Come In The Night (Nocturnal Emission)

Dead Scarlet | 15.05.2005 | Rock
3:49

Revittelevän hitikäs biisi. Tarttuva kertsi ja kaikki.

9.00   1103 kuuntelua
Linkki: http://www.mikseri.net/playsong.php?id=131733
Vastaanottajat
käyttäjätunnus tai sähköposti, erottele useammat rivinvaihdolla
Viesti
valinnainen
Nimesi
  tai Peruuta

Kommentit

Haluaisitko kommentoida? Rekisteröidy käyttäjäksi tai kirjaudu sisään

substance 19.05.2005
En tiedä mikä minussa on vikana mutta pidin tuota alkua aika punk tyyppisenä ja itseasiassa räkäisemmillä saundeilla ja erilaisilla lauluilla (lue Johnny Rotten :) sävytettynä tää olis toiminu allekirjottaneelle paremmin. En lähde kuitenkaana arvosteleen tätä koska musiikkilaji ei ole mulle tuttu.
0   +1 +2
 
NuMiNi 19.05.2005
Sitä peruskamaa. Ei mitään yllättäviä tai omaperäisiä juttuja tässä biisissä.
0   +1 +2
 
6
Kukkajumala 19.05.2005
mukava perus rock biisi. ei mikään genreä mullistava todellakaan. mutta kyllä tämä toimii. kertsi on hyvä. omaperäisyyden puute saa tämän biisin kuitenkin katoamaan massaan.
0   +1 +2
 
10
Cornflake 19.05.2005
Tässä on sitä jotain heti alusta asti! Asia meisinki! Heti aluun tuo basari tuntui vähän napsulta, joka hämäsi hetken. Muuten ihan asiallinen soundiensakin puolesta. Ei mitään uutta taivaan alla, mutta hyvästä menosta propsit!
0   +1 +2
 
9
jurn:a 19.05.2005
Biisin nimi on väärin kirjoitettu :)) Hyvää menoa alusta loppuun. Todella revitystä kuten tuossa biisikuvauksessakin mainittiin. Energiset kitaravallit rullaavat eteenpäin hyvällä vauhdilla ja hallitusti. Komppipuoli on osin epätarkkaa mutta eipä haittaa, se antaa sitä eloa biisille. Kertsi on loistava kaikessa kliseisyydessäänkin, ehkä jotakin lisää korkeata kitaraa joukkoon vinkumaan joka erottaa kertsin enemmän säkeistä. Taidokas ja erinomainen soolo loppupuolella, kitaraa vain enemmän pintaan niin hyvä.

Miksaus on muuten hyvä, mutta tässäkin vokaalit välillä hukkuu taustaan ja tosiaan soolokitaraa hieman kovemmalle ja rumpuja enemmän pintaan!

Erinomaisen energistä ja rullaavaa potkintaa --> mummoa turpaan! :)

9--
0   +1 +2
 
9
DaKiller 19.05.2005
Soundeista pätee kutakuinkin samata sanat kuin tuosta toisestakin. Okei, sanotaan se vielä kerran - laulaja vetää helvetin hyvin. Melkein voisin copypastea tuon toisen kappaleen kommentin tähän mutta ei. Sillä kyllä tämä kappale rokkaa kovemmin. Eli siis 9+ tietysti. 10 rävähtäis mikäli kitaristi riffittelisi enemmän pelkistetyn soiton sijaan. Soolot toimivat hyvin, joten kyllä taitoa varmastikin piisaa. Selvästi on gunnareita kuunneltu mutta eihän se menoa haittaa jos otetaan oppia mestareilta. Todella hyvä veto.
0   +1 +2
 

Löytyy soittolistoilta

1