Juiced

Dian | 07.07.2003 | Progressive Rock
2:32

Hauska biisi junnaavalla rytmillä, "turhapuro-wahilla", ja rymistelykertsillä.

8.43   2063 kuuntelua

Kommentit

Haluaisitko kommentoida? Rekisteröidy käyttäjäksi tai kirjaudu sisään

9
Mercedez 05.11.2005
Dian tykittää taas! Wuuu! Loistava biisi, pitänee ilmeisesti taas lisätä tiedostooni. Parasta Dianissa on ehdottomasti sen solisti, joka tässä kappaleessa esiintyy edukseen erityisesti kertosäkeen aikana! Jes, mitäs sitä enempää jaarittelemaan.
0   +1 +2
 
efunkelist 24.01.2005
Tykkäsin kovasti. Erittäin hyvin toimii tuo vaihto rankemman ja kevyen välillä. Sitä on usein vaikea saada aikaiseksi ilman että kuulostaa kornilta - tämä ei, vaan toimii hyvin ja kulkee jouheasti.

Biisi on varsin lyhyt, ehkä liiankin kun tuntuu jäävän pahasti kesken. Ensin luulin että streamaus pätkii. Kai te sentään tämän biisin jotenkin venytätte livenä? ;)

Soundeista en paljoa voi sanoa kun töissä pikkupurkeista kuuntelen... Ainakin näistä maitotölkeistä kuulostaa hyvältä ja tasapainoiselta. Soitto on kuitenkin hyvää ja laulu myös. Kokonaisuus kuulostaa ehkä liikaa Faith No More:lta - hyvää siinä että menisi täydestä jos tämän kuulisi niiden levyltä mutta huonoa siinä että tätä voisi luulla suorastaan coveriksi. Uudemmissa biiseissä onkin enemmän teitä itseänne, jatkakaa sitä kehityslinjaa.
0   +1 +2
 
9
Top-M- 25.01.2004
Nää kaikki biisit laittaa jalan vispaamaan. Ja mitä tulee linjaan niin jos sitä ei ole löytynyt niin ei haittaa ainakaan mua, koska kaikki biisit kuuluvat ainakun mun musiikkimakuun. Laulajalla saatanan hyvä ääni ja bändillä on ainakin soittotaitoa.
0   +1 +2
 
VA 08.08.2003
Kappaleessa on hienosti yhdistelty rauhallista ja rankempaa linjaa. Säkeistöt ovat rentoja pläjäyksiä ja kun kertsi iskee raskaasti käyntiin, tunnelma nousee monta pykälää. Soittajat sekä laulaja osaavat hommansa. Rockissa tärkeä äänenlaatu on onneksi erittäin korkea ja miksauskin on hoidettu huolella. Kitarat ovat miellyttävän paksuja ja rummutkin kuuluvat kunnolla. Kaikin puolin erinomainen kappale.
0   +1 +2
 

Viimeisimmät kuuntelijat

Löytyy soittolistoilta