Unhorn the devil

Project Eternity

Kommentit

Haluaisitko kommentoida? Rekisteröidy käyttäjäksi tai kirjaudu sisään

Kirjaudu

Begemot 05.05.2006
Sentenced tyylistä menoa...? Tää oli oikeastaan ihan hyvä veto, jossain määrin lämpesin vaikka ei olekkaan ihan mun genre.
0   +1 +2
 
K. Vainio 26.11.2005
Mielestäni tämä on enemmänkin jotain hevirokkia tai jotain siihen suuntaan. Sivuseikkapa se on.. Hienoja juttuja biisin on osattu upottaa, mutta tempo voisi olla nopeampikin.. Nyt tempo saa soiton kuulostamaan vähän veltolta vaikka soitto pelaakin hyvin. Sävellyksenä tämä on hyvä.
0   +1 +2
 
9
HW 12.11.2005
Perin outo filli tuossa alussa. Kuulostaa siltä että menee ihan väärin mutta kun kuuntelee tarkemmin niin ei se menekään. Väärin. Siis.
Laulusuoritus oli aikamoisen komea. Harmitti vain kun se oli miksattu vähän piiloon.
Tämä oli aika hyvä. Biisi kehittyi loppua kohden, sai mukaansa uusia elementtejä ja jaksoi pitää kuuntelijan kiinnostuneena koko kestonsa ajan. Eikä tässä soitettukaan mitenkään huonosti.
0   +1 +2
 
10
Tommy Loose 01.11.2005
Arghhh! Kunnon rämistelyä Tässä on tunteet vedetty pintaan ja isolla otteella. Kunnon lenkki musaa!
0   +1 +2
 
9
MajorForce 27.05.2005
Hyvän kuuloista. Laulajastakin pidin, eritoten tuosta aggressiivisemmasta osastosta. Hyvä sävellys. Hyvälle heville on aina tilaa!
0   +1 +2
 
9
brok 26.05.2005
Hyvin kulkee tämäkin biisi. Hyvää musiikkia ja omaiperäisyyttäkin on mukana. Laulaja osaa hommansa ja soittotaidot on myös hallussa. Tykkään. Eipä tästä muuta sanomaan. Kiitettävä tulee.
0   +1 +2
 
forzer 21.05.2005
En pidä itse varsinaisesti ihan tällaisesta musiikista.Pidän eniten Jazzista ja Bluesista sekä Funkista.
Kyllähän tässäkin soundit tuntuvat ihan kunnossa olevan ja melodia samaten tuollainen kohtalainen.
Miksauskin on ihan onnistunut mutta kuten sanoin pidän letkeämmästä musiikista!
0   +1 +2
 
Vilho O. 20.05.2005
Hiljaiset osiot eivät vokaalien puolesta aivan vakuuta, kun taas rymistelyissä laulu toimii jopa hyvästi. Biisistä löytyy Sopivasti osien vaihteluita, eikä ylilyönteihin sorruta. Laulua himpun verran kovemmalle ja lisää alapäätä, niin johan rokkailee.
0   +1 +2
 
vnmwrtcbn 18.05.2005
Hidas tempost mut aik' rankkaa kuiteski. Ihan ok
0   +1 +2
 
7
DaKiller 18.05.2005
Alku oli jokseenkin harhaanjohtava kappaleen loppupäätä ajatellen. Hyvä näin.
Hyviä tahtikikkailuja rummuilla mutta hieman elottomaksi jää muuten rumpallin työskentely.
Kitarasoundi on hieman ohut. Toisaalta se muistuttaa hienosta albumista joka tunnetaan nimella ...and justice for all. Laulu toimii paremmin kun mennän hieman rankempaan ilmaisuun sillä siinä laulaja pääsee hieman helpommalla lausumisen osalta. Pientä reeniä vain vaatii. Kappale uuvutti meikäläisen kestollaan sillä se ei tarjoa tarpeeksi tartuntapintaa.
0   +1 +2
 
