One of These Days

Kulture

Kommentit

Haluaisitko kommentoida? Rekisteröidy käyttäjäksi tai kirjaudu sisään

Kirjaudu

9
_Black Angel_ 09.04.2006
Ihan hyvältä kuulosti, muuta en oikeen osaa just sanoo, mut... Hyvältä kuulosti, sehän on pääasia :)
0   +1 +2
 
8
iris 20.07.2005
Säkeistöjen jälkeen menee vähän puuroksi. Biisit ovat aina yhtä vihaisia ja epätoivoisia, mutta siihen tottuu. Muutaman kuuntelukerran jälkeen. Tämä on melodioiltaan hyvin mielenkiintoinen, mikä tekee tästä biisistä sellaisen, että sitä voi tosiaan kuunnella useammin kuin kerran. Hyvää työtä kaikenkaikkiaan.
0   +1 +2
 
10
erilainen^ 23.06.2005
oioioi. voiko oikeestikkaan parempaa biisiä olla ! v*ttusentää. <3 tykkään niin että hiukset tippuu päästä. kuunneltii kaverin kanssa tätä ku mentii nukkumaan ja olin ihan fiilareissa vielä biisistä aamulla.
0   +1 +2
 
9
zilakat 27.05.2005
Joo toi muse kuuluu ainaki tässä kappaleessa melkosesti. Mutta minä pidin tästä laulusta. Se oli erittäin mukavaa kuunneltavaa. Soitto oli taidokasta kaikilta osa-alueilta ja laulukin kelpoa. Ehkä kokoajan ei kuitenkaan kuullostettu luonnolliselta, mutta sekin tulee sieltä kyllä. Hieno ja hyvä veto!
0   +1 +2
 
10
erilainen^ 13.03.2005
voiperkele !!! tämä on vieläkin yhtä hyvä !! ihan huumassa täälä joka kerta kun kuule tän. iiiiiiiiiiii.
0   +1 +2
 
10
erilainen^ 13.03.2005
voiperkele !!! tämä on vieläkin yhtä hyvä !! ihan huumassa täälä joka kerta kun kuule tän. iiiiiiiiiiii.
0   +1 +2
 
8
hirvoksi 10.03.2005
Täytyy kompata edellisiä ja valittaa noista särökitarasoundeista. Tuntuu että biisi ei oikein pysy enää kasassa sen jälkeen kun jyräkitara tulee mukaan. Sävellyksessä ei kyllä mitään vikaa, sovitus ehkä kaipaisi vielä sen särmän hiomista.
0   +1 +2
 
9
-CSPR- 22.02.2005
**kommenttirinki**En keskity soundeihin ollenkaan.Koska alku todella lupaava!!Bändi soittaa hyvin ja biisikin on hyvä.Tää toimii mulle melkeen kybällä..Keep on rocking
0   +1 +2
 
donkkis 16.02.2005
Joo o. "Ihan kiva" :D . Kitarasoolo toi jälleen omaperäisyyttä sekä 3.17 tuleva kohta. Versestä (tai kertsistä, hitostako noita tietää) tuli kaukaisesti mieleen roswellin tunnari. Voin kuvitella että tämä tulisi joskus radiosta.
0   +1 +2
 
8
kokki13 12.02.2005
tässä rumbalille nyt ne toivomasi arvostelut:
alun kitara oli erittäin hyvä, toisin kuin laulu alussa tökki ja itseasiassa aika pahastikkin (hieman slovarikohdissa kuulosti huonolta englannin lausumiselta) tosin muuten laulu kuulosti hyvältä. hyvää rockkiahan tämä on..ehkä tossa arvostelin biisin alakanttiin, toisen kuuntelukerran jälkeen kasi on kyllä paljon lähempänä totuutta. hemmetin hyvin kyllä soitatte noinkin nuoriksi ja etenkin biisin teko onnistuu hyvin..joten jatkakaa vaan samaan malliin, niin hyvä tulee..
0   +1 +2
 
Ilmiselvä 10.02.2005
Kiva alkuriffi, laulajan ääni on niin lähelle miksattu että melkein pelottaa. Särömeiningin alkaessa häiritsee soundien tunkkaisuus laulun äänenlaatuun verrattuna. Osaava laulaja kyllä vaikka minun makuuni ehkä liikaa jonkinlaista "mankumista" äänensävyssä.

