TAPATUS Ft. HIVI-Heikki

deekk1 | 10.12.2012 | Rap
4:27

Sairaan pään agressioit, joka huora joka ei täst digaa, saa kuolla hivipiikkiin.

7.67   638 kuuntelua
Linkki: http://www.mikseri.net/playsong.php?id=528473
Vastaanottajat
käyttäjätunnus tai sähköposti, erottele useammat rivinvaihdolla
Viesti
valinnainen
Nimesi
  tai Peruuta

Kommentit

Haluaisitko kommentoida? Rekisteröidy käyttäjäksi tai kirjaudu sisään

deekk 18.01.2013
Singa,se on muuten mun cs nimi xD ja mun mutsi ei kerenny koska muutin pois himastennenku se löysi mun terottamattoman muovilusikan, ja autismimusa?? Öö autistit ei puhu ees xD ja narkkarinalku?? Itseasias täs koht 3kk kuivil ;) tunnet varmaa itses nyt tosi vanhaks tosta kommentista päätelle :D zinga-setä aikuiseni, kerro mulle miks vitus nii moni digailee mun musast jos se on yleistä paskaa, kuuntelevittu näitä mikserin suurinta osaamuista räpäyttäjistä, esim sheikki lyyriset sun muut, (sinä?) ja tee mulle taidonnäyte kui hyvää räppii teet ite ainiii sehä paljastu jo sillon että oot sheikki, aika paska kirjottaa "anonyyminä" enää ku kerra narahit xD plus iha hyvää möngerrysräppii tää kai sit on ku viel nistiki oon ::::::::::D ja oon muutenki siirtyny täältä kriiikkojen paratiisista muualle missä arvostetaan musiikkia eikä vain arvostella, plus mua ei kiinnosta muutako nauraa noille lapsellisuuden multihuipentumakommille, ku kriitikko kritisoi se kuulostaa latkeralt mut jos heitteri kritisoi se kuulostaa ahkeralt , veä enemmä pirii viel ni saat jutuistas vieltyhmempii mitä ne nyt on xD
0   +1 +2
 
IHQ Rap 13.01.2013
Hmm.. Zinga miks sitten oot täällä mikserissä onko hyvä fiilis kun auot päätäs 4 arvosanoiten kanssa kaikki ny varmaa aloittaa mikseris sitten siirtyy jonnekki muualle lisäämään musaa..

ps.
1. Sanoisit ton livenä nii saisit varmaan turpaas sun käytös on jonkun 7v tasoo ei uskois et oot 21?

2.
tai et kuuntelis ollenkaa mist et diggaa

3. Kukaan ei oo seppä syntyessään jos luulet olevasi ite parempi nii lisää säki jotai sitten?
0   +1 +2
 
4
zinga 29.12.2012
tämä mikserin autistimusa puoli on ehkä internetin paras paikka löytää todellisia tosielämän epäonnistujia :DD DEEKK ON VITTU CS NIMI HAHAHAH :DDD:DDD mutjuu tää huumegängstäräppi on vaan niin vitun hauskaa..tunnet itsesi varmaan vitun äijäksi..siis vittu oikeasti sä oot jumalauta 17v lupaava narkkarin alku :DD ei perkele naurattaa tää sun hommas nii et meinaa pamahtaa paskat housuun..(huutonaurua :DDD:DDD) mutjoo o jätän tän nyt tähän ja sä voit siellä ruudun toisella puolella lukea tätä ja miettiä että miksei sun mutsi oo vielä sun nukkuessas tappanut sua tylpällä esineellä :DDD
0   +1 +2
 
deekk 10.12.2012
mä ku luulin et onnistuin kerranki tekee agressiivist aiva vitu hiiz :D::D:D:D:D:DD
0   +1 +2
 
9
Shakki 10.12.2012
Biitti ei napannut tälläseen räppiin yhtään, tagit häirittee aina ja ei tarpeeks droppaavat bassolinjat omaan mielee, biitist siis miinust.

1verse meni hyvin, välil kirimistä ja lainit jäi lyhyeks flow oli loistava niinku äänenkäyttöki mut riimisanat deekki ny oikeesti pirikiikareitte alle et ne rimmaa ! Ei paha kyl ollenkaa.

Kertsi oli parhain puoli tässä, laitto pään nyökkää messis mut ois saanu olla vähä selkeempi miksaus.

loput deeki setit meni paremmin ku eka verse, mut oisin kaivannu vähä enemmä sanojen muistamist kuu kuulosti paikkapaikoin vähän suoraa lukemiselta.

Hiviheikin bustasin heti kuka on, hyvät setit lähti mutta ei ehkä natsaa tälläseen biisiin ilman tota stretchii. Hyvä et se oli siinä. Toimiva paketti.

Jäi harmittaa et flow yms oli kunnossa mut mieleenpainavii lainei ei tahtonu löytyy :/ Kokonaisuutena toimi (Y)

Deekin puolelta 9½, ja heikin puolelta kasin pintaan. Biitti tiputti arvosanaa helvetisti.

Antaisin 9- jos voisin.
0   +1 +2
 
10
TeemuBeat 10.12.2012
Tykkäsin todella paljon. Jäbän flow on kyll kova ja lyriikat on kovat.
0   +1 +2