommentoida? Rekisteröidy käyttäjäksi tai kirjaudu sisään

Felix N 27.01.2015
Kiitoksia paljon kehuista. :) Sellainen biisi, jonka saama positiivinen palaute erityisesti lämmittää mieltä. Jos tuolla ihmisäänellä tarkoitat esim. tuota 3:08 alkavaa ääntä, niin olen kyllä samaa mieltä. Itse siinä laulan "setä"-kuoroa ja hieman koomiselta kieltämättä kuulostaa. :) Tämän biisin kohdalla minulla on tiettyä teknistä ongelmaa, että jotkut jutut, kuten tuo kuoro ja rummut jäivät lopullisesti tuollaisenaan biisiin. Vaikea selittää, mutta biisin perusta on tavallaan jo paketoitu ja soittelin tähän päälle vain isot kasat uusia soittimia.

Mm. bassoa pystyisin jälkisäätämään, mutta noita lauluja en pysty miksaamaan pois (ellen sitten yritä osittain peittää niitä laulamalla parempaa kuoroa päälle). Ja jos haluaisin rummut isommalle, niin pitäisi biisiin lisätä rummut toisellekin raidalle, kun en sitä alkuperäistä rumpuraitaa pysty säätämään. :) Mutta en ole asiantuntija, että mitä se biisin soundille tekisi, jos olisi kaksi päällekkäistä rumpuraitaa. :) Voisi kai sitäkin tietysti joskus kokeilla. Mutta mukava kuulla, että tällalaillakin toimii.
0   +1 +2
 
Kostiainen 26.01.2015
Koneellisempaan suuntaan on menty. Tarttuva melodia. Laukkaavaa kuljetus toimii. Ite nostaisin rumpuja ja bassoja ehkä vieläkin selkeemmin esille. Jotain soittovirheitä tuolla kuului ja tuo ihmisääni (tai siltä kuulostava saundi) oli vähän turha. Muuten ei valittamista
0   +1 +2
 

Viimeisimmät kuuntelijat