Fading Lights (Edit)

Dreammachine | 04.12.2008 | Trance
2:56

Jees elikkä jotain uutta piti tännekkin saada, tämmönen biisi on pyöriny koneella jo jonkun aikaa ja tätä on tullu väännettyä vaikka mihin suuntaan, mutta kun en mitää uutta ja mullistavaa tähän keksiny nii päätin sit mennä ihan perinteisillä ja kliseisillä ratkaisuilla. Pituudesta en sano mitää, kun en vaan mitää muuta enää keksiny, lyhythän tää on ku ruotsalaiset sotasankarit-kirja mutta minkäs teet. eipähän ainakaa kerkee tympääntyä ;)

Jos tulee jotain parannusehdotuksia mieleen nii mielelläni otan vastaan, eli kommentit ovat jälleen suuressa arvossa. Hyvää joulunodotusta :)

9.60   1635 kuuntelua

Showcasessa on happy hours klo 00.00 - 15.00, jolloin sinne nostetut kappaleet saavat +25% lisää näkyvyysaikaa normaaliin verrattuna.

Mainosta kappaletta Mikserin etusivulla 3 tuntia. Lähetä viesti:

MIKSERI MAINOS 358633 numeroon 173172 (1,90€)

tai mainosta krediiteillä.

Kommentit

Haluaisitko kommentoida? Rekisteröidy käyttäjäksi tai kirjaudu sisään

10
W@RM 15.12.2008
Hmm, täähän tosi hyvän kuuloinen tämä alku, mä diggaan ainaki kympillä tämmöstä. Melodiatkin on kivan kliseisen hyvän kuuloiset, jees. En mä osaa oikein kommentoida tätä, on nii hyvän kuuloinen biisi että. Täyden kympin suoritus!

area51/huulari
0   +1 +2
 
Mr Fobias 05.12.2008
Laadukasta jälkeä kaikenkaikkiaan.
Komeasti efektoituja soittimia ja kaikki on niin hienosti sillä saralla. Mikään ei häiritse tai tuntuisi ylimääräiseltä. Todella tasapainoista menoa äänimaailman puitteissa.

Melodia kutsuu jammaileen ja mikäs ettei. Vaatteet pois, kaljaa naamaan, biittii huuleen ja antaa musiikin viedä.

Bassorumpu on toimii kivan napakka ja muutenkin rytmiryhmä hoitaa hommansa tyylikkäästi. Crashit voisivat olla kuitenkin kovemmalla ja äkäsemmät, alussa hienosti paneroitu kylläkin. Snarekin kaipaisi hieman jämäkkyyttä ja ilman clappeja?

Itse biisin rakeenteeseen ja yleiseen tunnelmaan. Nyt päästät liian helpolla kuulijan/jammailijan rakenteen puitteissa, kuten jo insertissä mainitsit :) Biisistä ensinmäiset 12 sekunttia voisi jättää huolella pois. Siitä Crashista lähtien sitten synan ehdoilla hiukan pitempään, joku ärhäkkälead syna tekisi poikaa, voimistuen fiilistely kohtaan (joka on hieno) herätellen tanssijoita, että kohta saadaa gutaa. Ja sitähän saadaan. Mutta 1.11 lähtevän hässäkän voisi tehdä toisin. Miten? Jotain omaperäistä, huh huh juttua jään kaipaamaan siihen, oksat pois meningillä, et voij vit ja räkä lentää vieressä tanssivan hippitukan hiuslatvoihin.. Loppu onkin sitten omalla painolla menoa...

Kaikenkaikkiaan loistavaa kamaa. Ja jos Dj heittää hittibiisien sekaan, niin luulempa, että tanssilattialta kukaan ei poistu, muuta kuin pakollisista syistä. Nyt menee jo varmaan 10 kertaa kuuntelussa ja en ole kyllästynyt :)
0   +1 +2
 
Vespe 05.12.2008
Hyvinhän tämä potkii. Ei mitään ihmeellistä mutta enpä minä sellaista ole vaillakaan. Lähinnä tahdon että biisit toimii ja tämä toimii. Tämmösiä hyviä täytebiisejä levylle :) eipä sikäli negatiivista sanottavaa, miksaus sun muut jutut on hyvin hoidettu. Mut nyt, perjantai-ilta enabled ->
0   +1 +2
 
10
M1cH0 05.12.2008
Moro!
En oikeasti sano tähän muuta et TOIMIIKO.. jumalauta et tämä kans kolahti meikään ihan kympillä.. tulee soimaan kovasti nyt meikän playlistilla :)
Kiitämme mahtavasta rallista
-Mikko L
0   +1 +2
 
9
StarScape 04.12.2008
Makee saundi bassolla!
Miksaus kunnossa, kicki on sopivan napakka ja kivoja kolinoita siellä täällä. Melodiapuolelle jäin hieman kaipaamaan jotain, toki ihan hyvä tuollaisenaankin. Eikai tässä muuta, jatka samaa rataa.
0   +1 +2
 

Löytyy soittolistoilta