Aglossia

Operating Room

Kommentit

Haluaisitko kommentoida? Rekisteröidy käyttäjäksi tai kirjaudu sisään

Kirjaudu

10
GxBx 15.09.2007
Aika tajunnan räjäyttävää settiä. Erittäin hieno soundi kokonaisuus, suvanto kohdissa aivot meni solmuun kun ei oikein hahmottanut mitä sieltä kajareista oikein tulee. Kertsissä tuli sinfonisempi black metal mieleen, mutta tämä pesee kyllä senkin. Olen kateellinen.
0   +1 +2
 
10
Begga(R) 17.02.2007
jos Now Is Fish tekisi metallia, se tekisi tällaista. mutta ne tekee grindcorea ("grindcorea", joopa joo...).

kuulinko funky drummer-rummun tuon hälinän taustalta? propsit siitä.
0   +1 +2
 
9
leif&lars 17.07.2006
Astetta DHG:tä kaoottisempaa, mutta toimivaa. Samoilla linjoilla Hank Helveticin ja Chi-Xi-Stigman kanssa. Fanitukseen menee...
0   +1 +2
 
10
Chi-Xi-Stigma 28.04.2006
Hank Helvetic kiteytti nuo vaikutteet aika hyvin, mutta en kutsuisi tätä
millään asteella plagioinniksi. Mielenkiintoista materiaalia kaikkiaan.
Omaperäisyydestä ei ole tingitty ja useampi kuuntelu paljastaa
pinnan alta puhdasta kultaa.
0   +1 +2
 
sinfernal 09.04.2006
mukavan sekavaa ja ei ennaltava arvattavaa.mikä on hyvä.
0   +1 +2
 
9
Hank Helvetic 19.07.2005
Jos en olisi koskaan kuullut DHG:tä tai Void:ia antaisin kympin. Toisin sanoen helvetin hyvää industrialia.
0   +1 +2
 
8
Homunculus 27.02.2005
Kuulosti hyvin, HYVIN paljon Dodheimsgardin 666 INTERNATIONAL-levyltä, niin tuotannon, sävellysten (sekopäistä sirkustemmellystä), kuin myös laulun osalta (särötettyä huutoa, jossa päällä sellainen veikeä "puliseva" efekti). Uskaltaisin jopa väittää, että olette tätä kyseistä levyä kuunnellut...? Joka tapauksessa todella vaikuttavaa, kylmää ja kaoottista Industrial Metallia isolla I:llä. Demoa minulle, kiitos.
0   +1 +2
 
8
pommikaitsu 18.02.2005
SAnotaan nyt vaikka aikaslailla kokeilevaa.
0   +1 +2
 
10
Enterdead 28.01.2005
black-death-satan-industial-kaos
Siinä mentiin läpi teollisen helvetin kaikki joukkotuho aseet arsenaalina. Aivohalvaus on lähellä kun Aglossiaa kuuntelee. Kuolemaa kaikille, no doubt.
Pieni miinus bassojen puuttumisesta, mutta toimii kuin hermokaasut.
0   +1 +2
 
9
Rune 21.01.2005
Totaalisen ruhjovaa Industriaalia. Tässä taas mentiin lujaa sinne toisaalle,missä ilkeä minä haluaisi tehdä hirmutekoja. Tuntuma kappaleessa on metaforana katupora ihmisen kalloon. Sellaisestahan minä pidän. Alasin nurkassa ja pajavasara kourassani tuntuu niin hyvältä että tässä vallan intoudun kaottisilla hetkilläni,moisen mielenvikaisuuden ja rappion sekä irstauden moukaroidessa tärykalvojani. Mutta jokaisessa meissä asuu ainakin pieni "sadisti",joten murjovan äänimattonne soidessa pääni sisällä lähden pienelle seikkailulle....

Taidankin lähteä käymään kaupassa ja korvalapuista soikoon: Krank,Operating room,Unite the dead sekä Abrubtumia. Sillä tupakkaa ja muutakin palaa "musiikin" niin ihmeellisessä maailmassa kun on luovalla tuulella.
0   +1 +2
 
9
GREV 06.12.2004
No juu... kokeilevaa kyllä.. mutta kone metalli jäi hieman taustalle, mikä ei ollut ihan niin huono juttu, sillä biisi kuulosti ensialkuun melko kaaokselta, mutta sitten lähti paremmin jyräämään ja klaarasi kyllä biisin hienosti läpi...

Enempiä nyt en kykene kirjoittelemaan... odottelen lisää matskua kuultavaksi
0   +1 +2
 
9
Pokasaha 23.11.2004
Aglossiassa sekoittuvat mukavasti erilaiset industrial- ja noise-elementit perinteisten biisinrakenteiden kanssa. Soundeissa on pienestä tunkkaisuudesta huolimatta munaa ja kaikki kuitenkin erottuu - ainakin luulisin niin, sillä yksityiskohtia on valtavat määrät :). Biisin vahvuudet ovat ehdottomasti erittäin toimivassa kertosäkeessä, kekseliäässä tuotannossa ja erinomaisessa laulussa, EITS:in artikulaatio, eläytyminen ja varmuus ovat todellakin kaukana amatöörimäisyydestä.
Jos miinuksia on pakko hakea, niin olisin kaivannut selkeämmin erottuvaa perkussiopuolta, koska perinteisempien biisinrakenteiden, industrialin ja laulun yhdistäminen vaatii kantavamman rytmiohjauksen. Tässä muodossa tuntuu, että laulu jää tavallaan tyhjän päälle rumpujen ollessa rauhallisemmissa kohdissa vain vaimeahkona taustalla.
Kokonaisuutena Aglossia on kumminkin erittäin toimiva ja erottuva kappale. Jään odottamaan muita innolla.
0   +1 +2
 
7
tRA 21.11.2004
Mäiskettä täydeltä laidalta. Kokeilevaa konemetallia varmasti sen varsinaisessa merkityksessä. En löytänyt mitään punaista lankaa mihin nyt oisin erityisesti voinut tarttua. Kannattaa kuunnella yöllä täysillä kerrostalon keskimmäisessä kämpässä..
0   +1 +2