Mä yritin kaikkeni

Dream. | 17.05.2013 | Suomi-hip-hop
3:05

Uuutta sooloo ; ) Kommatkaa,tykätkää jakakaa jos piditte ;)!

Instrumental : Ulomusic
Rap/Sanat : Dream

9.00   1231 kuuntelua

Showcasessa on happy hours klo 00.00 - 15.00, jolloin sinne nostetut kappaleet saavat +25% lisää näkyvyysaikaa normaaliin verrattuna.

Mainosta kappaletta Mikserin etusivulla 3h 45min. Lähetä viesti:

MIKSERI MAINOS 539418 numeroon 173172 (1,90€)

tai mainosta krediiteillä.

Kommentit

Haluaisitko kommentoida? Rekisteröidy käyttäjäksi tai kirjaudu sisään

10
SheikkiLyyrinen 17.05.2013
ULon biiteis on kuminen soundi, josta en tykkää, vaikka periaattees on kysees osaava kaveri. Sun flow on kehittynyt aivan saatanasti! Jos kaipaat fiittiä joskus johki, täältä tulee verse fiittii! :) Kantsii panostaa vielä kuitenkin riimeihin ja tohon miten sä kerrot asioitas. Ja jos on joku lause, joka kuulostaa kliseiseltä ja paljon käytetyltä, niin kantsii miettiä onko mitään muuta keinoo sanoo sama asia. Iteltäkin tulee ulos kliseitä, mutta se on viimenen vaihtoehto. Ja vertauskuvii kantsii käyttää! :) Jos et ite keksi, nii kantsii vaikka lueskella kirjoista tai netistä paljon vertauskuvia, nii eiköhän niitä ala pian miettimää... Nyt sun flow jo on aika toimiva. Pieniä tökkimisiä, mutta mua ne ei häirinny. Enemmänki sanotukset jäi häiritsemään... Mutta sä oot kyl viel sen verran nuori jäbä, että sä pääset viel todella pitkälle! Nuorena sitä kehittyy viel enemmä ku näin aikuisena. Itekkin suurimmat kehitykseni porhalsin nuoruudessa ja nykyää sitä kehitystä ei tuppaa samaan tahtiin tulla. Erittäin mahtavaa jatkoa sulle Jimi musiikin parissa! Normisti arvioisin tän ysiks, koska sä oot kehittyny ja biisi toimi helvetin hyvin, mutta koska sul pyörii välil turhan paljon heittereit, nii pistän sitä varaa ja laitan kympin! :) Keep it real, Bro!
+2   +1 +2
 
8
MäGGi 17.05.2013
Kehitystä tullu tosi paljon! Voksut jää jossain kohtin instrun ja etenki bassojen alle, eli ei oikeen sanat kuulu. Siihen tarkkuutta ens kerralla.

+ Flow rullaa suht hyvin
+ Kehitys näkyy

- Sanat osittain aika liibalaabaa ja aika yksinkertasta riimittelyä
- Voksut hiljasella

8 kuitenkin muutamista pikkuseikoista välittämättä.
+2   +1 +2
 

Löytyy soittolistoilta