Tilukitarasoolo Metallicasoundilla masentaa, ei, ei ei... Taustalla kuuluvalla akustisen kitaran soundilla olisi menty vähemmän metsään. Soolon jälkeinen osio on ontto ja metallicakitara palaa pilaamaan sitä vielä lisää.

Sävellyksellisesti ihan ok juttuja ja tosiaankin akustinen kitara potkii, olisi saanut olla kovemmalla kylläkin. Aika mieleenpainumatonta kuitenkin.
0   +1 +2
 
9
ylkky 05.02.2005
äijä laulaa hienosti nenään mut sit ku ite biisi alkaa ni tää kuulostaa aika per.............leen hyvältä kyl täst voi ysin antaa surutta
0   +1 +2
 
10
A.D.I.D.A.S. 12.12.2004
Biisinä ihan loistava... tykkään tän tyyppisestä muutenki, laulajalla tosi miellyttävä soundi ja soundit oli muutenki miellyttävät vaikka oliki vähän tukkoset näin teknisesti ajatellen mutta cleanit... tässä huomaa hyvin sen että hyvä biisi kuullostaa hyvältä millaisessa ympäristössä tahansa... Onneks olkoon =)
0   +1 +2
 
8
Cainite 09.12.2004
Jaah, jos vaikka kommenttia sitten tähänkin biisiin. Kuten tuossa Cuts and Scratchesin yhteydessä totesin, niin kyseinen musiikkityyli ei ihan mene yksiin musiikkimakuni kanssa, mutta ihan mukavaa kuunneltavaa tämä silti on. Ihan toimiva biisi, joskin kertosäettä hieman verottaa vasemman kanavan kitara, joka ainakin omiin korviini kuulostaa hieman rasittavalta "töksähtelyineen". Ensimmäinen soolonpätkä ei myöskään oikein iske, mutta varsinainen soolo rokkaa sitten senkin edestä. Lopetus on myös hauska tässä biisissä. Yhteenvetona ihan kelpoa kuunneltavaa.
0   +1 +2
 
8
blisser 09.12.2004
Ihan kiva ralli. Etäisesti luiskahti mieleen Matthew Bellamyn kitara sovitukset.
0   +1 +2
 
10
makes69 08.12.2004
Overlord kyllä polkaisi kakkaan arvostellessa teitä noin. Tämähän on helkutin hyvää kamaa sekä tyylillisesti että laulullisesti mulle toi mieleen tuo lauluääni Kurt Cobain vainaan ja tyyli ehkä Saundgardenin .Soittopuoli hanskassa samoin saundit kansainväilstä luokkaa.ou JEAH!!
fanituksen paikka!!
0   +1 +2
 
RanneRikko 31.03.2005
Joo piti käydä kommentoimassa ku käskit.
No jätkillä soittotaito on ihan mukiinmenevä ikään nähden.
Häiritsevän paljon Musesta otettu vaikutteita. Mutta kuitenkin ihan oivaltavaa ja rokkaavaa matskua.
0   +1 +2
 
8
Koalha 02.04.2005
Hieno kappale.

Etenkin tuo alun rauhallinen ja melodinen aloitus teki minuun vaikutuksen. Soundimaailmakin upposi minun korvaani ihan mainiosti. Basso olisi ehkä tosin voinut olla hieman lujempi, ja vaikka soudit ihan miellyttäviä ovat, olisi hieman erilaisia soundeja voitu kokeilla, tämä kun tuntuu jotenkin vähän liian kulutetulta.
Akustisen(?) kitaran ääni sopii kappaleen tunnelmaan erinomaisesti ja laulajan äänikin sopii orkesterin päälle kuin aspartaami roskakoriin. Ihailtavaa kitarapainotteisuutta. Monotonisuutta ei liiaksi esiinny. Biisin lopetus on myös mukavan erilainen.

Tätä lisää.
0   +1 +2
 
8
Caca 01.12.2004
RHCP - vaikutteita olin kuulevinani, vai oliko se laulajan Kiedismäinen ääni? Rauhallisessa tempossa etenevää "nuorisotalonräjäyttäjää", heh!
0   +1 +2
 
9
Enriq 21.11.2004
Biisissä kivasti tehty melodia ja toimiva kertosäe. Laulaja on löytäny omanlaisen tyylinsä ja tämä biisi toimii kokonaisuudessaan hienosti. Varsinkin tuo kertosäe jää päähän soimaan :) Pidin tästä.
0   +1 +2
 
