Nobody Had Ever Said Me So

Creased Leaf | 12.05.2006 | Rock
5:09

Toinen yhteinen biisimme Janin kanssa, sanat ovat hänen käsialaansa, laulajaa ei valitettavasti ole, jatkamme yhä laulajan etsintää näihin kumpaankin tai pelkästään toiseen.

8.75   1108 kuuntelua
Linkki: http://www.mikseri.net/playsong.php?id=206015
Vastaanottajat
käyttäjätunnus tai sähköposti, erottele useammat rivinvaihdolla
Viesti
valinnainen
Nimesi
  tai Peruuta

Kappaleen sanat

(Intro)

Säkeistö 1.
The day when I met you
I'll never forget it,
there was a horrible storm
and everywhere I went that night
felt like there was no life,
but then I saw you,
you were thirsty so I gave you a drink,
a drink of life
and then you said that:
something that changed my life.

Kerto
Nobody had ever said me so,
but I feel a bit strange,
cause all my dreams are scrapped,
but I've still got you
so I hadn't lost everything.

Säkeistö 2
And every moment without you is sorrow,
but I can make through
knowing that you are waiting me,
somewhere out there.
Sometimes we have bad times too,
but together we gonna make it.
We break the chains delaying us
and someday we're in freedom
then we're able to the things
that we've always wanted to do.

Kerto
Nobody had ever said me so,
but I feel a bit strange,
cause all my dreams are scrapped,
but I've still got you
so I hadn't lost everything.

(Soolo)

Kerto
Nobody had ever said me so,
but I feel a bit strange,
cause all my dreams are scrapped,
but I've still got you
so I hadn't lost everything.



Copyright 2006--> J.Mäntysaari

Kommentit

Haluaisitko kommentoida? Rekisteröidy käyttäjäksi tai kirjaudu sisään

9
slvs 03.08.2007
Sun biiseistä tulee kovasti mieleen Lumiukko-animaatiosta tuttu Walking in the air-biisi, hienoa fiilistelyä. Varsinkaan tässä biisissä ei oikeastaan edes kaipaa laulajaa vaan tunnelma juuri sopiva tällaiseen hämärään iltaan. Nuo muutamat pellin iskut olisin itse jättänyt pois, mutta ei ne päässyt kuuntelunautintoa pilaamaan. Varsinkin ikäsi huomioonottaen erittäin hyvää materiaalia.
0   +1 +2
 
8
Divine-- 29.09.2006
Ihan hyvän kuulostahan tää on :). Tunnelma on syventyny edelliseen biisin nähden. Ei tää mitään laulajaa tarvii.. Hyvältä kuulostaa jo näinkin ;) Ainoo miinus tulee biisin pituudesta. Omasta mielestä sais olla ihan pikkusen lyhyempi vaikka ei se sinällään haittaa mitään :)
0   +1 +2
 
10
larryb 28.09.2006
Rummut vaihtoon mut muuten tosi hyvä ja sit noi kuorot menee päällekkäin välillä yms shittii...::D:D
0   +1 +2
 
JamesMercy 06.09.2006
Midikitarat tosiaan vähän tökkivät, jonkinlaista tunkkaiseksi ja epätasaisemmaksi efektointia ainakin kaipaisivat. Sama koskee paria muutakin soundia, kuoroja nyt erityisesti. Rummut sitä vastoin kuulostavat ihan mukavilta, mutta komppi tuntuu jäävän aina jotenkin vähän kesken. Kopskopskops - töks. Tuossa uudessa osassa toimivat ehkä paremmin. Ihan mielenkiintoista sävellystyötä ja rakentelua tässä kumminkin on, jossain määrin semmoista pelimusiikkia ja soundtrackmaisuutta tässä on. Tekstit vilkaisin nopeasti läpi, mutten hirveästi tykännyt. Vähän turhan kornia ja opetellun oloista. Mieluummin uskon menevän näin instrumentaalina. Soundeja kun saisi vähän paremmiksi ja epämidimäisemmiksi, niin lopputulos oli jo erittäin kiinnostava. Sen mallikkaita sävellyksellisiä juttuja tässä on. Huilu erityisesti viehättää kovasti.
0   +1 +2
 
