Feat. Sneaky Legs - Connected Skills Inc. (v.1.1)

Dreammachine | 24.01.2007 | Trance
5:00

Muutaman kuuntelukerran inspiroima hieman masteroidumpi versio.

Eli kyseessä on siis Sneaky Legsin kanssa yhteistyössä duunailtu nykyranse mätke. (Nyt hieman kevyemmin kompuroituna ;) Tekijöiden mielestä aika kickass setti ja toivottavasti myös muidenkin.

Suuret kiitokset Sneaky Legsille "Sneakyttamisesta" sekä säädöistä ja vinkeistä masterointia unohtamatta.

Kommenttia kehiin :)

9.25   2377 kuuntelua

Kommentit

Haluaisitko kommentoida? Rekisteröidy käyttäjäksi tai kirjaudu sisään

9
Latch 06.07.2007
Kaiuttimista kuuntelin että mitäs p*kaa se tällä kertaa mutta kuulokkeet päähän niin jopa meno parani :P
Juu uudenlainen miksaus tuntuu hyvältä, pienet asiat saavat kokonaisuuden tuntumaan aivan erilaiselta.
Hienoa klubibausaa! Musiikkityyli menee aivan oikeaan suuntaan. Ja vaikka Sneakyn kanssa biisi on rakennettu, on silti se aito ja oikea dreammachine kuultavissa biisitä. Loistavaa että olet oman soundisi löytänyt ja pitänyt!
Ei mitään kauheasti maailmaa mullistavaa, mutta loistavasta biisistä (taas kerran) ei voi alle 9 antaa!
0   +1 +2
 
9
Mr Fobias 25.04.2007
Bassot, jotka tykittävät tällaisen "hevimiehenkin" persuksille, hytkyttävät oikein kunnolla. Pitää ottaa kotibile settiin mukaan. Loistava ralli!
0   +1 +2
 
10
apollo0100 18.03.2007
Hullua melodiaa, joka kuitenkin toimii erittäin hyvin. En kyllä sitä ihmettele, kun mukana on myös itse Sneaky :D Tehopakkaus tämä biisi ja kyllä tästä pidän ja paljon! Tempo on hyvä ja ei ole ainakaan sitä että yhdellä melodilla oltaisiin koko biisi liikkeillä (mä olen aivan paska kommentoimaan tiiän :P). Ei muuta oikeastaan, hyvää matskua tämä on... Loistavaa!
0   +1 +2
 
10
Style-0 27.02.2007
OMG ku alkaa mahtavasti!

Tästä tykkään!
Tästä tykkään!

Heti alkuun tulee DSS fiilikset ja homma hyppää kattoon!
filtteröinnit toimii upeasti ja biisi kaappaa heti mukaan...tosi hyvä tuotos...yhteistyö teillä näyttää toimivan!
en tiedä miten tätä kommentoisi, kaikki tuntuu olevan hyvin hanskassa...hmm...ehkä joku über koukku viel tonne loppu puolelle nii nostatukset nuosis entisestään..
loistava!
0   +1 +2
 
gerana 23.02.2007
Näin heti alkuun että melodioille kirkas 10 <3 Niitä arvostan eniten.
Hyvin lähtee biisi alusta kulkemaan ilman turhia mupelluksia. Bassolinja yksinkertainen, mutta kulkee erittäin hyvin läpi biisin. Bassorumpu kuulostaa hyvälle ja jumisee mukavasti tuola jalkopäädyn puolella missä subbari sijaitsee. :) Tykkäsin soundeista kovasti eikä miksauksessakaan ole huonoa sanottavaa ollenkaan.

Erittäin hyvä suoritus ja terveisiä Sneaky Legsille! ;)
0   +1 +2
 
8
Kuunvalo 10.02.2007
Kappale alkaa hyvin,siinä vaiheessa kaikki ok. Myöhemmin liikaa saundeja pakattu yhteen, tai yksinkertaisesti liikaa sälää jolloin kuulostaa pirun tunkkaiselta ja sekavalta.Kompurointi ihan jees omasta mielestä, mutta tässä se menee yli ja tekee tästä epämiellyttävän sekasotkun. Vaatisi vähän lisää hermoja ja hienosäätöä jotta tästä saisi toimivan paketin, toimi nytkin mutta ei iskenyt.
0   +1 +2
 
Zeip 04.02.2007
Selvästi DSS & Darude vaikutteilla mennään..ja sehän passaa :P. Hillitömällä menolla ampaistaan liikkeelle jo heti ensi sekunneilla, ei mitään pitkiä rakenteluja vaan suoraan asiaan! Biisissä on ehkä vähän sekava ja rauhaton fiilis kokoajan, mutta sen sijaan menoa ja meininkiä löytyykin sen verran enemmän. Ehkä vähän hillitymmin olisin itse biisin kasannut, mutta tietenkin makuasiahan se on. Paikoitellen biisi hukkuu omaan massiivisuuteensa ja miksaus ei ole ihan tasapainossa. Energiaa löytyy mutta tuo liika massiivisuus käy myös vähän ikävästi korvaan. Voisi ehkä karsia osan saundeista pois ja yrittää saada bassolinjaa vähän enemmän kuultaville.

