Entropy (4:09)

4:09

Itse asiassa tein tätä vain 5 tuntia.

9.40   837 kuuntelua
Linkki: http://www.mikseri.net/playsong.php?id=326167
Vastaanottajat
käyttäjätunnus tai sähköposti, erottele useammat rivinvaihdolla
Viesti
valinnainen
Nimesi
  tai Peruuta

Kommentit

Haluaisitko kommentoida? Rekisteröidy käyttäjäksi tai kirjaudu sisään

Ayahuasca 06.04.2008
Makoisan tuhtia soundia oot kyhäilly.
Ehkä tosiaan toistaa liikaa, mutta eipä tuo nyt ihan älyttömiä haitannu kun soundi maistui näinkin hyvin.
Hyvä setti, vaihtelua lisää niin bueno.
0   +1 +2
 
9
Hoozk 06.04.2008
tää toistaa pahasti itseään jo introsta loppuun saakka :D
Mut todella hyvät soundit ja hyvin masteroitu!
0   +1 +2
 
10
Bompaze 06.04.2008
Juuh, mäkin tykkäsin - saundit pelittää hienosti :) Jotain nostatusta aloin jo odottaa tosta 1:30-2:00 paikkeilta mut näinkin toimiva. Täytyy sanoo et tykkäsin kovasti noista pienistä jutuista tässä biisissä, noi pimputussoittimet kun alkoi soimaan tossa kohtaa missä odotin jotain muuta niin tuli kyllä ihan jeppisfiilis, vaikkei ollutkaan sitä mitä odotin, itselleni tuli ihan Armin van Buuren mieleen siitä kohdasta loppuun asti. :) Sopis kieltämättä jollekkin Avb:n miksaukselle erinomaisesti tää biisi!
Aion kyllä loopata tätä muutaman kymmentä kertaa putkeen, kunhan saan taas trancevaihteen päälle, nyt oon niin väsynyt jo etten oikein tajua mistään mitään.. :P
0   +1 +2
 
Lihis- 30.05.2008
En pidä trancesta/tunne genreä tarpeeksi hyvin, että osaisin jättää arvosanaa, joten kirjoitan subjektiivisesti yleistasolla.

Muutama soundi erottuu mainiosti edukseen tuosta perus-trancesahan ohitse, ja rytmiikkakin onnistuu olemaan kiinnostavammanpuoleinen keskivertotrankeen verraten. Masteroinnista ja tuotannosta ei löydy valittamista, mutta musiikillisesti olisin toivonut vähäsen lisää vaihtelua.

Kaikki oli ihan hyvin paikoillaan, sulla on selkeästi korvaa. Sen huomaa, että sä käytit tohon vaan viisi tuntia, koska kappale maistuu copypastelta. Kappaleessa pitää olla kokonaisuutenakin dynamiikkaa ja muuntelua: nostatuksia, laskuja, äkkipysähdyksiä ja ehkä jonkinverran peruutusta tai siksakkia (tai siksakkia takaperin). Rakenteet kuntoon kappaleista, muuntelua lisää, sitten on oikein hyvää settiä. Ei kannata syyllistyä konemusiikkikliseisiin uskomiseen, se voi olla helppoa, mutta se ei saa olla liian helppoa.
0   +1 +2
 
9
Sööge 23.04.2008
Hyvät saundit se on pakko sanoo,saman toistoo kyl mut ei se mitää.
9 tiputan täst! jatka samaa rataa! :) kiitti muute siittä sun kommentist se oli hyvä.
0   +1 +2
 

Viimeisimmät kuuntelijat

Löytyy soittolistoilta