Telluksella

Dusty Riders | 25.07.2018 | Country
2:54

Yeehaaw! It's been 11 years 4 months and 2 weeks I uploaded here stuff. Now I wanted to create something "bluegrassy", and ended up to record this "Finncountry" piece, of which idea I got in the middle of the night recently.

The text is in Finnish and it's about how although we got family and friends and even social media nowadays, basically still we are alone in this world, from start to the finishline. Nobody can live for you, or carry the heaviest burdens you might encounter.

9.50   71 plays

Comments

Would you like to comment? Create an account or

10
AnttiJ 30.09.2019
Onpas hienostunut soundi soitossa! Vokaalit olivat ERITTÄIN positiivinen yllätys; todella hyvä, rehellinen ja "oikea" kantrisoundi sekä päävokaalissa että kuorossa. Sanat, joissa oli sanomaakin, toimivat tähän perinteiseen kantrimelodiaan perfect.

On se vaan metkaa miten periaatteessa melankolinen kappale voidaan tehdä muutenkin kuin ns. mollivoittoisesti; Suomen länsirannikolla ja Ruotsissahan se onnistuu ... kuin myös tässä.

Ihan täyden kympin kamaa. Vieläköhän Karjaalla järjestetään kantrifestivaaleja? Olen ollut kerran paikallakin joskus 90-luvun alkupuolella; oli siellä ainakin Country Express ja juontaja/muusikkona Jussi Raittinen lappuhaalareissan :-D. Jos järjestetään, niin ei muuta kuin mukaan vaan lavalle!
+2   +1 +2
 
9
Uppe 13.12.2018
Hieno biisi. Hyvin soitettu ja laulettu, ja sanat puhuttelevat.
+2   +1 +2