Dj Maximix - The Sky (Dj Disturb Rmx)

Dj Disturb | 29.10.2004 | Trance
4:58

Dj Maximix feat. Dj Key, Flower - The Sky (Dj Disturb Rmx)...Noin viikossa tehty remix, erästä kilpailua varten. Aika keskeneräisen kuuloinen ja lyhyt versio vielä...Ehkäpä teen sen joskus vielä valmiiksikin asti...Lisää Dj Maximixin musiikkia osoitteesta: www.soundclick.com/djmaximix
EDIT: Kappale voitti tuon remix-kilpailun trance categoriassa!! Remix julkaistiin nyt myös Nvision Median Streetlevel kokoelmalla.

8.80   1484 kuuntelua

Showcasessa on happy hours klo 00.00 - 15.00, jolloin sinne nostetut kappaleet saavat +25% lisää näkyvyysaikaa normaaliin verrattuna.

Mainosta kappaletta Mikserin etusivulla 3h 45min. Lähetä viesti:

MIKSERI MAINOS 93396 numeroon 173172 (1,90€)

tai mainosta krediiteillä.

Kommentit

Haluaisitko kommentoida? Rekisteröidy käyttäjäksi tai kirjaudu sisään

9
M.G 12.02.2005
Melodia oli hyvä, samoin yleis ilme ja meno, mut se basso olis tosiaan saanu olla vähän terävämpi, se peitti aika pahasti tota muuta ku se oli (edellisen puhujan termiä lainatakseni) möyryävä. Et sellasen pikku asian ku vileä huomioi ni hyvä tulee. =)
0   +1 +2
 
8
Fleeticer 30.10.2004
Biisi starttaa ihan mukavasti, bassolinja voisi olla enemmän sellainen terävämpi, nyt se lähinnä möyryää tuolla taustalla. Rummuissakin voisi olla enemmän tehoa, kick tosin on kyllä ihan mukavan kuuloinen, mutta hieman lisää potkua saisi olla. Muuten aika hyvä. Melodiat toimivat ihan mukavasti. Soundeissa olisi kuitenkin vielä säätämistä jonkin verran, että tunnelma olisi parempi. Rakenne aika lailla toimiva, hyvin suunniteltu. Vokaalit toimivat tässä hyvin. Jees, kokonaisuudessaan ihan toimivaa materiaalia, ei vielä kiitettävää tasoa, mutta hyvää silti.
0   +1 +2
 

Viimeisimmät kuuntelijat