Stone's Voyage

Oreia

Kommentit

Haluaisitko kommentoida? Rekisteröidy käyttäjäksi tai kirjaudu sisään

Kirjaudu

Michikawa 31.10.2005
Rumpukomppi toimii ja groove samoin - kokonaisuus on kuitenkin ehkä hieman sekava paikoin. Osa soundeista tuntuu myös hieman muovisilta, vaikka osa toisaalta on päinvastoin laadukkaita ja kirkkaita. Hieman ristiriitaisia tuntoja herää tästä kappaleesta. Paljon hyviä ideoita, mutta omaan makuuni touhu leviää hieman turhan pahasti käsiin. Punainen lanka jää löytymättä kuulijana.
0   +1 +2
 
Foto 19.02.2005
Joo, ei tää rokkia olis ollu. Ihan hassun kuulosta rytmiikkaa. Mukavaa kevyttä hömppää. Vähän puuduttavaa.
0   +1 +2
 
-CSPR- 19.02.2005
**kommenttirinki**Ei tätä voi arvostella kun en tälläistä kuuntele.
0   +1 +2
 
9
ylkky 02.02.2005
aika erikoista musaa mut ei yhtään hullumman kuullosta
0   +1 +2
 
Markus Y 21.01.2005
No fuusio jazz ei kyllä oikein minun heiniäni ole, että enpä tähän nyt mitään kauhean kehittävää/kehitystä estävää kommenttia pysty heittämään, joten joudutte nyt odottamaan, että joku joka tykkää fuusio jazzista tulee tätä arvostelemaan (siihen voi tosin mennä aika pitkä aika:)
Ihan jännät soundithan tuossa nyt ainakin kuulostaisi olevan.
0   +1 +2
 
6
sampson 06.12.2004
ihan jeas idea... mut toteutuspuoli tökkii kyllä siten et noi rumpusoundit on aika tuhnut ja muutenkin tuntuu et koko hoito tulee vähän pahvin takaa... Ihan nasta havaita et joku jaksaa tällastakin vääntää.
0   +1 +2
 
8
Piloax 03.12.2004
kappale onnistuu luomaan hieno tunnelma niinkuin sisäinen rauha olo joka on aina herkä ja vaikea asiaa...
0   +1 +2
 
8
Caca 30.11.2004
Matkaohjelmafuusiota. Kappalehan rakentuu hyvin hiljaisuudesta eteenpäin hiljentyen loppua kohden. Kesy kuin naapurin leikattu kissa! Kirkkautta olisin ihan hitusen verran lisännyt, muttä mitäpä minä tiedän...
0   +1 +2
 
7
_W_ 27.11.2004
semmonen avaruus/sci-fimäinen soundi. En oikeen musalajista perusta, mut tää toimis varmasti jossain pelissä tai leffassa.
0   +1 +2
 
8
Rapri 24.11.2004
Ihan hyvin rullaavaa kamaa. Hieman jäin kaipaamaan enemmän melodisempia teemoja kuin tuota pelkkää "riffittelyä". Nyt tästä tuli mieleen lähinnä jonkun animaation taustamusa. Tai yleensä TAUSTAMUSA, mikä ei aina varmasti imartele. Mutta paljon hyvää ja oivaltavaa tavaraa silti.
0   +1 +2
 
9
_Crankshaft_ 23.11.2004
alussa hieno Sci-fi fiilis, hieno "avara" tuo tausta sample. Tulee vähä semmonen avaruus-painovoimattomuus fiilis tuosta alkupään melodioinnista. Tulipa avarrettua musa-maailmankatsomustani! =)
0   +1 +2
 
7
*Kärpänen* 23.11.2004
Mun mielestä hieman tylsä kappale...liian digitaalisen kuulosta...orkesterisoittimet kunniaan.
Ei jääny oikeen mitään mieleen koko biisistä...vähän tällasta taukomusaa en erota osia toisistaan. Vituttaa kirjoittaa tällasta kun ei oo mitään rakentavaa sanottavaa, mutta kuten sanottua ei mitään oikeen jää mieleen.
0   +1 +2
 
9
electrichaos 22.11.2004
Hämmästyttävän kummastuttava äänimaisema. Tämä mielyttää minua suuresti. Soittimien miksauksellinen harmonia erityisen hyvä. Biisissä mukavasti pikku maistiaisia kuulohermoille.
0   +1 +2
 