9
GrimErazer 18.05.2005
Soundit ovat oikein hyvät. Vokalisti ihan ok, englannin lausunnassa voisi olla hiomista. Biisin rakenne ja melodiat ovat suorastaan hienoja. Mielenkiintoiset muutokset tuossa 2 ja 3 minuutin kohdilla... Synasoundia voisi ehkä miettiä, joku muu soundi voisi toimia melodiaosissa.
Tämä oli lajissaan kyllä aivan hyvä & mielenkiintoinen biisi. Tämä olisi ehkä joku 8,5 arvoinen, ja sen kun nyt pyöristää siitä tuonne ylöspäin...
0   +1 +2
 
MdsPressures 18.05.2005
tämäpä kuulostikin hyvältä, alussa todella kauniilta ja sitten biisi lähti oikein kunnolla käyntiin :)
0   +1 +2
 
8
Lowmen 17.05.2005
Tem-poo-kiih-tyy-tem-poo-kiih-tyy. Pientä epävireisyyttä on havaittavissa. Meininki ok.
0   +1 +2
 
PeksiM 17.05.2005
Varsin erikoista. Räpähtävää örde-laulantaa säkeistössä. Jo on aikoihin eletty. Pro-meiningillä tämä on veivattu ja sovitukseen panostettu. Asba setti, varmaan peikkotytöt sinkoilee pitkin betoniseiniä tätä kuunnellessaan. Ei huano ei huano.
0   +1 +2
 
7
JM 16.05.2005
Miksaus ja äänitys tässä on tosi huono. Kitara jyrää kaiken yli. Ja laulu tässä kuullostaa hyvältä - niin paljon kuin sitä kuulee, eli ei paljoa, jää kitaran alle. Biisi kuullostaa sävelluyksenä hyvältä, hienoa melodiaa ja toimivaa dynaamisuutta rakenteessa, mutta tämä versio on suoraan sanoen pilalla, ei kun uutta nauhoitusta tekemään. Voisi olla kasin tai ehkä jopa ysin biisi, mutta ei tästä nyt voi anta akuin seiskan.
0   +1 +2
 
integratio 16.05.2005
laulajalla on mukava ääni :)....en kyllä tätä biisiä pistäisi death metal genreen....kitaran saundit ovat vähän oudot.....en hirveesti tykännyt mutta muuten ihan kohtalainen biisi.......
0   +1 +2
 
MarcKrystal 16.05.2005
No niin. Vihdoinkin Death Metallia. Metalli on ehdottomasti suosikki musiikkiani. Eniten tykkään Trash Metallista,Alternative metallista ja Death metallikin menee. Tämä on ehkäpä hieman liian rauhallista vielä minun makuuni mutta ei tämäkään mitään huonoa ole. Oikein hyvä!
0   +1 +2
 
8
Selkäsauna 16.05.2005
Täähän on kunnon piisi kaikkine pikkukikkoineen! ÖRINÄÄ!
0   +1 +2
 
Sigil 16.05.2005
Laulu on miksattu kummallisesti, välillä kuuluu paremmin ja välillä huonommin. Lausumisessa on vähän myös paranneltavaa, mutta eipä muuten mitään vikaa.
0   +1 +2
 
substance 16.05.2005
En tätä osaa oikein arvostella kun ei ole mun tyyppistä musiikkia. Varmasti genren puristit diggaa...
0   +1 +2
 
argon 16.05.2005
Mukavasti etenevä melodeathbiisi, johon mahtui myös posiitiivisia biisinrakenteellisia yllätyksiä matkalle - tempon/tunnelmanvaihtelut biisin puolivälin jälkeen toimivat nimittäin hienosti. Biisinkirjoittamisen suhteen näyttäisi varsin lupaavalta tulevaisuutta ajatellen ainakin tämän biisin valossa.

