Kahden promillen humppa

Unlimitor

Kommentit

Haluaisitko kommentoida? Rekisteröidy käyttäjäksi tai kirjaudu sisään

Kirjaudu

9
Biitti toi heti alussa hymyn huulille. Loistavan hämmentävä fiilis tulee tuosta melodian ja humppakompin yhdistelmästä. Humalatilan pystyy kuuntelijakin jotenkin aistimaan.

Unlimitorilla tahtoo kolme pulloa olutta ja hänellä on sanottavaa. Sanoma on vahva. Fiilis on läsnä. Kappale oli hauska.
0   +1 +2
 
Pastori 24.09.2007
Näin maanantaina, kun alkaa jo ahdistamaan ja vituttamaan tämä työnteko, niin tämä oli sellainen pommi joka vei viimeistään mukanaan pohjaan. Todella ärsyttävä melodia. Unski kuulostaa ihan Simo Salmiselta. Nyt tämä alkaa jo naurattamaan. "Jee jee jee". Tämä on kyllä helmi! :D
0   +1 +2
 
9
Stocco 13.11.2005
Mukava tunnelma. Aika pirun hyvin onnistunut komppi. Unlimitor oot ihq. Hyvin hoilaat. Miellyttävä tekele. Toi pimputtelu on rautaa vaik onki pehmeän samettista. Tässä on sanomaa. Jää jopa päähän soimaan.
0   +1 +2
 
9
Jaycob 02.11.2005
joo :) mikä alku :D
kuulostaa ihan humalaiselta.
onko tämä se sama mikki joka on ostettu biltemasta!
perkele, nyt tulee taas tälläsii yhen rivin kommentteja!
hahahah pakko antaa ysi
0   +1 +2
 
9
Mahteri 27.10.2005
Oi kun tuli hyviä muistoja tuosta kappaleesta. Humppabiittillä saa ihmisen niin kovan lumouksen valtaan, että sillä saisi tshetsheenit ja muut paukuttelijat nostamaan kätensä pystyyn ja saamaan aikaan maailmanrauhan. Lisäksi biitti sopii yks yhteen tähän kauniiseen tarinaan, jota räbäytyksissä kerrotaan.

Räppi olisi saanut olla hieman pitempikin, ettei noin paljoa olisi tarvinut samoja riimejä toistaa, mutta ymmärtäähän sen, että tuossa pienessä hiprakassa ei välttämättä samalla lailla irtoa kuin normaalisti.

Taustanauraja Risto hoitaa hommansa kiitettävällä tavalla, ei ainakaan voi sanoa, että jäisi biisissä pimentoon, vaan valloittaa estraadin sulosointuisella käkätyksellään.

Sanotaan ettei rahalla saa kaikkea, mutta tämän kappaleen myötä voi sanoa, että jos rahat käyttää viinaan niin itse ainakin uskoo saavuttaneensa kaiken

kiitos
0   +1 +2
 
8
JM 18.10.2005
pihamökin henkeä tulee. tähän. Tulihan tuota eilen vähän. Ääh, tämä ois kaivannu lisää taiteellisuutta. joku outo rumpuluuppi ja omituiseksi efektoitua laulua, niitä on kiva tehdä kännissä. Tykkäsin kuitenki.
0   +1 +2
 
8
Fellaatio 18.10.2005
No eip tätä ny ihan selvin päin oo kyllä voitu vetää... :D Tausta on kyllä aika ilonen... Sanat vähä niinku junnaa paikallaan... Mutta meininkihän se on tärkein.. :D
0   +1 +2
 
8
sipulipekka 17.10.2005
Sattuu.. Siis tämä nauraminen. Jos tämän pystyy kuuntelemaan naama peruslukemilla, niin sitten on jossain vikaa.. Kasin annan ihan silkasta hauskuuttamisesta. Var så god.
0   +1 +2
 
9
Suunta 22.09.2005
Tämähän on varsin rattoisa biisi :) Hipin tausta on todella letkeä ja sanat on sieltä suoraan sydämmest :D huomaa khyl ettei oo selvänä tehty. Taustalla naurava jannu on kieltämättä juuri sopiva. kaiken kaikkiaan hieno biisi
0   +1 +2
 
8
buranaC 14.09.2005
Mul on hauskaa tän biisin kanssa.
"Jee, jee, jee, viina se maistuu mutta silti aivan päähäni paistuu" Siis mitä ihm? :D
Yleensä annan biisille hyvähkön numeron kun se herättää jotakin kuuntelijassa, siksi kasi.
0   +1 +2
 
