Hidden Euphony Of The Storm

VEHEMENT

Kommentit

Haluaisitko kommentoida? Rekisteröidy käyttäjäksi tai kirjaudu sisään

Kirjaudu

9
Kona_93 29.05.2006
MAHTAVA MEININKI! Vaik tosin tunnelma hälveni lopus syntikoitten pimputuksess...
0   +1 +2
 
9
triommi 28.11.2005
mahtipontista meininkiä...helevetin hyvä biisi!
0   +1 +2
 
10
Rondalv 16.04.2005
Hyvää!
0   +1 +2
 
9
ekkuevil 29.01.2005
Iloinem yllätys darkin saralla. Hienosti toimivaa ja selkeää, tyytyväinen hymy kasvoilla kuunnellessa. Oivallista mielikuvitusta käytetty, ideakas biisi. Jatkoa odotellessa.
-E-
0   +1 +2
 
9
Ardual 21.12.2004
Olin kyllä positiivisesti yllättynyt. Minulle tuli mieleen jonkinlainen vanhan Emperorin ja Judas Iscariotin risteytys, etenkin alun vokaaleista ja maalailevasta tunnelmasta. Biisi etenee hemmetin tyylikkäästi enemmän dark metal -maisemiin ja tämä tuntuu paranevan jokaisella kuuntelukerralla. Rumpukoneelta olisi toivonut hieman enemmän räväkkyyttä ja agressiivisuutta, tuollaisenaan rummut nimittäin kuulostavat aika vaisuilta.
0   +1 +2
 
10
DevilHippie 30.11.2004
Kertakaikkiaan hienoa musiikkia!!! lisää biisejä äkkiä.
0   +1 +2
 
10
kUOLLUTMIEs 26.11.2004
pakko oli tänne tulla kirjottelee, että nyt kun on kuunnellu enemmän tätä biisii niin se vaan paranee \,,/
0   +1 +2
 
8
mc kahvinkeitin 19.11.2004
Todella hienoja melodioita, toimivat täydellisesti yhteen. Kuitenkin jäi pahasti vaivaamaan että laulu jäi melkein kokonaan kitaroiden taakse (jotka kuulostivat hieman tunkkaisilta). Kappaleesta ei jäänyt oikein mitään mieleen paitsi loppua lähestyessä pianotunnelmointi. Mutta kuitenkin toimiva kappale!
0   +1 +2
 
10
A. Narkissos 19.11.2004
Alun tunnelmointi sopi tähän helvetin hyvin. Koko ajan tiesi että kohta räjähtää ja niinhän siinä sitten kävikin. Laulu on aika miellyttävää kuunneltavaa ja kitarat vetää hyvää melodiaa. Synatkin todella hyvät. Soundeissakaan ei ole oikeastaan minkäänlaista valittamista. Aika valmis paketti tää on, sanoisinpa.

Pitää vielä mainita että special+ tulee biisin aikaansaamasta tunnelmasta, tää on niitä biisejä, jotka saa mut siihen "toiseen maailmaan"...
0   +1 +2
 
8
trikrank 17.11.2004
Kylläpä oli piristävä tuttavuus. Oppressionia kuulleena osasin kuitenkin odottaakin taidokasta soitantaa, ja loistavia melodioita. Lauluääni ei ollut ollenkaan mieleeni, vaikka tämän kaltaiseen musiikkiin varmasti sopiikin. Kitarariffit ja kappalerakenne olivat onnistuneet, vaikkakin jonkinlaista koukkua olisin kaivannut. Nyt kappaleesta ei jäänyt oikein mitään mieleen. Tämän tyylilaji kuitenkin todennäköisesti vaatii enemmän syventymistä, eikä kappale kuitenkaan missään vaiheessa käynyt tylsäksi. 6.09 min meni yhdessä hujauksessa. Koskettimista ISO plussa. Aivan loistavia melodioita, jotka sulautuivat kitarointiin saumattomasti. Eli teennäistä, irrallista pimputtelua ei tullut vastaan. Miinuksia tuleekin sitten kitaroiden ja konerumpujen soundeista. Enemmän särmää kaipaisivat. Kaikesta huolimatta näin hieno esitys ansaitsee kasin, uutta mielenkiinnolla odotellessa.
0   +1 +2
 