Kehittämispuolelle jää soitantopuolen asioita, eli soittoon saisi tarkkuutta löytyä vielä lisää ja hienoiset horjunnat vokaaliosastolla olisi myös hyvä saada paikkailtua - ei siis mitään mikä ei lisätreenillä korjaantuisi. Joka tapauksessa erittäin lupaava tuttavuus ja lisätreenien tiukentamana tästä bändistä voi kehkeytyä kohtalaisen lähitulevaisuudessakin varsin kova nimi!
0   +1 +2
 
D19 16.05.2005
Laulaja ei osaa englantia, eikä laulaa puhtaasti. Eikä se negativea tunnu haittaavan, minua vaan haittaa. Siksipä siitä teillekki valitan nytten. Miehekkäät kitarat on kyllä, miksattu ehkä jopa liian kovalle, mikä on kyllä jo aika vaikeesti tehtävä moka, mutta olette onnistuneet. Nyt kattokaa peiliin, ja tarkastakaa onke omat korvat tallessa Sitten takas sorviin ääreen, ja miettii miten tän sais toimimaan. Näin tää ei toimi ainakaan.
0   +1 +2
 
synapsi 16.05.2005
oisko skebat jopa hieman epävireessä. saundit on aika onnettomat, tulee suhinoista ja nuhjuisuudesta kasettiraiturinauhotukset mieleen. laulaja onnistuu välillä mutta joissain kohdissa ilmaisu ottaa korvaan pahemman kerran. ei tarjoile kauheasti uutta tyylilajissaan, valitettavasti, vaikka vaihdoksia ja erilaisia osuuksia on lisättykin yllinkyllin, ehkä vähän liikaakin. meikäläinen on sen verran paljon tällaista matskua kuullut ettei ikävä kyllä säväytä.
0   +1 +2
 
First Fall 14.05.2005
Ihan jeessin kuulosta! Ehkäpä ainoa mikä pisti heti alussa korvaan oli solistin lausunta. pikkasen vielä tuota enklantia ni hyvää tulloo!
0   +1 +2
 
9
MGynther 20.11.2004
Biisin alun synkkyys on vakuuttavaa. Loppua kohti tunnelma kevenee juuri sopivasti. Cleankitaroista tykkään. Harvinaista kyllä, mutta pidin laulusta, vaikka yleensä örinä, karjuminen tai rääkyminen ei uppoa. Mahtava syntikka väliosassa.
0   +1 +2
 
9
GREV 17.11.2004
Hmm... homma alkoi ihan kuin olisin ladannut soittimeeni heavyrokkia vääntävän bändin... ja tuota ei pidä ottaa negatiivisena ilmauksena.

Mutta asiaan... masentavaa tuo alakuloisuus biisissä oli ja sehän minuun uppoaa paremmin kuin veitsi voihin.

Kitarasoundit olisivat saaneet olla hieman paremmat, sillä nyt ne vähän jäivät peittoon, mutta ei liian häiritsevästi.

Kaikessaan, sanoisin että biisi on bändin paras tähän asti kuulluista.
0   +1 +2
 
8
The Reaper 13.11.2004
Rauhallinen alku ja sitten muuttuu jonkun verran rankemmaksi. Hyvää kitarointia ja kaikki muukin on kunnossa. Erityisesti laulussa on kehuttavaa. Hyvä kertsi...
Biisin keskivailla tulee kohta josta en niin pidä, mutta heti sen jälkeen alkaa parantua. Lopussa tulee liian rauhallisia kohtia ja sitten alkaa kuin ihan eri biisi... Kokonaisuudessaan hyvä biisi, lataamisen arvoinen...
0   +1 +2
 
9
GSO 13.11.2004
Hyvin mielenkiintoinen ja ei niin tyypillinen PE:n biisi. Hemmetin hyviä melodioita koko biisin läpi. Rauhallisemmissa osuuksissa kuulee auttamatta Sentencedin, joka on tässä tapauksessa vain hyvä asia.
Ainoana ja hyvin pienenä miinuksena mainittakoot, että olisi saanut ehkä hivenen aiemmin päättyä.
0   +1 +2
 
Infernal Fear 12.11.2004
Mukavaa vaihtelua tosiaan noille muille kipaleille tämä. Hiukan tässä on semmonen melankolinen tunnelma ja niin kuuluukin varmasti. Laulaja hallitsee äänensä hyvin ja käyttää sopivasti nyansseja: välillä kovaa ja karheasti välillähiukan hillitymmin. Komppikitaroitakin oli mukava kuunnella kun oli vaivauduttu tekemään molemmille omat sovitukset, siis melodian lisäksi. Pituutta kertyy tälle teokselle varsin muakvasti.
0   +1 +2