The Boat

Dumpster | 06.07.2005 | Pop
4:29

Ocean inside us..

9.33   1267 kuuntelua
Linkki: http://www.mikseri.net/playsong.php?id=141981
Vastaanottajat
käyttäjätunnus tai sähköposti, erottele useammat rivinvaihdolla
Viesti
valinnainen
Nimesi
  tai Peruuta

Kappaleen sanat

Times like these when you're fallin' down
I know you'll come around
World is turnin' and the brighter side
Is gonna bring out the light
Wind blows cold through wool and bone
When your love has gone
But you survive life will revive
As the days go crawlin' by

And when your boat is out there
In a ragin' ocean
Pourin' down rain it's only a notion
Times like these I know you'll come around

Cold cold winter's fadin' away
And I hear you sayin'
Just how lucky you are to be alive
To watch the clear blue sky
Simple life with the simple things
That you cannot buy
Make this journey we all have to strive
Living a worthwhile

Kommentit

Haluaisitko kommentoida? Rekisteröidy käyttäjäksi tai kirjaudu sisään

9
jarpat 16.07.2005
Pop-slovari ei kyllä useinkaan paljoa kiinnosta, mutta kun asialla on kaveri, joka osaa tehdä näppäriä biisejä, hyviä sanoituksia ja jolla vielä on erittäin miellyttävä ja persoonallinen ääni, ni eihän siitä voi olla pitämättä. Pari asiaa, jotka ei helppoja olekaan, oli minusta snadisti korjattavissa, eli miksaus ja loppufeidaus. Jos olisin itse tehnyt, en olisi aivan tyytyväinen, mutta kipale on kyllä sitä luokkaa, että luulisi kelpaavan jollekin tunnetummallekin jodlaajalle. Ei muuta ku hyvää demoa tästä tyrkyttämään ja nostamaan teostokorvauksia sitten aikanaan.
0   +1 +2
 
9
kitara 2 16.07.2005
Makeen kuulonen pop balladi hieman kasari hengessä.Mut sehän on hyvä juttu ku toi kasari hieman nostaa taas päätään.Tarttuvat laulumelodiat oot saanut kyhättyä ja hyvän kertsin.Ainut mikä vähän alkoi häiritsemään oli toi tuulikello efekti joka tuli turhan usein mun makuun.Muutama kerta sinne tänne olis ehkä ollut tehokkaampi....
0   +1 +2
 
sazy 08.07.2005
Todellakin on hiano veisu, niin rento ja mukaansa tempaava fiilis ja tunnelma.
Ehkä tässä olis viälä kaivannu kuulevansa jonkunmoosia vaihteluja enemmän..jotai mikä erottuis omana juttunansa ja mikä korostais tämän kipaleen rentoutta.
Soitto on kyl mallikasta ja oot hianosti käyttäny synan eri ääniä hyväksi, mä tykkään (ihime..) =) Eikös tuala alla ookki pad-matto? se tua hianosti piisiin nua matalatkin äänet mukaan. Erityysesti tua kohta, mis flute tuloo mukaan on loistava..Urkusoundiki on juuri oikeanlainen, ei ole liian peittävä mutta silti kerää oman huamionsa piisistä.

Laulu on taitavaa ja olisit vaa pistäny enemmän noita stemmoja peliin. Ja jonkinlaaset pitkätki äänet vois sopia tähän oikein mainiosti..

Oikein hianoa jälkeä, ei voi ku ihailla..
0   +1 +2
 
10
Stoned Ghoul 07.07.2005
Nää on kyllä sun alaa ehdottomasti nää balladit. Toi snadisti kähee laulu soundi skulaa tosi hyvin tohon musaan. Aika kasari henkinen että oikeen rupee hymyilyttää mutta kuulostaa aika pro tekeleeltä. Tämäkin menis mulle läpi ihan hyvin jonain miljoonia levyjä myyneenä jenkki artistina jos vain taustat olis vielä tuotetummat. Tämä siis hyvällä. Kylläpä osaat. Hyvin tehty vaikka tämä suht kaukana onkin mun musa mieltymyksistä.
0   +1 +2
 

Viimeisimmät kuuntelijat

Löytyy soittolistoilta