9
kitaristi0 18.11.2004
Amerikkalaistyylinen. Kiva kappale, hyvää ja veikeää soittoa, laulukin on kunnossa, mutta tällänen ameríkkalainen soundi ei oikein soi mun korvaan hyvin, en esim. tykkää musestakaan hirmuna, mutta siis hyvä kappale.
0   +1 +2
 
9
Bache 17.11.2004
Hyvä intro! Laulaja hoiti mielestäni laulunsa kotiin loistavasti.. Kappaleessa vallistsee tunkkainen bassomaski jonka masteroinnilla saisi paremmaksi.. biisi toimii muuten loistavasti. En tiedä mutta minulle tästä tulee jotenkin Sound garden mieleen... hyvä biisi...
0   +1 +2
 
6
Enforce 17.11.2004
kitarasoundit aivan hirveät =( muutenkin miksaus vähän ontuva. tuo soolokitarakin kuulostaa epävireiseltä trumpetilta :-p

kaipa tästä viilaamalla saisi kuunneltavan biisin.
0   +1 +2
 
8
ahven 12.11.2004
Kelpo rokkiralli. Akustinen ja särökitara toimivat hyvin yhdessä, ja muutenkin nuo 2. a-kohdan akustisen kompit kuulostavat hyviltä. Basso vetää kertosäkeissä mukavan eläväistä linjaa. Äänenlaatu on muuten ihan kohdillaan, mutta kertosäkeissä tuppaa menemään vähän tukkoon, eikä siihen löydy oikein tarvittavaa potkua. Kitarat toimivat hyvin, niissä on mukavan rouheat äänet, mutta rummut kuulostavat tunkkaisilta. Tämähän oli kuitenkin raakamiksaus, joten eipä tuomita niiden perusteella.
0   +1 +2
 
8
Cranky 10.11.2004
Olin havaitsevani liikaa kompressointia biisissä. Toi rytmi alkaa tukehtua lujemmissa kohdissa vähän liikaa. Se mikasuspuolesta. Kuulostaa biisinä perus-radiokamalta, paitsi että tässä on ihan oikea kitarasoolo. Plussaa siitä, ei huono ollenkaan. Biisi loppui vähän yllättäen.
0   +1 +2
 
8
Spine 09.11.2004
jees, eli viime kommentti tuli petriltä ja nyt on jukka puikoissa. Bassokuviothan ovat ihan loist....noei. :D mut siis rummut tukevat hyvin pohjaa, joka ikävä kyllä soundejen takia jää puuroksi. Laulumelodia (varsinkin kertosäkeessä) on aivan loistava. Minua kyllä häiritsee se että säkeistöissä toistetaan samaa juttua kokoajan, mutta se on pieni juttu. Biisissä paljon vaihtelua muutoin ja paremmilla soundeilla tästä tulee varsinkin maittava kipale. Jatkakaa samaan malliin, mut mulla on yksi toive. Tehkää yksi lyhyt ja nopea svengibiisi, jossa on kunnon rokkia. Keikoille. Sellainen Chimerinan tapainen ^^
0   +1 +2
 
doku 08.11.2004
ei mun tyylistä musaa..mut yritämpä nyt parhaani mukaan kommentoida teostanne...

jees, elikkä kokonaisuus oli ihan jees mutta sooloilu meni vähän heikosti..
laulu ääni oli hyvä ja menevä musiikkiin..

ehkä liian peritenteinen teos..en tiedä sitten..
mutta ihan kuunneltava näinkin..
enemmän omaperäisyyttä kehiin niin hyvä tulee..
0   +1 +2
 
napsikas 08.11.2004
Enkös minä tämänkin jo arvostellut? No, samapa tuo. Laulaja on kuunnellut Nylon Beatia, en osaa sanoa enempää. Kitaroinnit ovat välillä kivoja!
0   +1 +2
 
10
erilainen^ 08.11.2004
oioioi!!!!! hemmetin hyvä! laulajalla aivan mahtava ääni!
jos sais vielä vähän äänen laatua parannettua niin se olis siinä...mutta aivan mahtava. tykkäsin todellaki. fiilistely musaa parhaimmillaan. kivaa kuunnella hyvää musaa ^^
0   +1 +2
 
7
Urbanrain 08.11.2004
ei tipu minulle musiikkityyli, mutta vokaalit on hyvin hallussa ja sotto soi hyvin, varsinkin livenä, kun teidät näin dauntaunissa tossa keväällä. nauhoitus on kyllä aika paska, mutta tuskin te itse sille mitään voitte, paitsi olla ensi äänityksissä kertaa viisaampina.
0   +1 +2
 
8
MusaPoju 07.11.2004
hyvankuuloista Post-Rockia tosiaan joo o. Äääni on kyll aikka outo. Oli tää ihann mieleinen kappale hyvaa kuunneltavaa just. TeRe TeRe HeheiHehei sinullekin Sere,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,
0   +1 +2
 
Vincent 06.11.2004
Kuten esittelyssä sanotaan: äänenlaatu ei ole paras. Sen eteen kannattaa tehdä töitä. Nimittäin tämä on erittäin hyvä biisi ja se valitettavasti jää laadultaan niin paljon jälkeen, että se häiritsee.

