October Song

Cranky | 29.10.2004 | Heavy Metal
5:25

Instrumentaali hevibiisi. Vähän progehtava ehkäpä.

8.78   1046 kuuntelua

Kommentit

Haluaisitko kommentoida? Rekisteröidy käyttäjäksi tai kirjaudu sisään

argon 07.04.2005
Heti ensimmäisenä täytyy biisin kuuntelemisen jälkeen todeta, että laulut mukaan!!

Biisissä on sinällään aika hyvin itua ja rytminvaihdoksia, homma pysyy mielenkiintoisena ja pohjinahan nämä ovat aika hyvät laululle - soundipolitiikka nyt on toki mitä on, mutta sovitus itsessään on aika hyvän kuuloinen. Joistain kohdista tuli jopa Opeth-assosiaatioita ja sehän ei missään nimessä ole huono asia!

Mutta biisi valmiiksi laulua myöten ja katsomme sitten arvosanan - tekijä luuli tämän olevan instrumentaali, mutta hän on väärässä! ;)
0   +1 +2
 
8
Odotin, että täältä tulisi sellaista perushevituubaa, mutta tämähän olikin mielenkiintoinen tekele! Tosi jännä soundimaailma ja paikoitellen tosi hyviä riffejä! Arvosanan kahdeksaan tiputtaa laulun puuttuminen.
0   +1 +2
 
8
damn_pc 07.04.2005
Tarkkaa hevitystä hyvin saundein! Kitaristi tehnyt duuninsa mallikkaasti ja ei ole erehtynyt haukkaamaan liian suurta palaa kakusta soittamalla itselleen liian vaikeaa matskua. Soolot tosin mielikuvituksettomia ja olikohan keppi niissä hieman epävireessä? Rytmipuolella miehellä kuitenkin homma toimii hyvin!
0   +1 +2
 
6
thepax 09.04.2005
Koneheviä päräyttävillä saundeilla. SÄvellyspuoleen en jaksa takertua, koska se livahti vähän ohi korvien. Oikeestaan koko kappaleessa kiinnitti huomiota vain saundeihin. Plussaa? Miinusta? Päätä itse.

ps. Hevi ei ole leipälajini.
0   +1 +2
 
7
-CSPR- 10.04.2005
tylsä, tai sitten mun korvat vaan ei ole tottunut instrumentaaleihin. jotenkin laulua jäin kaipaamaan. muuten ihan ok biisi. ongelma on että biisissä ei ole jännitettä joka pakottaisi kuuntelijan kuuntelemaan biisin loppuun asti. hienot hammondit vai mikkä ne on, itsensä toistoa tulee paljon ja se häiritsee jopa koska ei ole laulua. mp
0   +1 +2
 

Löytyy soittolistoilta