Sitkrita

D-Beat | 15.01.2005 | Electro-Breakbeat
6:13

Jokseenkin hämy ambientahtava viritys. Toisinaan tulee mieleen vanha Prodigy.

7.40   1500 kuuntelua

Kommentit

Haluaisitko kommentoida? Rekisteröidy käyttäjäksi tai kirjaudu sisään

JamesMercy 20.01.2006
Alussa nuo melodiantyngät eivät soundiltaan oikein miellytä, jotenkin turhan pinnassa tuntuvat olevan. Soundeista löytyy muuten ihan mukavaa synkkyyttä, ja nuo viiltelevät padit luovat ihan kivaa kontrastia. Kitara on hyyyvin mielenkiintoinen, ensin ei tunnu uppoavan mukaan sitten ollenkaan, mutta ihan hyvinhän se paikkansa lopulta löytää. Sooloiluosia kyllä vähän vielä karsastan, onneksi olivat harvassa. Jännä ratkaisu joka tapauksessa. Nuo pädit olivat kyllä tämän parasta antia, jotenkin Mobymaisia viboja tulee kokonaisuudesta mieleen - ennemminkin kuin vanha the Prodigy. Nuo taustalla kuuluvat huokailut (???) ovat mainioita myös. Rummut olisivat voineet ehkä jyrätä tehokkamminkin, nyt jäivät pikkuisen laimeiksi. Rakenteelle on kuitenkin nostettava hattua, pirun hienosti löytyy variaatiota, eikä jätä kyllä missään vaiheessa tylsäksi. Hyvä maku tästä suuhun jäi, ehdotdotdottomasti.
0   +1 +2
 
8
Dj Bright Fire 17.01.2006
kaunis trance alku mielyttävän kuulosta kaunis melodia basarit mahtavaa tekoo mut kaipaa vähä lisää jotain soittimii tai samoi soittimii mut erillaista settiä ja vois tulla semmosia ns: siirtymiä kuten trance piiseissä on eli iha rauhallinen meininki ja sit lähtis basso syntikka hardocore setit sen jälkee ja palautuis taas trancen puolelle lopussa...
0   +1 +2
 
8
accent 11.01.2006
Tätä on helppo kommentoida: ota Stoccon kommentti, lievennä sitä hieman (ei ne kitarajutut niin huonoja ole kuin Stocco väittää) ja lisää propsit hyvistä fiiliksistä mitä biisi aiheuttaa. Lopuksi kasvata arvosanaa yhdellä, niin tuloksena tulee kommenttini :)
0   +1 +2
 
7
Stocco 11.11.2005
Lähtötilanne:
a) en pidä yhtään electrosta ja tonkku on surkee :D
b) breakbeattiinkiin suhtaudun varauksella
c) kitaran soundi sux

Katsotaan mitäs tästä nyt sit tulee.
Alku oli aika mitään sanomaton, mut siel taustal silti kulki jänniä kaikujuttuja. Ne oli mahtavia. Sit ku melodia alko ni aloin jopa tykätyy tähän. Mut sit tulikin kaikkea kitarakuraa :( Voih. Haluun kitarattoman version! Noi pimpelipomit saa olla ku ne on niin parhaat. Ja ehkä jotain efektiskittaa saa räväyttää ihan sillon tällön, mut ei sen enempää. Tuo padi menee muuten aika epävireisesti. Nice ;)

Tunnelma on hyvä. Melodia on kiinnostava. Tästä ku leikkais pois noit kurjia juttuja ni täähän olis ihan mahtava tekele. 3:53 alkaa tosiaan prodigymäinen naputus. Hienoa. Kivasti kilahtelee ihan sikakorkealle tuo pimputtelu. Ihanaa. Vähän häröilyä. Aih ja voih kun on kivaa. Nuo beatit muuten on aika ponnettomia ja olisikohan jopa liian hiljaisiksi miksattu. Vähän puuromaisuuttakin havaittavissa kompituksessa valitettavasti.

Teknisesti aika rävelö ja liikaa kitaraa ja puuromössöä taustalla. Ilman näitä vikoja olisi hemmetin hyvä kappale!
0   +1 +2
 
Bemary 21.09.2005
Ovelan kuuloinen, vaihteleva biisi. Mielenkiintoinen. Aika sekava. En osaa sanoa onko se sitte enemmän positiivista ku negatiivista. Ajoittain en saa tästä minkäänlaista otetta.
Sähköskitta, varsinkin tossa biisin keskivaiheilla, lisää tähän syvyyttä ja luo tunnelmaa, et eri musiikkityylit sekottuvat tässä oikein urakalla. En osaa arvosanaa antaa, mut on pakko silti kommentoida. Plussaa saat ainaki omaperäisyydestä. Tää sopis varmaan parhaiten kohtuu jakomielitautiseen fiilikseen... :p
0   +1 +2
 
7
Stoned Ghoul 08.05.2005
Tää ei oikeen auennu :D. Hyvä lisä noi skeba soundit.
0   +1 +2
 

Löytyy soittolistoilta