10
GREV 17.11.2004
Myöhässä sovitusta, mutta asiaan...

Vittu, olen sanaton... jumankauta kun joku pystyy luomaan tälläistä musiikkia ja ei omista vielä levytyssopimusta!
TIKi on nero. Musiikillinen nero, joka onneksi jaksaa sen ilon kanssamme.

Biisi oli aivan helvetin hyvä, kun vielä vokaaleista vastasi Witch-King, jolle kuuluu kunnia yhtenä suomen parhaimmista laulajista.

Tunnelma koko biisin ajan oli erittäin jännittävä ja se toi hieman Burzumin mieleeni, mutta vain paikoitellen.

Kokonaisuudessaan tämä on yksi Mikserin (harvoista) parhaimmista
0   +1 +2
 
9
Sanoituksista mainitsen näin heti alkuun että en osannut pitää tällaisesta mahtipontisesta paatoksesta. Kaipa se joihinkin uppoaa, ja olihan niissä käytetty melko kehittyneitä kielikuvia.

Pointsit witch kingille kuitenkin aivan erinomaisesta laulusta, joskin kliseiset "puhekohdat" olisi voinut jättää pois.

Mainitsin jo piisin ollessa OPPRESSIONIN sivustolla että pidin koskettimista todella paljon ja muutaman kohdan Opethimainen riffittely oli myös mieleeni.

Erittäin hieno suoritus, muttei kirkkainta kruunua.
0   +1 +2
 
10
kUOLLUTMIEs 16.11.2004
Ite tykkään biisin melodisista kohista. loppu ainaki on tosi mahtava. laulaja vetää äänihuulet verille kunnon demonimurinalla, joka tosin on ehkä hiukan raaka muutaman melodisen kohdan päälle, mutta kyllä tällaisia biisejä pitää olla enemmän.
0   +1 +2
 
10
WandaT 16.11.2004
ei muutaku paranee vaan. loistavasti tehty sävellys..kuten tavallisestikkin. laulaja on tehny myös hyvää työtä, ja sanat oli monimutkaset:D:D:D:D:Dluv:TEX
0   +1 +2
 
10
Mörk Ö 15.11.2004
no vittu! nyt ropisee kymppejä!!!
ompa sairaan tautisen hienon kuuloista metallia!!!
ai ai ai, kun alkaa tukka (vähäinen sellainen) vipattaa vanhalla metallimiehellä, metallimielellä!!!
ei hitto voi ku ihmetellä tätä Tik:n sävellystaitoa ja soittotaitoa... ja tämä Witch King oli kyllä lauja mun mieleen...
0   +1 +2
 
9
darcasis 15.11.2004
Tässä biisissä säväytti vokaalit ensimmäisenä, jotka on hyvin tehty sanoista puhumattakaan. Kitarat kuulosti vähän tunkkaiselta. Ite tykkään enemmän diskanttivoittoisesta saundista kompissakin. Säröbassolla sitten bottne. Mutta... kelpoteos. Jään odottamaan uutta matskua.
0   +1 +2
 
10
Froste 15.11.2004
hiton hienoa. hiukan vaan menee epäselväksi matoksi, johtuneeko sitten kuulokkeista.. vokaalit sopivat kuin tikku paskaan ja soitto toimii. ja tunnelmaa on kyllä reippaasti. enpä nyt tiedä, ehkäpä tämän itse tuonne dark metallin puolelle laittaisin, ehkä hiukan tulee thy serpent mieleen? no mutta loistava biisi joka tapauksessa, 10- pyöristetään kymppiin.
0   +1 +2
 
