Personal Nemesis

Dead Scarlet | 15.05.2005 | Rock
4:24

Tanakkaa rymistelyä uudelta demolta. Synkempää jynkytystä demo-ep:n muihin kipaleisiin verrattuna.

8.78   1390 kuuntelua

Showcasessa on happy hours klo 00.00 - 15.00, jolloin sinne nostetut kappaleet saavat +25% lisää näkyvyysaikaa normaaliin verrattuna.

Mainosta kappaletta Mikserin etusivulla 3h 45min. Lähetä viesti:

MIKSERI MAINOS 131723 numeroon 173172 (1,90€)

tai mainosta krediiteillä.

Kommentit

Haluaisitko kommentoida? Rekisteröidy käyttäjäksi tai kirjaudu sisään

8
rokkitrippi 07.07.2005
Alku rokkasi ihan täysillä, siinä oli sentencedin alkuaikojen fiilistä.. laulajan ääntely kuullosti varsin kelvolta. Kitaroissa saisi olla enempi potkua ja kuten joku mainitsikin puuroiselta kuullosti osin tuo miksauspuoli. Sanoista en selkoa näin parin kuuntelukerran jälkeen vielä ottanut. Mutta kelpo biisin olette tehneet ja siitä kelpo arvosana...
0   +1 +2
 
8
jurn:a 19.05.2005
Mahtipontinen ja energinen kokonaisuus, joka rynnii eteenpäin täysillä. Kitarasoolo alkaa upeasti, mutta loppuu kuin seinään. Voisi sanoa että laulaja "turpa kiini ja anna pitkäkaulasen laulaa vielä vähän aikaa!" ;)
Aika ponteva mutta hieman kliseisen sointukulun omaava kertsi. Tykkään siitä silti.

Miksaus on hieman puuroinen ja esim. rummut hukkuvat kitaravallihen sekaan ikävästi. Lisäksi vokaalit ovat liian hukassa välillä. Kitaravallit puskevat kokonaisuudessa liikaa esille itseään. Muuten hyvä kokonaissoundi.

8 1/2
0   +1 +2
 
8
Mr.Right 19.05.2005
heti rupes skitsottaa : )
no onneksi hienot kitarasoundit tulivat pelastamaan pahalta.
laulussa on tyyliä. lausuntaa pitäisi treenata. siihen on turha ruveta hommaa kaatamaan ja siihen se useimmiten kaatuu.
hienot riffit ja rumpali malttaa pumpata hommaa tarmolla.

kiitos kokemuksesta!!
0   +1 +2
 
9
GrimErazer 19.05.2005
Ahhhhh.... vinyylinrahinaa, nostalgista...!
Makeesti lähtee biisi pukkaamaan päälle. Rumpusoundit ovat tyylikkään tanakat. Kitaroissa herkullinen rock-soundi. Hiukan voimattoman kuuloinen vokalistin ääni a-osassa, sen äänityttäisin ehkä uudestaan (ja oliko tuplausta tehty?). Kertsissä laulu paranee, mutta yhä vaikuttaa hiukkasen ohuelta. Kitarat toimivat hyvin alusta loppuun. Basso oli hyvinkin perinteinen, ehkä joitakin pieniä koukkuja & kuvioita olisi voinut lisäillä paikka paikoin. Kokonaisuutenä tässä kyllä oli joka tapauksessa todella äijäsuoritus, ja biisistä jäi kyllä hyvä jälkimaku.
Tältä bändiltä kyllä uskaltaa odotella loistosuorituksia!
0   +1 +2
 
vnmwrtcbn 19.05.2005
Joo ihan rajun kuulone. Mitä noi sireenit oli olevinaan!?
0   +1 +2
 
8
DaKiller 19.05.2005
Alku on lupaava ja nuo poliisiautot ym. ääniefektit nostavat hyvin fiilistä. Laulusta tulee vahvasti mieleen Maidenissakin pyörähtänyt Blaze Bailey. En tosin erikoisemmin pitänyt sen kaverin tyylistä mutta kyllähän tämä toimii jo huomattavasti paremmin. Kertsissä soisi mielellään menevän myös kitaraleadia, joka toisi mukavasti fiilistä siihen. Ihan hyvä action pala ja ainakin yritystä riittää kovasti. Mitä pidemmälle kappale etenee sitä enemmän vakuutun laulajan taidoista. Ei onneksi ollut edes liian pitkä, joten mielenkintokin säilyi hyvin mukana. Yksi päivän parhaita mikserilöytöjä. Niin joo, soundeistakin pitää tietysti jotain sanoa.. Kitaroissa on outo mutta ihmeen toimiva soundi. Kunnon stoner-soundi. Oikeastaan melko hyvät soundit kaikinpuolin enkä nyt ainakaan tähän hätään keksi mitään valittamista. Kappale ei kuitenkaan iske tajua kankaalle erinomaisuudellaan ja esim. riffittely ei ole mitään mullistavaa, joten ehkä tässä kuitenkin jäädään siihen kasin tasolle.
0   +1 +2
 

Löytyy soittolistoilta

1