Boi Cruger - Straight Fire

Boi Cruger

Kommentit

Haluaisitko kommentoida? Rekisteröidy käyttäjäksi tai kirjaudu sisään

Kirjaudu

8
MrrAngry 08.09.2006
Ihan ok suomi-Enkkua.. ei kuitenkaan sitä aitoa HC:tä.. hölmösti kappaleen meno vaihtuu kesken kaiken ja huonosti sampaltty we will rock youta.. Kehnoa meininkiä muutenkin.. paskat tuplaukset.. mut yrittämisestä pisteet.. :D
0   +1 +2
 
8
ExGanza 20.08.2005
lausunta on ihan huippua...teknisesti sanotukset on vähän ontot mut senki toi räikee lausunta korvaa melkein kokonaan :D biitti true dirty south type a shit ja miksaukset on aika hyväksyttävät..
diggaa
0   +1 +2
 
7
Caca 30.11.2004
Muthafucka jeah. Uhoa oli miltei DBS:ään saakka, mutta taustan yksinkertaisuus/ laatu ei kohdannut flowta. Pössytelty oli ihan selvästi, eikö ollukki???
0   +1 +2
 
_W_ 28.11.2004
oldschool...täähän kuullostaa iha hyvältä, vaikken räpistä diggaa noin muuten. Hauska tuo windowssin kilahdus, samaa rataa vaan...
0   +1 +2
 
Piru Kange 25.11.2004
Jaa, että tällaista....

Rap-musiikki ei ole oikein meikäläisen juttu, mutta kokeillaan nyt jotain arvostelua antaa. Taustalla vaikuttanut urku- tai synasoundi oli hyvä. Muutenkaa biisi ei tuntunut menevän liialliseksi uhoamiseksi. Tuossa puolivaiheessa tullut hidastus oli ideana hyvä, mutta jotenkin toteutus jäi torsoksi. Kappale laahasi sen jälkeen.

En anna arvosanaa, koska Rap-musiikille pystyisin antamaan max. numeron 6, ja sitä tuskin tahdot. :)
0   +1 +2
 
Ilmiselvä 22.11.2004
Tympeät preset-soundit, windowsin varoitusääniä ja kaikkea. Räpäytysten käheänpehmeä ääni on ihan miellyttävä, lyriikat tällai nopealla kuuntelulla kuulostaa niin perustavaralta kuin voi olla. We Will Rock You pudottaisi pisteitä vähintään viidellä, jos antaisin pistearvioita. Tässä on just se sama ongelma kuin 90% mikseri-materiaalista: Ei mitään uutta, ei mitään omaa. Ymmärrän kyllä tarpeen itseilmaisulle, mutta en silti välttämättä ymmärrä, miksi tällaista tehdään.
0   +1 +2
 
Enriq 21.11.2004
Biitti on ihan mukava, räppäys ei ole mitään hirveetä uhoomista mitä liian monesti joutuu kuuntelemaan. Taustat toimii ja ihan chilli meininki mulle tulee tästä.
0   +1 +2
 
7
HIPHOPSTEREOOO 19.11.2004
OIS PAREMPAA SUOMENKIELELLÄ!!!!!! @IK@ Hyvää ja HUonoa
@@@@@@@@=@@@@@@@=(",)= $$$$$$$$ RAHAA SAA KUN LAULAA !!!!
0   +1 +2
 
6
Oreia 19.11.2004
+ Vokaalit olisivat masteroinnilla ok
+ Melodiat toimisivat laadukkailla soudeilla
- Masterointi on tylsä ja puuduttava. (onko biisiä masteroitu lainkaan ?)
- Soundit ovat aneemisia ja kuullostavat 80-luvun loppupuolen "uusilta soundeilta"
- Loppu kuullosti sähkökatkoksen aikaan saamalta (puuduttava)
- Monotoonisuus
0   +1 +2
 
Last K. 19.11.2004
Tausta on ihan hyvä. Räpit ja sanat toimii. Flow ihan kiitettävä. Varsinkin parasta taustoissa oli pieni kikkailu pianolla. Hienoo...
0   +1 +2
 
Bache 17.11.2004
En tälläistä rap musaa osaa arvostella kun en räppiä kuuntele. Eli jätän tämän kuunteluun..
0   +1 +2
 