9
mathias 15.11.2004
Uutta projektia. Tästä biisissä riittäisi tavaraa varmaan useampaankin biisiin, senverran paljon on 6 minuuttiin saatu mahtumaan, eli kuunneltavaa riittää. Tätähän kuuntelisi enemmänkin, toivottavasti jatkoa seuraa.
0   +1 +2
 
10
Wulvhyr 14.11.2004
Tunnelmaa tihkuva repäisy ja Kingi vetää vokaalit tuttuun tyyliin.
Tuossa vähän ennen kolmatta minuuttia alkava" vellova" piano melodia toimii helvetin hyvin. Ja sitten kun tulee tämä vähän yli neljännen minuutin mahtipontinen osuus kuoroilla(?) höystettynä, ai ai.

Kun en tässä oikeen mitään negatiivistä keksi niin sanotaan nyt sitten että kitara saundissa ois saanu olla ehkä tilkan yläpäätä enemmän, mutta kun heittää winampistä EQ:ta niin sillä hyvä.

Jäädäänpä odottelemaan lisää Tik + King materiaalia.
0   +1 +2
 
10
myrsky 14.11.2004
no mitäs tästä nyt sanois....aivan perkeleen hyvä tämä on! laulu on, kuten jo edellä monesti todettu, helvetin mahtavaa..niin ja lyrikat kanssa eikä pidä unohtaa myöskään itse musiikkia. toimii ihan täysin alusta loppuun. lisää biisejä vaan tulemaan
0   +1 +2
 
8
jun_tune 14.11.2004
Lähtee aika dark funeralisti ja jatkuukin, tempo vain on hitaampi. Rääynnästä puuttuu vähän särmää. Sit meni vähän gehennaksi, soundit oli ihan sopivan uskottavat. Mikserin black/dark metal jaoittelulla, tämä menisi kyllä jo selvästi tuonne black metallin puolelle, soundimaailma on kyllä kivan 90-luvun norjasta, jotain nightside eclipsen suuntaan, toimii. Riffit vain ovat vähän tylsiä. Konerummut olisi voinut tehdä vähän paremmin, vähän velocityjä muutella ja panostaa niin kuulostaisi vähemmän koneelta.

4:15 kohdalla biisi meni ja rutkasti alamäkeen...hyi saatana, armottoman huono kevennys loppuun, menon pitäisi loppua kohden huipentua, mutta tämä veti oikein kunnolla ilmat pois...ainakin numeron verran laski heti pojot...4 minuuttia 9 soundimaailmalla 8 riffeillä, loppu viitosen arvoinen, joten aika lailla arvosana pyörähtää tuonne 8:kkoon kuitenkin mikserin tasolla.

Lisää munaa ja soundit samana niin hyvä tulee.
0   +1 +2
 
10
kyky 14.11.2004
Hyvin jyrähtää!! Witch King sopii tähän biisin kuin nenä päähän! Kitarat hoidat taas hemmetin hyvin, melodiat miellyttää paljon, taas kerran!

Biisi sijoittuu minun mikseri listallani top 10:n joukkoon kirkkaasti, sen verran kovaa matskua oot taas tehny! Seuraavaa biisiä suurella mielenkiinnolla ootellaan ;)
0   +1 +2
 
10
Pakanahaltija 14.11.2004
Joo.... mitäs tästä ny sanois....

TÄYDELLINEN olisi ehkä sopivin ilmaisu

Täydellistä musiikkia täydentää täydellinen laulu...

Perkele ku on hyvää...
0   +1 +2
 
10
Roudantuoja 14.11.2004
Kyllä niitä vokaaleja kaivattiinkin. VEHEMENT on sitten parasta musiikkia mikserissä Oppressionin jälkeen.
0   +1 +2
 
9
Bablo Diablo 14.11.2004
Edelleen hyvä biisi niinkuin aiemmin arvostelussa totesin. ihan hyvä idea pistää tämä omaksi projektiksi, poikkeaa niin paljon tuosta Oppressionin linjasta.
0   +1 +2