Pleasure/Pain

Silent Dream

Kommentit

Haluaisitko kommentoida? Rekisteröidy käyttäjäksi tai kirjaudu sisään

Kirjaudu

9
Planetary 29.01.2007
Oijoi. Olipas hyvän kuuloista tavaraa. -> Fanitukseen. Sitten itse asiaan. Biisi on kaikinpuolin oikein laadukas ja hyvän kuuloinen mutta laulajalta vaatisin vähän miestä enemmän kehään. Vinkkinä voisin heittää että neidille raippa ja menoks. Saataisiin tuonne väliin kunnon rykäisyt. Mutta pulinat sikseen ja ysi kehään.
0   +1 +2
 
8
J-Salminen 09.01.2007
Koskettimista tuli mieleen kasari hevi ja synapop. Lähinnä saundien takia. Muuten biisi noudattaa tuttua kaavaa, mikä ei ole haitaksi. Omasta mielestä ehkä heikointa antia mitä näytteillä olevista biiseistä voi päätellä. Kuitenkaan ei mitään liian huonoa. Selvä kehitys on tapahtunut tän biisin jälkeen muissa biiseissä. Yhä täytyy antaa + laulajalle.
0   +1 +2
 
9
Fr@nz 09.01.2007
rock on!!!
0   +1 +2
 
Zen Kahavi 07.01.2007
Miksattu jotenki hiljaseksi. No ohan tää 2 vuotta vanha. Ootte kyllä kehittyny tästä ,mutta tää on jotenki selkeämpää.
0   +1 +2
 
8
Sateenkaarivarjo 05.01.2007
Ei pahempi. Pidän laulajan äänestä. Bassoa olisin tahtonut erottaa enemmän, samoin kuin kitarat ja rummut olisivat saaneet olla jyhkeämmät. Sen sijaan synat taas alkoi hiukan särkemään päätä, ne olisivat voineet olla enemmän taustalla ja soittaa jotain vähän yksinkertaisempaa kuviota. Mutta ei tosiaankaan paha tälläisenakaan.
0   +1 +2
 
Rune 04.01.2007
Äänimaailma on kitaroiden kannalta muhkea ja ihan mukavan kuuloinen. Rummut tuntuvat jotenkin ohuilta. Mutta toisallta onhan tämä varsin vanhakin kipale että muutosta on varmasti tapahtunut. Laulu oli säkeistössä paremman kuuloinen kuin kertosäkeessä. Säkeistössä on jotain uhmankaltaista mutta kerrossa ääni on omaan makuuni liian liikuttuneen/itkuisen kuuloinen. :)
0   +1 +2
 
8
Brutalisti 19.12.2006
Mitä tähän enää sanomaa... yhtä upee ku muutki. Ei kyl iha teidän paras biisi mut tosi hyvä kumminki :)
0   +1 +2
 
8
jamael 09.12.2006
Ihan mukavan rauhallinen biisi vaikkapa syksyn synkistely hetkille ja ehdottomasti paljon kynttilöitä palamaan ;P
0   +1 +2
 
9
Miderella 24.09.2006
Erittäin positiivinen yllätys koko bändri...Juhuu...
0   +1 +2
 
8
Wolf Bomber 05.04.2006
Nää biisit futaa kauttaaltaan varsinkin sen jälkeen ku oivalsin että kyseessä metallin melodisita osastoa.

Noihin alkuihin kandee kiinnittää huomiota ettei biisien esileikit veny liikaa, eli päästäkää se laulu osasto vauhtiin hyvissä ajoin.

No ...ammattiääniheebona totean että ehkä miksauksessa olisin jättänyt tota kiipariosastoa hieman taka-alalle ja antanut kitaroiden kuitenkin räimiä enemmän. NO... Nää on makujutskaa.Muuten kyllä soundaa ja ku jätkät saa vielä hieman lisää vuosia ja niihin liittyviä jutskuja niin kyllä lähtee!
0   +1 +2
 
Inlove 03.04.2006
Kuulosti aikas pliisulta mun korvaan, ei kolahda.
0   +1 +2
 
Shagra|h 01.04.2006
Sanoisinko että osa näistä kappaleistä kuullostaa paremmalta/raikkaamalta mielestäni kuin radioissa pyörivä tusinapaska :)
0   +1 +2
 
7
johnnymichael 24.03.2006
Sopivan rankkaa fiilistelyä! Sävellys js sovitus hyvää. Loppua kohden biisin jatkuva hidas tempo alkoi puuduttaa.
0   +1 +2
 
9
overdrive 24.03.2006
taas vähän heikompi miksaus, muttei se menoa haittaa. nyt ei synatkaa häiritse hirveemmin. laulut on kyllä aikas hienot tässä. tiukkaa riffiä löytyy, ja jummaleisson, skeba-soolo kouras vatsasta asti. ysi irtoo kyllä tästä kevyeen.