Soundit vaikuttaa muuten olevan kunnossa. Jatkakaa duunin tekemistä!
0   +1 +2
 
9
Ulverinna 05.11.2004
Hitto vie että ne paremmat soundit tekis tälle terää. Kuulostaa livenä kämäsimmässäkin paikassa paremmalta. Tai sitten se johtuu vaan siitä hurmostilasta jonka olen yleensä saavuttanut jo ensimmäisen biisin aikana. :)
0   +1 +2
 
8
tomign 05.11.2004
En muuten ole varma olenko kommentoinut jo tän biisin, kuulostaa niin tutulta, jos en ole niin se on varmaan hyvä juttu et kuulostaa tutulta...
0   +1 +2
 
8
Hans1982 05.11.2004
hyvä kitara intro...toi pienu kitarasoolo ekan kertsin jälkeen oli ehkä miksattu vähän liian kovalle. ..Mutta varsinainen soolo oli kyllä mukavasti balanssissa. Kyllä tässä ihan mukavia elementtejä löytyy. Ihan jännä ääni laulajalla
0   +1 +2
 
8
g.o.r.e. 05.11.2004
Meneepäs intron jälkeen saundi puuroks. Murtuu ihan täysin. Öööh. ihan kivan kuuloinen biisi. Ja laulaja varsinkin vetää oikeinkin kivasti. Kyllä se siitä. Saundit vaan on aika kaameet.
0   +1 +2
 
9
Manta Ray 05.11.2004
Taitavaa nuorten herrain vääntöä. Diggaan laulajan herkästä muttei kuitenkaan lässystä tavasta laulaa.
Perhanan hyviä soittajiahan tässä on , rumpalikin vyöryttää kuin mikäkin, kitarasoolo oli musta helevetin hyvä, mielenkiintoinen.
0   +1 +2
 
7
overlord 05.11.2004
Kyllähän se epätoivoiselta kuulostaa, mikä lienee tarkoituskin. HIM tuosta (ilmeisesti laulusta) tuli jossain määrin mieleen. Tarkoitan epätoivoisella lähinnä musiikkityyliä...
0   +1 +2
 
9
PilgriMage 04.11.2004
Vaatii jo vähän munaa vetää biisin introksi tommonen acapella pätkä. Laulajalla on kyl kiva ääni, mut vähän se kaipaa reeniä tuokin et osuu kunnolla nuottiin ja pysyy puhtaana. Ihan kivoja juttuja biisissä, ei tätä uskalla/voi erityisesti mistään moittia. Erityisesti tykkäsin tuolla 1½ minsan kohdalla olevasta pätkästä, piristi kummasti ..
0   +1 +2
 
9
Pelon Enkeli 04.11.2004
Hitto kun oli vähän huonot kaiuttimet käytössä niin ei saanut kunnolla selkoa tästä. Kuulosti kuitenkin, että miksaamista on vielä vähän tehtävä...? Mutta kaiken kaikkiaan ihan hyvän kuuloista...
0   +1 +2
 
9
Pelon Enkeli 04.11.2004
Hitto kun oli vähän huonot kaiuttimet käytössä niin ei saanut kunnolla selkoa tästä. Kuulosti kuitenkin, että miksaamista on vielä vähän tehtävä...? Mutta kaiken kaikkiaan ihan hyvän kuuloista...
0   +1 +2
 
8
Kukkonen 08.11.2004
Aika tuttu melodia... Jossakin olen kuullut samantapaisen. Mukava laulu, joskin aika normaali, mutta toimii. Soitto on hyvää ja nautoitettu hyvin. Perusrokista ei pahemmin eroa, paitsi, että mikseri-tasolla aika hyvää. Miksaukseen sen verran puuttuisin, että laulu ei erotu aivan niin hyvin kuin toivoisi.
0   +1 +2