Reflections Never Fade

Diffusion | 16.03.2005 | Alternative Metal
4:52

Ensimmäisen demon tiukka avausraita. Viikolla 13 sijalla 42. Vain 9000 vajaa 10000 kuuntelusta mikserissä!

8.48   11759 kuuntelua

Kappaleen sanat

Free me
To ever search myself
Or only to walk astray

Losing control
Left are the ruins
Drifting apart
There’s only smoke

Your reflection never fades
Never die
- I’m drowning down
- You’re drowning down

Humankind has reached its rate
Slowly turning
Backwards, Downward
And only silence remains

Witnessing the brave new birth
Grasping my hand
Grasping thy soul

As we are only a dust
Not even stardust

Kommentit

Haluaisitko kommentoida? Rekisteröidy käyttäjäksi tai kirjaudu sisään

9
Rosvo 06.01.2006
alusta asti tuli 90 luvun proge mieleen... ja se kautta metallica: metallica levy... toimii näppärästi... kivoja pikku kikkoja pitkin biisiä... rumpujen bassari kuuluu ehkä turhan vaimeana... tuplakohdissa vähän puuroutuu... suvanto vaihe tuo helvetisti väriä.... kovahan tää on perkele...
0   +1 +2
 
9
solesurvivor 04.08.2005
Hitto. Mä en oikein osaa sanoa tästä mitään kehittävää kommenttia, kun jäin ihan suu auki kuunteleen. niin paljon oli kaikkea kamaa tässä. Mielettömän taidokasta soittoa, nyt bassokin erottui edukseen, mikä monessa raskaammassa musassa jää varjoon. no progeahan tämä onkin. Laulaja välillä ärsyttää, mutta suurimmaksi osaksi ihastuttaa, eli mies osaa käyttää ääntään ja ilamista tunnetta. Hienoa.
0   +1 +2
 
10
vihtakostaja 04.08.2005
Saatanan hyvää matskua. Fani samantien. Tällä kyllä varmasti pärjää ulkomailla. Suomesta en tiedä onko niin kovasti kuulijakuntaa. Mutta helvete, toimii mulle. Vaikutteet on monipuoliset ja kaikki kolahtaa itsellekin.
0   +1 +2
 
9
Voi paska.. Tossa edellisessähän arvostelin siis tuota Don't Follow The Trail Of The Lostia.. Hyvin mä vedän..
0   +1 +2
 
9
Tykkäsin kovasti biisin "kehittyvästä" luonteesta, erityisesti lopun hevipuuhastelut lämmittivät sydäntä. Eikä upean kuulonen wah-soolo jättänyt kylmäks... Ainoa hieman korvaan ottava seikka on laulajan ääni, mutta toki makuasia.. Noissa muissa biiseissä se istuu jotenkin paremmin?
Taitavia heppuja, ja hyvä biisi!
0   +1 +2
 
10
Verenn 28.04.2005
Helvetin hienoa alt.metallia pitkästä aikaa! Nerokas (vaikkakin vähän tutun oloinen) riffi, hienoa laulantaa ja aivan *SAATANAN* tyylikkäästi vetävä basisti! Myös kosketinsoittajalla on tyylitajua ja rumpalillakin, vaikka se tuplabasarikohta ois toiminut ilman sitäkin - muutenhan teillä toimii etenkin basistin ja rumpalin yhteistyö aika saatanan hyvin.

Sovitus on omaperäinen ja sointukulut ei niitä eniten käytettyjä. Kaiken kruununa hienot sanat ja koko biisin fiilis muutenkin. Laulajalla on karismaa, tosin varmaan kaikki ei äänen väristä diggaile - minä diggailin. Tää on niin nerokas sävellys kaiken kaikkiaan että ei mitään järkeä, ollaan aivan jonkun Katatonian tai Arcturuksen tasolla vähintään, tai paremman Opethin. Ainoa mistä napisen on tukkoinen soundimaailma, mutta ei se biisiä huononna.
0   +1 +2
 
10
GrimErazer 27.04.2005
Tässä on todellista metalliprogesekameteliä - joka kolahtaa tähän seulaiseen sieluun! Kaikki elementit ovat kuin kaikki nuo kummalliset äänet päässäni.... En koskisi tässä kappaleessa mihinkään. Loistavaa!!!
0   +1 +2
 
7
Sigil 18.04.2005
Vanha metallica tulee mieleen mutta vähän ehkä liikaa kikkailua. Pienellä suoristamisella vois toimia paremmin. Virkistävä kuitenkin näiden kommenttirinkibiisien välissä.
0   +1 +2
 
9
LauriT 16.04.2005
Tämä pitää otteessaan jo ensimmäisistä tahdeista alkaen. Soitannollisesti tämä on erinomaista jälkeä. Miksauksen suhteen olisi ehkä vielä hieman parannettavaa. Lähinnä minua häiritsee jokseenkin suttuisen oloiset rumpusaundit tässä. Lähinnä kaipaisin basariin läiskettä, kun nyt siitä ei saa oikein mitään selvää noissa nopeissa tuplabasarikuvioissa. Syntikoita on hyödynnetty tässä varsin tehokkaasti tunnelmien korostamiseen, mistä pidän hyvin paljon. Nuo tahtilajien vaihdokset ovat myös aika vinkeitä ja rumpali selviytyy niistä mallikkaasti. Todella mielenkiintoinen ja omaperäinen sävellys, joka kärsii jonkin verran kuitenkin lievästä sekavuudesta. Tosin tämä on aika yleisä progemetallissa, joten ei kai siitä voi tekijää kovin paljoa moittia.
0   +1 +2
 
9
Joni Koskimaa 11.04.2005
Kingston Wallia muistuttaa tämä, vaikkakin mettaliNpana. Rumpali on jota ihan mielipuolista. =) Työ rokkaatte. Laulaja hoitaa pestinsä ihan kiitettävästi ja basistilla tuntuu olevan sormet melko vikkelässä vedossa.
0   +1 +2
 

Sivut: 1 2 3 ... 10 11 12

Viimeisimmät kuuntelijat

Löytyy soittolistoilta