kaikki yhteensä:
kyllä te soittaa ja laulaa osaatte, synaan vois hakee ehkäpä uusia soundeja? piano-saundia en voi muuta kuin suositella käyttämään lisää tulevaisuudessa (itelle ei vaa iskeny nii hirveesti noi "techno-rave-trance-whatever"-syna saundit)... enkä nyt tarkoita että kaikissa melodisissa hevi biiseissä pitää olla ne tutut stringit pauhaamassa.
kitara sooloja olisin halunut kuulla enemmän kun on niin hyvät kitaristit, olis varmaan makeita juttuja...

saa pommittaa viestillä kun uutta matskua on kuultavissa!
0   +1 +2
 
6
maatiainen 01.02.2006
Biisi oli ihan kiva sävellys, ei mikään maailman pysäyttäjä silti. Laulut häiritsi, vähintäänki tekniikkaa kliineis lauluis on muutettava, että se olis mieluisan kuuloista. Kitarat oli vähä siellä sun täällä, et klikkitreeni ei tekis pahaa. Rummut oli ihan OK, niissä ei paljo rupua ollu. Treeniä vaan ton tiukkuuden suhteen, ja laulaja englannin tunneille myös.
0   +1 +2
 
7
Nasic 18.01.2006
Tää oli kyl hyvää tän genren musaa mitä Mikseris oon kuullu...erityisesti pidin synasta ja myös muu soitto kuulosti ammattitaitoiselt. Mut laulajast en pitäny, ääni ei iskeny...mut muute biisi hyvänkuulone kyl iha.
0   +1 +2
 
9
vonNokelainen 26.12.2005
Hyvän kuulosta "junttaamista". Tosin synat on vähän "gayt". Sanat ja sovitus on ihan hyvää luokkaa kyllä tällä pitäis jonkun näköinen levy diili irrota, ellei oo jo? Biisin nimiä ei oo koskaan helppoo tehdä mutta kannattaisi välttää tuota "Imelyys/imellys juttua" kerran se vielä menee mutta pistää silmään jos liikaa... juu nou. Mutta en jaarittele enempiä moi.
0   +1 +2
 
9
diggaan bassarisaundista(asiaan perehdytty),laulussa alkukantaista alkuvoimaa, ja sanoissa "eviliä"nii kuin kuuluukin:),syntsa tossa tauon aikana kuulostaa kans mietityltä?ei liikaa brassailua kitaran kanssa,sopiva lyhyt ja ytimekäs soolo.biisi päätyy
minun mikseri soittolistalle.
0   +1 +2
 
10
Totally agree....were used to kill ourselves the most of the times when theres no need to..
0   +1 +2
 
Kfied 17.12.2005
Jessus, kun laulajasällillä on hienot linjat. Äänenlaatu on taas kerran hiukan kekkuli, josta kannattaa laittaa miksaaja tilille. Tosin, tällaisten miksaus on oma tieteensä, joten siihen nähden mukava suorite. Kyllä tämän bändin levyn ostaisi mielellään.
0   +1 +2
 
9
hietzu 15.12.2005
Täytyy myöntää että miehet osaavat hommansa.Olen myös mieltynyt biisien nimiin :)
0   +1 +2
 
9
misthema 15.12.2005
Biisin nimellä, ja biisin alulla on mielestäni ristiriitaa; tuli iloisia asioita mieleen tuosta alku tiluttelusta. :P Tykkäsin! ^^ Vaikkakaan en edelleenkään tällaista perusta :D Musiikkinne kuitenkin iskee syvälle! \,,/
0   +1 +2
 
9
Hee 15.12.2005
No perkeles. Kertsissähän syleillään koko palloa! Ja soolossa vielä enemmän. Ja eihän mahtipontisuudessa mitään vikaa ole kun se toimii. Ei onneksi sentään ammuta yli? Ellei sellaisena pidä noita nostoja, siis transponointeja vai mitä vittua onkaan. (Ite en siedä niitä.)
Voin olla väärässä, mutta tuntui kuin solistilla olis pieniä vaikeuksia korkeamman rekisterin kanssa?
Noi välikejutut on aika erikoisia. En tiä töksäyttääkkö ne liikaa vai toimiiko vain hyvinä herätyksinä.