8
Jusa83 16.07.2006
Mukava meininki tässä biisissä. Laulajan kanssa tästä tosiaan saisi ihan hyvän biisin, toivottavasti löydätte jonkun laulajaksi. Hyvin tuntuu tuo biisinteko onnistuvan vaikka niin vähän aikaa olet harrastellut. Mielestäni tämä biisi tarvitsisi ehkä hiukan vaihtelua, kun nyt kuuntelun jälkeen jäi aika tasapaksu vaikutelma. Joitakin selkeästi yleistunnelmasta erottuvia osasia siis olisin kaivannut. Toisaalta laulajakin voisi kyllä auttaa tuohon asiaan, mutta ei vaihtelevuuden lisäämisestä varmaan haittaa olisi laulajan kanssakaan. Mutta joo. Itsekin aloittelijana kannustan kyllä jatkamaan harrastusta :)
0   +1 +2
 
Ayahuasca 19.06.2006
juu..erittäin mainio tunnelma / melodiat tässä.
ja niinkuin Aukikco sanoikin niin rummut ja kitara menevät toisesta korvasta sisään ja toisesta ulos.
jo pelkästään rumpujen muokkaus uuten uskoon antaisi tälle kappaleelle paljon.
Melodiat ja sointukuviot ovat mielestäni erittäin onnistuneita ja pitävät kyllä kiinni koko kappaleen ajan vaikka nuo soundit ovatkin köpöt. :)
0   +1 +2
 
10
[miika] 02.06.2006
Nää sun kappalees on iha sairaan hyvii:D
0   +1 +2
 
Ilmiselvä 25.05.2006
Midikitaroinnit eivät ole oikein ikinä ínnostaneet, tai ylipäätään midimusisointi, rummut ja kitara siis menevät toisesta korvasta sisään ja toisesta ulos. Oikeastaan ainakin rummut olisivat tällaisenaan voineet jäädä kokonaan pois. Huilu on mukavan kuuloinen. Synalaulu toimii yllättävän hyvin. Melodiselta puoleltaan tunnelmallinen ja miellyttävä teos. Erikoisen tuntuisia kiertoja.

Loppupuolella biisi alkaa toistamaan itseään kun ei tule kummemmin uusia elementtejä mukaan. Midisoundeilla tehdyksi kappaleeksi yllättävän miellyttävän ja tunnelmallisen kuuloista, mutta soundit estävät tehokkaasti kehittymisen. Melodioissa on todellakin ideaa ja kauneutta, tästä olisi mukava kuulla ihan kunnollisilla soundeilla tehty tuotettu versio jonka äänimaailma eläisi ja omaisi dynamiikkaa, tässä vaiheessa se on aika suuri rajoite kuuntelunautinnolle.

Aijoo, nyt kun D-Beat mainitsi jostain amigapelistä, niin minullakin tuli joku vanha pelimusa jostain kohtaa mieleen ja se on vain positiivista.
0   +1 +2
 
8
bändär 24.05.2006
Musiikki on tosi kaunista, mutta mulla jäi vaivaamaan nuo liian pitkät tahdit joissain kohdissa. Kitara oli tosi hyvä, sopivan hiljainen ja rauhallinen. Rummut on vähän tylsät, mun mielestä. Kaunis biisi lisää tollasta. =)
0   +1 +2
 
8
D-Beat 22.05.2006
Aika positiivinen yllätys tämä kyllä oli. Nuoreksi kolliksi väännät poppia oikein mukavasti. Noi huiluosuudet on hyvän kuuloisia, mutta sitten tuo toinen pääsoitin (mikä lie) tuntuu jotenkin oudolta. Siitä tulee väkisin mieleen joku vanha Amigan roolipeli. Se menee niin tasaisesti eteenpäin, että se onnistuu kuulostamaan lähes huonolta. Lisäksi toi biisin "luuppaus" kuulostaa hieman masentavalta koska vokaalit puuttuvat. Kyllähän tässä on kovasti potentiaalia tällaiseen tunnelmointiin. Lisää musaa vaan ulos, niin siitä se paranee ja kehittyy. =) Tasan 8
0   +1 +2
 

Sivut: 1 2

Löytyy soittolistoilta