Saundit on vähän kovia ja kuivia osittain ja synien osalta kovin presetmäisiä. On siellä kivojakin kolinoita välissä, mutta saundit vähän tahtovat hukuttaa toisensa alleen, eivätkä toimi siitäkään syystä ihan 100%:sti. Tuo ulina-syna tuo mieleen eurotrancen kulta-ajat ja sen aikakauden kun itse rupesin musaa vääntämään :D. Biisin sekava äänimaailma voi johtua myös ylilyödystä kompressoinista masterointivaiheessa, mutta menee vähän arvailuksi, joten se siitä.

Parannusvinkkinä voisin sanoa lyhyesti, että karsi reilusti osa saundeista pois ja lähde siitä, että saat toimivan peruspoljennon alle tykittämään. Basari&bassolinja pitää kuulua alta, jotta biisi tykittäisi täysillä. Ideaa tässä on ja tanssilattialla toimisi varmasti.
Hyvää työtä!
0   +1 +2
 
10
Lumiorava 31.01.2007
Täs o kieltämättä sellane pieni DSS:n maku, mut se ei todellakaan oo huono juttu, päinvastoin. Ehdottomasti loistavaa tuotantoa kaikin puolin
0   +1 +2
 
9
Valandir 25.01.2007
Alkaa erittäin energisesti ja bassolinja tuo mieleen väistämättä Dallas Superstarsin, vaikkei suoranaisesti olekaan aivan mikään kopio herrojen bassolinjoista. Hyviä efektoija renkuttaa siinä välissä ja kaikkea näyttäisi tapahtuvan hyvää tahtia. Bassorumpukin kaikessa läskeydessään on silti erittäin kuultavissa ja kyllä potkii kivasti ainakin omiin korviini. Hyviä padejen nostoja ollaan alusta asti esitelty ja 0:56 tuleekin sitten vähän breikkiä, jossa 1:10 pamahtaa bassorumpu korviin ja taustalta aletaan nostaa synaa ja padia. Siitä lähteekin sitten jo melko aikaisessa vaiheessa vielä energisempi kohtaus liikenteeseen. 1:54 tuleekin sitten vähän juustoisempaa synaa mukaan ja muutenkin koko biisi on noin saundeiltaan melko juustoimainen, mutta jostain syystä se ei minua edes tällä kertaa niin paljon haittaa. 303:kin toimii ihan ookoosti, vaikka jotenkin itse säätäisin vielä tuota saundia jonkin verran. Kivasti on kyllä nuo synat toteutettu, elikkä kaikenmoista renkutusta kuuluu sieltä täältä ja on hyvin sovitettu myös muut äänet koko biisiin ilman, että biisistä tulee liian sekava. Bassorumpu saisi olla ehkä hitusen kovemmalla kuitenkin, koska nyt se tahtoo vähän hukkua tuonne taustalle muiden äänien kanssa. Siinä sitten neljän minuutin jälkeen aletaankin noita biisin elementtejä tiputella hyvää tahtia pois ja kuuntelija valmistautuu loppuun ja sieltähän se loppu sitten tuleekin.

Kokonaisuudessaan kyllä mielestäni positiivinen yllätys. Tämä on tämmöinen ihan kiva pikku biisi joka saa hyvälle tuulelle. Niinkuin jo aikaisemmin mainitsinkin, niin tällä kertaa tuo lievä juustoisuus ei minua edes niin haittaa. Padi-iskut tuovat mieleen Daruden vanhemman tuotannon ja mikäs siinä, muistothan tässä tulee mieleen. Miksaus on onnistunut pääosin hyvin, mutta kun elementtejä lisäillään jossain vaiheessa massiiviset määrät, niin biisin kokonaissaundi muuttuu tuommoiseksi ikäväksi diskanttimössöksi, elikkä vähän sekavan puolelle tässä kyllä mennään, vaikka ensin sanoinkin, ettei tämä sekava ole laisinkaan. Vähän ehkä liikaa tavaraa on kuitenkin mukana. Biisissä on sopivasti vaihtelua jokaisella osaalueella koko biisin ajan, enimmäkseen tuolla syna-alueella kuitenkin. Vaikka samoja synasaundeja käytetäänkin, niin niistä on kuitenkin muutama erilainen variaatio tuotettu, joka pitää kuuntelijan mielenkiintoa kyllä koko matkan ajan yllä. Melko aikasessa vaiheessa tuodaan tuo pääkohtaus esiin, mutta mitäpäs sitä nyt turhaan venyttelemään. Ei tämmöiselle tyylille kuitenkaan sovi niinkään tuollainen hirviän rakenteleva puoli, vaan kaikki energisyys pistetään täysillä mukaan heti alusta alkean. Biisissä on omat jo mainitut negatiiviset puolensa, mutta tämä kyllä tuo hymyä kasvoille sen verran, että sille on pakko lätkäistä numeroksi ansaittu yhdeksikkö. Hyvää työtä pojat.
0   +1 +2
 
10
Juyiite 24.01.2007
Yhdyn edelliseen kirjoittajaan. Aivan mahtava tekele. <3 Suuret propsit kummallekki musamiehelle! Ah, näitä kun saisi vain lisää.

Sori huono kommentti mut mua väsyttää kamalasti. :D

10!
0   +1 +2
 

Sivut: 1 2

Viimeisimmät kuuntelijat

Löytyy soittolistoilta