8
Putte 11.09.2005
Onpas hilpeä tunnelma. Whee..
0   +1 +2
 
9
Bad Dog 26.04.2005
Vai että tämmöne ikivihreä...tää on ehkä maailmankaikkeuden huonoin "biisi", mutta se tässä onkin niin kiihottavaa. Jos tästä pistätte vielä huonommaksi, niin rupean faniksi. Älkää käsittäkö väärin..teidän tapauksessa huonous on plussaa, jos muut tekis tälläse biisin, niin se ei naurattas yhtään...Hyvä pojat :) Eli siis huonoudesta 10 ja psykedeelisyydestä 8.
0   +1 +2
 
9
Dj Kerkkooposse 17.03.2005
No niin rakkaat lapseni. Tässä kappaleessa alkaa jo olemaan hieman asennetta, hyvä hyvä.

Mieleen hiipii epäilys että poikien perjantai illan viettoa on salaa nauhotettu ja sitte on biitit lyöty päälle jollain acidilla tai muulla tommossella. Sanottavaa kavereilla ainakin tuntuu olevan. Ihan hyviä ohjeita kappaleessa annetaan, sanat eivät kuitenkaan käsittele kovinkaan syvällisesti yhteiskunnan ongelmia tai solmikohtia.

Taisi herrat Unlimitor ja Saastainen hippi olla vähän huonolla hapella sillon kun tuohon kappaleeseen on sanat
tehty :)

Tausta kappaleessa on melko yksioikoisen oloinen eli kovin erikoisia ratkaisuja sointujen tai melodian tai ylipäätänsä minkään suhteen ei harrasteta. Ei se mitään, en minäkään olisi tehnyt niin :)

+ainakin tässä kappaleessa laulu on jo ihan tyydyttävän kovalle miksattu, tässä jo saa pieniä viitteitä mihin tuolla biilteman mikrofoonilla voi pystyä kun oikeen yrittää.

-vaikuttaa siltä että perjantaina on ollut kivaa mutta lauantai aamuna ei ole enää ollut niin kivaa.. Musiikista on katsos tarkotus tulla hyvä olo :)

Jos teet vielä jonku tajunnan räjäyttävän kappaleen, voisin tulla faniksi, mutta en ihan vielä. dj larizzaa lainaten otan oman arvostelu asteikon käyttöön: 8½
0   +1 +2
 
10
Tässä biisissä sä puhut liikaa. Muta on tämkin hyvä biusa. Koska Unlimitor sanoo:.... Sulla oli hauskaa tehdessäsi tätä.
0   +1 +2
 
8
P. Virta 10.12.2004
Varmaan aika sekavassa tilassa vetästy biisi, mutta kohtuu hyvä.
Musiikista saisit ysin, mutta sanoitus vähentää arvosanaa vähän.
0   +1 +2
 
9
Bixette 24.11.2004
HUHHUH! Biitti on tommone yö tuuti juttuu joka ei tänään iskeny mut toisena päivänä voisikin olla huwa... Sanat on todella hauskat! Komeen kuullost tommone epäselvä ääni tälläses biisis.. Jos ois normaali ni ei tätä sillon kuuntelis millää. Kuullostaa teil olleen hauskaa ku kauheeton hekotus taustal. v**tu sana tulee monta kertaa ja toi kalja juttu mut ei ne huonoi ollu vaan päin vastoin todella coolin kuulosii. Jos tämmönen biisi ois tehty selvinpäin ni ei tää kyl ketään naurattas mut toi kuullostaa ihan liveltä eli rennolt suoritukselt eikä mitää väkinäist huumorii koitettu. Biitti vei kympin..
0   +1 +2
 
9
Planetary 23.11.2004
Heh heh ihan nauratti. :) Biitti oli kyllä erinomainen ja sanoihin jäi kiinni.Ei muuta kuin vastaavanlaista kamaa lisää kehään. :D
0   +1 +2
 
Sinap 23.11.2004
hyvät taustat.paska laulusaundi.heh.
0   +1 +2
 
Sininen Lahna 19.11.2004
Futuristista pimputteluhumppaa kännisillä "riimeillä". Tunnelma kyllä välittyy. Tähän pitää suhtautua taiteena, ei musiikkina. Lopun psykedeelinen persoonanjakautuminen tukee tekstin rakennetta ja tekee tästä metamusiikkia. Mitä tästä voi sanoa? Voin haistaa koiran.
0   +1 +2
 
10
impulssi 11.11.2004
on se niin perkeleen ilonen biitti :D *vittu mä muista sanoja...!!*:D
0   +1 +2
 
8
makes69 01.11.2004
Humppa ja räppi jumatsukka. Hyvät sanat ja sopivan tunkkaiset mikrofoni saundit. Omintakeista menoa kaikilla pitäisi olla näin hauskaa.
0   +1 +2
 
9
SaastanenHippi 31.10.2004
No joo... aika humalassa sitä on taas ollu :)

..no biisistä hieman kommentteja,, biitti on perseestä ja sanoissa ei ole mitään järkeä. .. ei vaiteskaa..

biitti on paras ja sanat ovat nerokkaat!!

JEE!!
0   +1 +2