Sad end (HC remix)

Deophron | 24.09.2004 | Hardcore
2:44

Tämmönen remix yhestä mun vanhasta kappaleesta.

7.00   673 kuuntelua

Kommentit

Haluaisitko kommentoida? Rekisteröidy käyttäjäksi tai kirjaudu sisään

4
^Nocturna 06.10.2005
Teet biisejä fl:llä... meinaan tän biisin melodia on otettu toby strikerista... vai mitä??????
0   +1 +2
 
Hertz 12.01.2005
Mun mielestä tämä ei ihan ole HARDCORE musaa pelkkä kickki ei tee biisistä Hardcorea.. Kick olis saanut olla minun mielestä enemmän säröä ja myös clappi on aika vaisun kuuloinen.

Offbeat siis kick välissä menevä rytmi ei oikein iskenyt. Päälead soitin olis voinut olla, ehkä erillainen ainakin minun mielestäni, mutta kyllä se menee näinkin..

Jonkin verran vielä on säätämistä niin hyvää tulee ja kun ikää ei ole kuin vasta 13 ei voi muuta sanoa, että jatka samaan malliin niin hyvää tulee :)
0   +1 +2
 
Deophron 25.09.2004
Juu, kyllä minä olen 13... Ohjelmaa en lähde nyt enään vaihtamaan kun olen jo kerennyt tottumaan tuohon FL studioon... :]

Pistäkää vaan lisää kommentia! (tähän sekä muihin kappaleisiin)
0   +1 +2
 
8
Ihan mukavaltahan tämä kuulostaa! Oli kyllä pikkusen ykstoikkonen mutta muuten aivan kuunneltava... Pidin erityisesti alusta! Ainoo mikä vaan vähän harmittaa on toi fruityn käyttö! Kokeilisit seuraavaksi jotain trackeriohjelmaa niin lopputulos olis taatusti parempi! Ei siis huono todellakaan ja jos toi sun ikä pitää paikkas ni sulla on aikaa opetella käyttämäänkin toisia ohjelmia... Ellet jää huomenna auton alle! =D .... Olipa julmasti sanottu! Anteeks! =)
0   +1 +2
 

Viimeisimmät kuuntelijat