7
Tune 17.11.2004
Pelkästään artistinimi ja bändin tyyli aiheutti melkolailla negatiivista mieltä.
Mutta kappale on ihan kuunneltava, ainoa mikä tässä mättää erittäin todella paljon on se, että biisin soittimet ovat syvältä, niin mitään sanomattomat, eikä mukana ole mitään sellaista perussäveltä joka jää hieman mieleen pörräämään. Vokaalit taas sitten antavatkin plussaa, juuri sopivan monotoniset ja "ärsyttävät" laulajat antava lisää potkua kappaleelle, mutta se että tausta niin sanotusti kusee pistää masentamaan huomattavasti. :(

Menettelevä biisi, parannuksia tekemällä hyvä.
0   +1 +2
 
hipit 16.11.2004
Kansainvälisen oloista meininkiä. Saattaisi olla Bronxin nurkilla tällänen meno päällänsä, tai kenties vaikka Vallilassa, eipä ole tullut sielläkään käytyä pariinkymmeneen vuoteen.
0   +1 +2
 
9
kitaristi0 16.11.2004
tämähän on tosi proon kuuloista. En oo mikään räpin ystävä mutta siist tästähän tulee mieleen kaikki ne amerikkalaiset huiput, jay-z, 50 cent jne... tosi valmiin kuulosta, tällästä ei suomessa juuri tehdä...
0   +1 +2
 
7
Imp 16.11.2004
miksaukseen kiinnitettävä enemmän huomiota.särkee vokaalit ja biitti on ponneton.mahdollisuuksia teillä voisi olla tuolla rintamalla kunhan saatte soundit kohdilleen.
0   +1 +2
 
8
Zatt 16.11.2004
Vähän särkee, mutta muuten kuulostaa hyvältä.

Samplet nyt ei ole kovin laadukkaan kuuloisia, mutta se ei haittaa.

En itse siis ole mikään räpin ystävä joten kovin rakentavaa kommenttia en voi heittää.

Paremmilla sampleilla ja äänityksellä varmasti kova juttu.
0   +1 +2
 
7
makes69 16.11.2004
Melkein onnistunut sanat todella tiukat niistä pojot himenan vaisu kuitenkin pitäisi olla hard corea tausta saisi olla semmonen että paukkuu nyt jää liian kevyeksi sanoihin. Mutta niinkuin sanoin sanoista saa selvän siitä plussaa. Hivenen sekava ja köykänen tausta.
0   +1 +2
 
ahven 16.11.2004
Tämä kuulosti kyllä aikalailla siltä, kun tekijä olisi kotoisin Atlantin takaa, eikä täältä peräpohjolasta. Jännän säväyksen toi, kun kappale koostui kahdesta täysin erilaisesta osiosta, tosin 2. osan nimeltämainitsematon sample hämäsi vähän liikaa. Jossain kohdassa vokaaliraita katkesi liian äkkiä, mutta se on pikkuvirhe ja leikkauksella parannettavissa. Virvelin ja hihatin äänet eivät oikein toimineet retrosoundisen ääniraidan kanssa, ne olivat vähän liian konemaiset. Mutta asiallista tuotantoa tämä on kuitenkin.
0   +1 +2
 
lovefactory 16.11.2004
Taustamusiikki on ihan kunnossa, joskin "midi"-pimputtelumelodia ärsyttää. Räppäyksessä on rento meininki, joskin pientä epätarkkuuttaa ajoituksessa. Myös ääntämiseen olisi varmaan syytä keskittyä hieman enemmän, tästä johtuen ainakaan minä en oikein saanut kunnolla sanoista selvää. Biisin väliosa oli vähän turhahko verrattuna alun ja lopun "pääsäkeisiin". Windows-äänen laittaminen biisiin on myös vähän outo valinta. Kokonaisuutena kumminkin ihan letkeää meininkiä.
0   +1 +2
 
Enforce 16.11.2004
Kyllä tää nyt kun parin kerran on kuullut, ihan menevää on. Emimnem tyyliä, joo.. Noh, en hirveästi tällaisesta musast perusta.
0   +1 +2
 
10
Kukkonen 16.11.2004
Räppärin ääni on mukavan rento. Vokaalit välillä rätisee, mutta muuten ihan hyvät nauhotukset ja miksaus.