Ilmiselvä 22.11.2004
Aika nätin kuuloista, mutta ainakin minun harjaantumaton korvani kuvittelee kuulevansa hyvin vahvan reason-soundin, meneekö oikein? Fiiliksellisesti ja melodiallisesti toimivaa tavaraa, mutta soundit ovat kovin hirveän muoviset. Ei varsinaisesti lähde liikkeelle, mutta eipä oikeastaan tarvitsekaan. Kyllä tätä kuitenkin varsin mieluusti kuuntelen.
0   +1 +2
 
9
theplan 22.11.2004
Alku on hyvä, synnyttää mukavan odottavan tunnelman. Soundit ovat kivat ja aika persoonallisetkin. Erittäin toimivaa meininkiä, mm. kivan rullaava rumpubiitti. Biisi kulki johdonmukaisesti eteenpäin, ja kivoja pikku lisäelementtejä tuli sen verran paljon, etten ehtinyt kyllästyä, mikä instrumentaaleissa on usein vaarana. Moitteen sormeni ei tätä biisiä kykene osoittelemaan. Ainoa mitä hiukan jäin kaipaamaan olis ollut jokin aavistuksen verran koukuttavampi melodinen juttu, tai sitten astetta enemmän ilmaisua digitaalisen kilkkeen sijaan... :)
0   +1 +2
 
7
Piru Kange 22.11.2004
Melko mitäänsanomaton kappale. Ei herättänyt tunteita suuntaan tai toiseen. Koneella tehty musiikki ei myöskään ole koskaan oikein napannut. Ehkä en siksi saanut mitään suurempaa irti, kun en sammuttanut monitoria biisin ajaksi...
0   +1 +2
 
sadomatti 22.11.2004
Intro lupaili hieman erilaista biisiä, kuin mitä siitä loppupeleissä kuoriutui. Äänimaailma on mukavan runsas ja tasapainoinen, mutta rumpusoundeista en henk.koht pitänyt. Rummut tuntuivat hieman päälle liimatuilta, vaikka itse rumpukuviot sopivat hyvin kappaleen dynamiikkaan. Kappale itsessään ei tuntunut etenevän oikein mihinkään - odotin koko ajan sitä seuraavaa osiota, mutta se jäi junnaamaan paikoilleen. Hmm. En anna arvosanaa, koska tämä on kuitenkin hyvin tuotettua materiaalia. Arvosanani ei heijastaisi muuta kuin omia mieltymyksiäni...
0   +1 +2
 
8
Hans1982 21.11.2004
Voisi kuvitella tän biisin, jonkin action henkisen pelin taustamusaksi. Jännää kikkailua, menee aika progeiluksi kyllä juu. jazzia vähän kuulleena vaikea hakea vertailukohtaa.
0   +1 +2
 
6
Jurvanen 21.11.2004
Fuusiojatsista en sitten tiedä yhtään mitään, joten tyydyn arvostelemaan "biisinä-jonka-genreä-en-mainitse". Simple as that.
Monitori on poissa (ja kirjoitus on varmasti sen mukaista. En VARMASTI korjaa tekstiäni moitorin avauduttua). Tunnelma on... No. VBassot ovat ehkä liian laimeat tälklaiseen tunnelmahoikuun.
Muutenkin äänimaailma on... hiukkasen simppeli. Tu keypad-ääni ei ole mitenkään erikoinen ja rummutkin ovat sangen tylsät. Hyi. Minä en pisö! YHY!
Nah. Liian vähän sälää minun (materialistisen) nmielestä. Turhan "vaimea"! ääniltään. Kaipaisi kenties jotakin kitaraa tai bassoa tai JOTAKIN, joka tekisi JOTAKIn. Nyt tämä ei oikein.. no ei oikein miellytä minua. Olen ehk huono yleisö.
6+. ja oli muuten viimeinen kerta, kun kirjoitan kommentin näyttö pimeöänä. Gyhh sentään.
0   +1 +2
 
9
jouni 21.11.2004
Alun intro aika pitkän kuulonen. Olisi ehkä lyhyemminkin riittänyt tunnelman luomiseen. Komppi mielenkiintoisen ja hyvän kuulonen.Virvelin soundia olisin kaivannut vähän kirkkaammaksi,mutta eiköhän ole makuasia. Kosketinsoitto tyylikästä ja taidokasta. Kyllä tässä on soittotaito todella hyvää ja sovitus/toteutus kelpo tavaraa. Hyvä!
0   +1 +2
 
