Someone to save me

Denless | 01.06.2008 | Rock
2:26

Kotikonstein äänitelty bändin ensimmäinen demo.

8.67   479 kuuntelua

Kommentit

Haluaisitko kommentoida? Rekisteröidy käyttäjäksi tai kirjaudu sisään

9
steppänä 02.06.2008
tosi hyvää musaa,tulee mieleen 70-luvun kevyempi rock.kyllä toimii...........
0   +1 +2
 
HW 03.06.2008
Intron ulinasyna nosti ikävällä tavalla niskakarvat pystyyn. Siinä oli oikeasti niin kammottava soundi että suosittelen koko laitteen hukkaamista. Tai sitten väänteletten niitä nappeja vähän antaumuksellisemmin.

Kotiäänitteeksi tämä oli varsin tasokas tuotos. Miksaus oli selkeä ja tasapainoinen, soundit lämpimät ja kutsuvat ja äänenlaatu vähintäänkin valoisa.

Kokonaisuutena tämä oli mukava ja iloisa rallatus joka tarttui päähän hyvinkin tehokkaasti. Mittaa oli vähän niukanlaisesti mutta toisaalta, jos tätä olisi jollain jatkanut niin huonosti olisi käynyt. Tavallaan tämä oli jotenkin yllätyksetön. Mikään ei hätkäyttänyt ja kahden kuuntelun jälkeen voi laulaa kertsin mukana. Siitä, onko se hyvä asia vaiko eikö, voidaan kiistellä loputtomiin. Minua moinen kiusaa aika tavalla mutta miä oonkin kummallinen.

Sanoitus oli sitä ilahduttavaa mutta yleispätevää keittiöpsykologiaa jota jokainen meistä kaipaa. Hittibiisin teksti joka minusta tuntui laskelmoidulta. Radiosoittoa tällaiselle tippuu melkolailla runsaasti. Ärsyttämätöntä, kannustavaa poppia kaivataan aina.

Kiva biisi se oli. Hyvin tehty ja hyväntuulinen. Mutta. Sitä searching-sanan lausumista voisi vielä vähän treenata. Se kuulosti siltä että kieli meni solmuun.
0   +1 +2