Flow on hyvä ja riimit kunnossa. Mitäs tähän ny sanois... Tuntuu ihan kohillaan kaikki olevan. Mites sen biitin kanssa mitä pyysit...? :)
0   +1 +2
 
7
KSalmela 16.11.2004
No just... Niin basic ku voi biisi vaan olla.
Jos tää on remix ni oike biisi voi olla aika huonoo kamaa.
Mut seiskan tää silti saa ku uskaltaa yrittää omalla tavallaan.
En kyllä itte kuuntele koskaan tämmöstä musaa.
0   +1 +2
 
keyboardplayer 15.11.2004
????njoo...räpistä en tajuu paskaakaan mut täyty ny kuiteskin arvostella....hyvä idea, kokoonpano ja hauskankkulosia saundeja.....sanathan ne on tärkeet mut en tajunnu sanaakaan :D
0   +1 +2
 
Jurvanen 15.11.2004
...vaikuttaa pahalta... Särkevää englantia motherfuckerilla höystettynä alkuspiikissä...

Joo. Täytyy sanoa että en kyllä ole tämän musiikin kauhea fani.
Nyt kukaan ei ymmärrä sitten väärin! Räppiä vastaan minulla ei ole (yllättäen) mitään, mutta... Kankeanruosteinen englanninkieli (tosin häkkis-englantia parempi) ei ole ikinä vakuuttanut minua. Suomalaiset edustakoot suomeksi.

Kieltämättä biitin yksinkertaisuus tekee vaikutuksen (paitsi laittomat samplet. We will rock you taitaa olla turhan tunnettu samplattavaksi). Flow toimii pirun hyvin. Miksaus tosin kusee reisille suurimman osan aikaa (Äänet liian lujalla emseillä).

Niin. Hyvä flowitus, toimivahko tausta (miinus rockyou-sample)
Miinusta sitten englanninkielestä (kyllä. Olen kusipää) ja miksauksesta.

En silti numeroi.. Tämä on vaikea numeroitava, meinaan.
0   +1 +2
 
8
semisuper 15.11.2004
Mitä? Taas tämä sama biisi kommenttiringistä, eikä jonoa tyrkyksi?

En sano muuta, lue edelliseni.
0   +1 +2
 
7
g.o.r.e. 15.11.2004
Räppari kuulostaa iha 50 centiltä. Ihan hauskat pohjat, kuulostaa kyllä ihan ammattimaiselta rapilta. Kiva muutos tossa parissa minsassa. Ei tää nyt mun maailmaa muuttanut mutta toimii kyllä.
0   +1 +2
 
Veneficus 15.11.2004
Tausta on aikamoista pimputusta mutta ei onnistu olemaan mitenkään äärimmäisen ärsyttävä. Pahimpana miinuksena pidän sitä että räppäus kuulostaa paikoitellen aikamoiselta muminalta. Tausta kuulostaa aivan liian "ohuelta" ja sen päälle työnnetyt räpit tuovat äänikuvaan enemmänkin sotkuisuutta.

Rakennetta on onnistuttu luomaan jonkin verran joka tuo biisiin kaivattua vaihtelua. Englannin kielen artikulaatio kuulostaa paikoitellen ihan toimivalta, joissain kohdissa taas tulee pallonpudotuksia. Tekninen toteutus on se mikä tässä eniten tökkii. Itse biisistä en kyllä kyennyt löytänyt mitään "koukkua" joka saisi tämän jäämään mieleen. Hieman toteutustapoja hiomalla jäki paranee varmasti huomattavasti.
0   +1 +2
 
5
Urbanrain 15.11.2004
yhtä lespaava räpäytys kuin jollain 50senttisellä.. Biitistä taas tulee joku PDiddy mieleen. Hiphopissa on joskus oivallettu varsin nerokkaitakin juttuja, mutta tämä ei mielestäni mene siihen gategoriaan. Enkä oikein allekirjoittaisi termiä hardcore. liian iisi biisi ja haettu liikaa mtv-menoa ihan noista mf-jiggabuu huudoista lähtien. jos se sitten on hc:tä niin oon sit ehkä väärässä.
0   +1 +2
 
5
Urbanrain 15.11.2004
yhtä lespaava räpäytys kuin jollain 50senttisellä.. Biitistä taas tulee joku PDiddy mieleen. Hiphopissa on joskus oivallettu varsin nerokkaitakin juttuja, mutta tämä ei mielestäni mene siihen gategoriaan. Enkä oikein allekirjoittaisi termiä hardcore. liian iisi biisi ja haettu liikaa mtv-menoa ihan noista mf-jiggabuu huudoista lähtien. jos se sitten on hc:tä niin oon sit ehkä väärässä.
0   +1 +2
 