Joudun myöntämään, että vaikka tässä nyt oikeastaan vaan morkkaan tätä biisiä, niin onhan tää ihan levytyskamaa. Iskee ja kuulostaa prkln hyvältä!
0   +1 +2
 
10
Pakko se on sanoa että kyl tää on edelleen paras biisi. Semmonen kertsi ja KITARASOOLO että jos tommosii ois enemmänki samal äijäl ni myisin sen kitarat pois...eiku omani!(?) ja taas se soolo tuli.
0   +1 +2
 
8
ArchHeretic 12.12.2005
Yleiskatsauksellisesti:
Vokaalit - erittäin hienot. Korostan. ERITTÄIN hienot. Laulut menevät nätisti mukiin ja örinät ovat erittäin hyvä tukiainen. Ei mitään valitettavaa tai kritisoitavaa tällä saralla. Tunnettakin tässä on mukana ja ääntäminen on kohdallaan.
Kitarat - Voisivat olla rouheammatkin, mutta toisaalta kevyempi metalli menettää yleensä enemmän kuin saa rouheista ja esillä olevista kitaroista. Makuasiahan se loppujenlopuksi. Riffeistä en voi valittaa sillä tusinatasoa täällä ei viljellä. Soolokin napsahtaa mukavasti sisään. Itseasiassa soolon kitarasaundi on enemmän kuin toimiva.
Syntikat - syntikka-allergikkona pitää mainita että mokomat on ympätty aivan liian eteen ja tietyissä kohdissa jopa häiritsevät pahastikkin, rikkoen kappaleen tunnelmaa. Syntikkasaundit ovat paikoin sopivat, paikoin ehkä liian muovisen ja synteettisen kuulloisest.
Rummut - Basarista puuttuu suoraan sanoen munaa. Pikkaisen liian triggeroidun oloinen saundi. Itse pidän basarisaundista joka sanoo "TUM" eikä "töks". Jälleen makuasioita, mutta onkos musiikki mitään muuta kuin makuasioita?
Bassoa ikävä kyllä en onnistunut erottamaan. kenties alan olla väsynyt taikka sitten meikäläisellä on keskimääräistä paskemmat kuulokkeet päässä.
Noin yleisesti ottaen hyvä genrensä edustaja jonka karismaattinen laulu nostaa kepoisasti yli keskitason. Syntikka-allergia rokottaa pisteitä, mutta niille joita syntikan esilletuonti ei haittaa - aivan ehdotonta ykköstä.
0   +1 +2
 
8
Krugy 11.12.2005
Laulannan puoli kuulostaa erittäin hyvältä. Melodista tulee kyllä silloin tällöin hyvän eteen sattuessa kuunneltua. Örinät on aina nam nam meininkiä. Kitarat erittäin hyvät kanssa. Soolo kanssa hyvä. Jokin napautus tuntuu kaikista puuttuvat, ei tempaa kunnolla mukaansa. Kuuntelee kyllä silti hyvillä mielin. Kasi tipahtaa.
0   +1 +2
 
10
HW 11.12.2005
Nyt en osaa enää sanoa mitään rakentavaa. Tämä oli tosi hyvä. Sellainen kylmiä väreitä aiheuttava. Ja tuo soolo sai varpaat menemään kippuraan. Stemmat kuulostivat tosi hyviltä. Niitä voisi käyttää enemmänkin, sen verran hyvin ne sopivat tällaiseen musiikkiin.
0   +1 +2
 
10
_Black Angel_ 07.12.2005
Ihana! Tää on jotenki mahtava biisi... Tykkään ;)
0   +1 +2
 
Andy Livid 06.12.2005
Kitarasoundit ovat nightwishmäisen mahtipontiset. Ammattitaitoisen kuuloista soittoa, tuplabasarit nytkyttää ihan kivasti, syntikat ovat hienon kasarisoundiset (rehellinen, perussoundi). Laulaja tuo mieleen hivenen Sentencedin vokalistin. Itse laulussa ei ole melodiaa joka jäisi päähän, sen sijaan toi syntikka melodiakuvio tuossa välisoitossa on erittäin koukuttava! Kitarariffittely kuulostaa varsin hyvältä myös. Syntikkamiehelle/naiselle papukaijamerkki! :) Soundit ovat äärimmäisen hyvän kuuloiset kaikilla osa-alueilla.

Tämä on sellainen hyvin tehty kappale josta osaaminen paistaa läpi. Intstrumentaalisesti tämä toimi parhaiten sillä tässä ei ollut kovin tarttuvaa kertsiä. Jotenkin se jäi hieman taka-alalle ja ei niin vaikuttavaksi sekä hivenen mun makuun liian imeläksi. Potentiaalia löytyy vaikkei tämä kokonaisuudessaan ollutkaan täys-osuma.
0   +1 +2
 
8
samuli_y 02.12.2005
alussa hyvinkin liikaa kvantisoidut rummut ,meiniki hyvin töksöä, kuullosti jo hiukan koneelta! mut loppua kohti hiukan hellitti! paremmin kitaralla meininkiä kun edellisessä biisiissä, modulaatio ehkä heikko tohon loppuun, vähän liian poppinen ratkaisu, mut muute ihan kelpo repäisy. mut ei niin hyvä kuin aikasemmat
0   +1 +2
 