Enriq 21.11.2004
Henkilökohtaisesti en tiedä mitä tällä kipaleella on jazzin kanssa tekemistä, mitä tässä fuusioidaan, no ei sillä oikeastaan niin väliä, muuten kyllä ihan mukavan kuuloista settiä. Erilaisilla instrumenteilla on jammailtu, rumpukomppi on myös mukavan letkeä niinkuin bassolinjakin. Onnistunut kappale.
0   +1 +2
 
MGynther 21.11.2004
Mielenkiinto heräsi kun luin genren. Mitäköhän on tulossa? Utuinen tunnelma syntyy rummuista. Eri syntikkasoundeja käytetty tyylikkäästi. Komppiin sopisi mielestäni reilu vaihtelu tai sitten biisi saisi olla vähän lyhyempi. Intro ja 2:20 alkava osa muistuttavat Manowarista, mikä on minulle positiivinen asia. Yhteys johtunee samoista sointukiepeistä ja intron samantyylisestä soundista. Kummallisia yhteyksiä löytyy varsin erityylisestä musiikista. Valitettavasti en osaa arvostella.
0   +1 +2
 
7
tomign 20.11.2004
aika jännä fiilis biisissä on, onhan siinä vähän jazzia joten siitä pisteitä...
0   +1 +2
 
8
HIPHOPSTEREOOO 19.11.2004
AIKA HYVÄÄ ja Vähän Huonoa! Sopisi johkin sotaohjelmaan KAI??? TIDIDIIDIII PAM PAm olisi hyvää unimusiikkia!!!!!
0   +1 +2
 
9
Bache 19.11.2004
Ensimmäisten sekunttien aikana kappeleen intro saundit toivat mieleeni futuristisen elokuvan soundtrackin jotka tulvivat korviini syvällä tatsilla josta biisi lähti kasvamaan oikeaan suuntaan. Odotin kylläkin biisistä kehittyvän hieman erillaisen genren musiikkia, mutta tämähän kehittyi oivaksi fiilistely musiikiksi. Hyvä ja halittu saundimaailma + Erittäin hyvä miksaus
0   +1 +2
 
kitaristi0 19.11.2004
Laadukkaasti ja ajan ja osaamisen kanssa tehty kappale, tunnelmallinen ja monipuolinen, mutta minun makuuni hieman liikaa taustamussaa.Mutta silti, ei kyllä tätä oikein mitenkään voi haukkua kun on niin paljon mietittyjä juttuja ja kivoja saundeja. Antasin numeron mutta en tiiä tästä genrestä juuri mitään että se ois epäreilua, ihan korvan mukaan antasin 8 puokin.
0   +1 +2
 
7
Cranky 19.11.2004
Semmoinen syntikkafiilis tästä tulee. Harmitonta taustafiilistelyä, muttei herätä hirveästi huomiota. Tää tuntuu että tarvis jonkunlaista melodianpätkää että sais tarttumaan kuuntelijan päähän. Hyvät soundit tässä tuntuis olevan, joten siinä puolella on kaikki ok.
0   +1 +2
 
7
MusaPoju 19.11.2004
Jazzmusiikki on gai aika hienoo & hyvänkuullosta mutta ei se mua hirveästi innosta. Ei tämäkään kamalan hyväbIIsI oo. Mutta Jazz on hieno nimi tälle musa tyylille mitä soitellaan että joo. Ohan tämä aika upea bide.,.,.,.,.,.,..,.,.,.,.,.,.
0   +1 +2
 
7
Enforce 19.11.2004
Fuusio jatzzia? Kaipa tämä sellaista on. En ole pahemmin sellaista kuullut. Tavallista jazzia kylläkin. Rummut ovat ehkä vähän turhna rankat tällaiseen letkeään musaan. Snare voisi ollla enempi sellainen "tsutsu" =)

Ihan jees kaikin puolin. Seiska tulloo.
0   +1 +2
 
9
Meiss 16.11.2004
Mielenkiintoista fiilistelyä, ehkä joku huippukohta jäi uupumaan.
0   +1 +2
 
tiitus 21.11.2004
tämä komentti rinki nyt bugittaa oikein kunnolla kun kaksi kertaa tulee jokainen biisi kuunneltavaksi ja kommentoitavaksi..
0   +1 +2