8
MusaPoju 14.11.2004
Joo hyvää aika hyvää!!!!!! laulaja laulaa paremmin kun itte Freddy Kruger-kamala murhaaja Yo!!!!!!!
0   +1 +2
 
Monsu 14.11.2004
Noh, räpätys kuulostaa gangstalta, että siinä on ihan onnistuttu. Taustat voisivat potkia paremminkin. Ei oikein ole mun musaani, että enpä osaa juuri sen enempää sanoa.
0   +1 +2
 
8
MastaC 14.11.2004
ai Hoosee räppii tulossa... meitsi venaa jo!!!!!! jooo. ihan mukava pohja. äijällä on läski tyyli!! rispekt! vähä on huono saundi mut eipä paljoo tunnu haittaavan. meisti digaa digaa vitusti!!!
toi toka osa on magee kans. mä annan kasin.
0   +1 +2
 
9
Hunzkiz 14.11.2004
Vittu luulin aluks 50centiks..Alussa kuulosti ääni just samalta.Biitti hyvä ja räpit toimii.9droppaan!
0   +1 +2
 
miikkav 14.11.2004
aika helvetin hyvä!!! varsinki toi alku.. meitsi tykkää!!!!
0   +1 +2
 
7
Hans1982 14.11.2004
Räppiä taas...täl kertaa enkuksi. tsubadabaduudaa...sellasta meininkiä sitten. ihan laadukasta shittiä. Mitä mä nyt tästä sanoisin. Hyvin rullaa eteenpäin riimit. ja välillä asiaan kuuluvaa...motherfucking nigah läppää...=)
0   +1 +2
 
8
Ilssi 14.11.2004
Vai hardcore rappia... hmm soundit on vähän karseat ja mc:den äänet särkee vähän turhan paljon, englannin ääntäminen on ihan kiitettävää joku 50 cent tästä tuli mieleen. En oo mikään erityinen rapin ystävä joten mun mielestä tää uppoaa hyvin sinne keskitasoon.
0   +1 +2
 
Caber-o 14.11.2004
Aika gansta meininki on.. vähän niinku fifty, mutta on tässä kuitenki jotain semmosta omalaatusta juttua kans.. Jees..
0   +1 +2
 
Spine 14.11.2004
y0y0...näinhän sitä sanotaan. West-Side ja East-Side, Cribs ja Bloods.... siinä tietämykseni räppiskenestä. tosissaanhan tuon ottaa, jos se oli tarkoitus, mutta minne on kadonnut poliittinen sanoma rapista?!? Ketä kiinnostaa tuollaiset sanoitukset, voi elämä..... tehkää välillä jotain josta nuorempi polvi voi ammentaa itselleen jotain muutakin kuin "partylife"ä . En osaa laittaa numeroa joten.....
Ps. yli 3 tahdin rippaukset ovat laittomia.
0   +1 +2
 
5
kysymys: miksi? Tykkäätte vetää pössyy, bissee, räpäyttää ja siinä samalla vähän polkea "horatsuja"? Mä en tajua yhtään että mikä tässä musassa on ideana, miksi joku tekee tällaista... noh...jäämpä miettimään sitä tänne.
0   +1 +2
 
8
Salminen 13.11.2004
Alkuun kuulosti, että nyt on kyllä luvassa syviä myötähäpeän tunteita noista alun spiikkauksista päätellen, mutta heti kun kappale polkaistiin käyntiin, moiset luulot karisivat. Flow kulkee harvinaisen hienosti ja äänenkäyttökin toimii, joskin ääntämisessä on paikoin parannettavaa. Biittikin on kappaleen tunnelmaan hyvin istuva vaikka hieman muovisen kuuloinen onkin, kenties tarkoituksella?

Kappaleen suunnanvaihdos parin minuutin kohdalla oli hauska ratkaisu, vaikka tämän jälkeen ei ihan enää saatu samaa meininkiä käyntiin kuin alkupuoliskolla. No, meneepähän hyvänä outrona. Tuo samplaus on kyllä juuri siinä hyväksyttävyyden rajoilla, ja granuloitu windows- efekti pistää ikävästi korvaan.