9
Gartza1962 01.12.2005
Alkaa kuulostaa vähän liian samalta... Kitarat on kyllä hyvät!
0   +1 +2
 
9
fronyal 30.11.2005
rummut ja kitara "laulun takana" kuulostaa aika pirun hyvältä.
0   +1 +2
 
9
nodame 30.11.2005
Hyvältähän tämä kuullostaa, aivan kuten nuo muutkin. Ammattimaisen kuulloista, kuten ovat monet muutkin sanoneet. Laulussa kuitenkin tuntuu hetkellisesti jossain kohtiin jokin mättäävän, mutta en keksi vielä mikä.. Mutta pakko tästä on pitää..
0   +1 +2
 
9
Deimiond 29.11.2005
Alun virvelifillistä odottaa heti että NYT PAMAHTAA! Tietyllä tavalla pamahtaakin mutta ei sillä tavalla mitä odottaa välittömästi kuin tuollaista kuulee, ainakin näin thrash/speed metallin ystävänä.

Jälleen palataan siihen samaan mitä tähänkin mennessä mutta nyt kuulostaa paremmalle. Tässä on sitä jotain miksi jaksan kuunnella tätä biisiä. Perkele miten jyräkkä alakerta tässä on vaikka mp3 syö varmasti kirkkautta ja botnea. Jotain vanhaa Sentencediä kuulen äänestä oikein kahmalokaupalla.

Ylivoimaisesti parasta antia tämä biisi on ja nyt näkyy numerossa! PORKELE!
0   +1 +2
 
9
darcasis 29.11.2005
Paras biisi oli jätetty viimeseksi. Tässä oli jotain joka kiinnittää kuuntelemaan uudestaan.
0   +1 +2
 
10
kUOLLUTMIEs 25.11.2005
Mitäpä voinen sanoa näin hienosta biisistä. Kaikki mitä ylistettävää onkaan, on jo ylistetty edellisen biisin kommentissa. Toimiva sävellyspläjäys, jossa on tarttuvuutta ja vie mukanaan hetkessä. Ainoastaan yksi sovitus hiukan häiritsi. Sovitus esiintyi useammassakin kohtaa, mutta varsinkin ihan alussa biisi oli lähteny jo todella hyvin käyntiin ja sitten tuli pikku hyppyri. Kohta ennen lauluu, jossa oli ainoostaan syntikat vähän töksäytti kelkkaa ja biisi otti volttia, mutta onneks laskeutu taas oikein päin ja jatko matkaa. Ei tällanen pikkujuttu kuitenkaan maailmaa kaada, eikä tätä biisiäkään...
0   +1 +2
 
10
K. Vainio 24.11.2005
Tässäpä helmi! Kaikinpuolin hyvä!
0   +1 +2
 
9
LUUSERI] 23.11.2005
AIKA HYVÄ AIKA HYVÄ ;D
0   +1 +2
 
9
Jannu 22.11.2005
Hienoja riffejä ja muutenkin hyvä biisi! Vähän toi puhdas laulu meinas notkahtaa välillä.. Hyviä kitaristeja! Kyllähän tätä kuuntelee mielellään!
0   +1 +2
 
9
Tigalily 16.11.2005
Vaikkei olekkaan ihan mun ominta genreä, niin laadulta kuulostaa. Hyvin tehtyä ja tämä on kyllä mun lemppari näistä teidän biiseistänne!
0   +1 +2
 
10
To-Bacco 10.11.2005
Vai niin... Ihan vitun hyvä biisi!
0   +1 +2
 
9
Cerende 29.09.2005
Ammattimaisen kuulosta tosissaa.
Eihän tästä voi olla tykkäämättä :O Äskenki putsasin pöydän suorastaan hymyillen.
Toteutuspuoli hyvin hallussa, soittajat osaa hommansa ja vielä hyvin.
Alku antaa jo lupauksia tulevasta ja hyvin tää biisi ne odotukset täyttää.
Kiitos, että mainostitte, olen iloisempi, kuin ennen tämän kuulemista :)
0   +1 +2
 
8
Joe Hoe 10.08.2005
Tämäkin varsin asiantuntevan ja osaavan kuuloista, mutta laulu jää ikävä kyllä paikoin hiukan alavireiseksi...
0   +1 +2
 
10
mMunkki 11.05.2005
Onpas ammattimaisen kuuloista kerrassaan!! Loistavaa metallia nyt myös mikserissä, no ei onhan noita, mut tää kuuluu kermaan.
0   +1 +2
 
atte71 03.04.2008
tämä bändi on kuin huono nightwish
0   +1 +2