Easy afternoon

D-Beat | 15.07.2006 | Easy Listening
3:30

Rauhallinen veisu keveine pianoineen ja mieltä tyhjentävällä asenteella. Itse en ole kyllästynyt monenkaan kerran jälkeen.

7.67   901 kuuntelua

Showcasessa on happy hours klo 00.00 - 15.00, jolloin sinne nostetut kappaleet saavat +25% lisää näkyvyysaikaa normaaliin verrattuna.

Mainosta kappaletta Mikserin etusivulla 3h 45min. Lähetä viesti:

MIKSERI MAINOS 216984 numeroon 173172 (1,90€)

tai mainosta krediiteillä.

Kommentit

Haluaisitko kommentoida? Rekisteröidy käyttäjäksi tai kirjaudu sisään

9
Lex 11.08.2008
Ihan sopiva krapula kappale sunnuntai aamuksi! Ajatukset ravaa edestakaisin yrittäen muistaa eilistä!!! Tyylikäs rytmi seka mahtavat bassot taustalla... yhtä lihavaa musaa kuin mun raskas omatunto sekä selkärankainen itsetunto!!! hehe keep up the good work Aki!!! ;)
0   +1 +2
 
Timo JM 09.01.2007
No tästä mäkin jo ymmärrän jotain. Kiva yleisfiilis. Soundit on vähän turhan etäiset. Se trrrr siellä on pikkasen ärsyttävä, mutta mua ärsyttäis se kyllä ihan missä vaan. Musta tää vaatis kuvan mukaan. Vähän sellainen taustamusa tai synademo meininki. Trrr...
0   +1 +2
 
7
LauriT 27.11.2006
Tässä on näköjään vähän iisimpää menoa.

Tuo rumpuluuppi on muuten ripattu Michiel van Den Bosin "Unreal Tournament" -modeista (Michiel on tosin itsekin sitä käyttänyt tosi monessa biisissä). Olisi ehkä kannattanut jotenkin editoida siten niin, että se ei olisi ihan noin helposti tunnistettavissa. Lisäksi nuo jouset kuulostavat jotenkin tosi heikkolaatuisilta ja tuhnuisilta. Normaalisti se ei kai olisi isokaan ongelma, mutta tässä biisissä se jotenkin hyppää silmille.

Retrohenkinen analogiperkussio-osasto rave-urkujen kanssa toimii aina. Kappale tosin ehkä loppuu hieman töksähtäen mielestäni. Piano delayn kanssa on myös toimiva klisee. Tosin ehkä tämän biisin ongelmana onkin jossain määrin liiallinen kliseisyys - tässä ei oikein ole mitään omaperäistä. Tällaista perushyvää hissimusaa, joka voisi soida taustamusana jossain toimistossa.
0   +1 +2
 
8
Janikoo666 25.11.2006
aika jännää musaa.olo rauhooittuu ku tätä kuunteloo...tulee mieleen samalla joku pornoleffan taustamusa puuttuu vain pakarootten läiske ja voihkinta...
0   +1 +2
 
8
Galantine 14.08.2006
ihan leppoisa biitti ja kevyesti leijaileva sointukuvio ohuella sähköjousilla... leikittelevä piano ja myöhemmin mukaan liittyvät syntikkakuviot tuovat sopivasti lisää maustetta tähän "iltapäivään"... helppo kuunnella... jopa niin helppo, että se menee korvasta sisään ja tulee toisesta ulos... eikä matkallaan jätä oikeen minkäänlaisia kutinoita pääkoppaan...

toisaalta juuri tämmösiä simppeleitä iisipiisejä tarvitaan... terapiaa omalla tavallaan... =)

ja edelleen nostan hattua, kun jaksat ton Impulsen kanssa vääntää...
0   +1 +2
 
7
Oskar 19.07.2006
Ainakin easy listening. Noi pianot tuo mieleen golfradan esittelyn tausta musan, mutta noi taustat rikkoo sen fiiliksen. Ihan mukava ja rento, mutta ei mulle ainakaan elämys.
0   +1 +2
 
JamesMercy 07.11.2006
Mukavaa lofia tuossa pianossa. Miellyttävä, samoin kuin stringitkin. Ja kelpo kellojakin tuolla. Rummuttelu on ihan oivallisen leppoista meininkiä sekin, vaikka aika puhtaasti looppaamalla eteneekin. Breikissä sentään tuli mukavaa vaihtelua. Kivoja nuo murisevat padit. Vahva mobymainen tunnelma tässä kokonaisuudessaan on, pianoista ja stringeistä nyt tietty erityisesti. Miksauksessa jää ehkä jonkinlainen viimeinen hiominen uupumaan, eikä kokonaissoundi ole ihan niin muhkea tahi vankka mitä toivoa voisi. Oikein mukavia soundeja ja melodioita taas, ja tässä on miellyttävän yhtenäinen rakenne / sovituskin. Hyvis.
0   +1 +2
 

Viimeisimmät kuuntelijat