Selkeästi yli keskitason nousevaa rappia tämä kyllä on. Flowsta erityisesti plussaa.
0   +1 +2
 
4
Telaketju 13.11.2004
No ei oikein kyllä tämmönen räppi iskostu tämmönen jatkuva paskan ja perseen hokeminen iske soundit kyllä kohillaan mutta tämä on myös oletettavasti koneella tehty.. Mistä muuten saitte sen mustan miehen hokemaan fukkia ja shittiä?
0   +1 +2
 
Tää nyt on niin tollasta jenkki-mainstream-räppiä kun voi olla. Toi räppääminen oli tässä biisissä harvinaisen ärsyttävää. Onks toi Queen-sample ihan varmasti laillinen?
0   +1 +2
 
7
Thego 13.11.2004
Ei kyllä pelota. Osittain en saa selvää sanoista, koska olen rap-kuuro. Vähän jää etäiseksi toi sanoma/tunnelma7hauskuus/. Taitaa olla Qeenilta ripattu sample missä klappaillaan(=laiton). Windowssin oletusäänten käyttö taustassa on vähän kulunuttaa ja banaalia. Siinä huonot puolet. Puhelaulajlla on levollinen sävy äänessä. Saatan jopa haistaa tunnelman.
0   +1 +2
 
9
Kfied 13.11.2004
Hey! Tämähän on hienoa shizzleä! Paskat nauhoitukset hiukan harmittaa mutta eipä siinä mitään, koska shit iz tight! Pitkästä aikaa hyvää kamaa, ettei aina vaan sitä samaa vitun "meillä on mielipiteitä"-paskaa.
0   +1 +2
 
8
Virhe. 13.11.2004
tosiaan kuulostaa ulkomaalaiselta aikasta paljon..!:) toimii... iha ok settii ja siit tippuu 8... biitti ei hirveesti iskeny.
0   +1 +2
 
rumbali 13.11.2004
tätä on nyt hieman vaikea kommentoida, kun en kuuntele tällasta musiikkia. kyllähän tämä täyttää mielestäni kyseisen genren kaikki ominaispiirteet. Soundit on toimii, kaikki kuuluu puhtaasti ja tasot on kohdallaan. Eikös tästä tuo 50cent tule hiukan mieleen..?
0   +1 +2
 
Furtilizer 13.11.2004
Tinaiset, vaisut soundit. Rummut varsinkin todella mitäänsanomattomat, mikä hieman syö biisin fiilistä. Tuntuu vähän oudolta kun kaksi äijää vetää lähes kokoaja samaa settiä. Sopisi ehkä paremmin suomi kieleksi kun tuo englanti on vähä oudonkuuloisesti äännettyä. Riimitys kuitenkin toimivaa ja flow on ihan jees. En arvostele kun en itse räppiä kuuntele eli ei ole vertailukohtaa.
0   +1 +2
 
6
tomign 13.11.2004
mf, eikö nuoret osaa muuta nykyään sanoa...:) ihan kiva biisi, jotain silti puuttuu, aika tylsää...
0   +1 +2
 
Manta Ray 13.11.2004
No kylllähän tää ihan "oikeelta" kuulostaa..
Ja toi taustan muuttuminen parin minsan kohdalla oli ihan hauska, ihanh kun ois se taputuskohta ollu WE will we will rock you-biisistä..??
0   +1 +2
 
Crome 13.11.2004
en kuuntele yleensä tällästä eli en osaa arvostellakkaa :/
0   +1 +2
 
8
masab 13.11.2004
jaa et rappi, yes ei hassumpi, taustalla tapahtuu, se on hyvä
kiva tausta, mixaus okey, siis hyvä lajissaan, loppu kuin...
0   +1 +2
 
Rapri 19.11.2004
Mukavaa julmuusräppiä josta en tosin mitään ymmärrä. Vähän halvan oloiset taustat mutta asenne kai tässä genressä ratkaisee. Rok! (vai pitääkö tähän sanoa Rap!)
0   +1 +2
 
thepax 14.11.2004
Kommenttirinki. Paha arvioida, kun ei ole paljon tullut kuultua rappiva. Mutta ehkä ensimmäistä räppiä mitä kuulen ja missä on jotain selkeetä tunnelmaa joka kestää loppuun asti. Soundit oli ehkä vähän tuhnuiset ja puheesta ei saanut oikeen selvään. Mutta muuten ihan kiva paketti.
0   +1 +2