Another Day (uusi miksaus)

Blueborn

Kommentit

Haluaisitko kommentoida? Rekisteröidy käyttäjäksi tai kirjaudu sisään

Kirjaudu

8
MarkkuVee 16.12.2007
biisin alusta tuli heti mieleen " isnt it ironic, dont you think " .. mut kuitenkin niin erilainen kuin kyseisen kantaja biisin tyyli. Uusi miksaus.. en tiedä sitten millainen se viimekertainen oli, mutta kuulostaa todella hyvält ja takana laulava poppoo saa uutta säveltä mukaan.. melkeen lopussa alkaa fiilistely kohta joka antaa luvan laittaa jalkaa toisen eteen! kivalta kuulostaa, ihastuin. :)
0   +1 +2
 
8
unwonted 01.05.2007
Laulajalla on upe ääni. Biisi on mielestäni aika tavanomainen. Kokonaisuudessaan hyvä :)
0   +1 +2
 
9
karlito__ 29.09.2006
hieno kipale!
0   +1 +2
 
Fantx 20.05.2006
kyllä wsm:män another day on parempi
0   +1 +2
 
8
LazyBastard 10.02.2006
No, nyt on kulla menty turhan pitkälle kaiun käytössä!... Jessus. Tämähän on kuin LIVE jostain tyhjästä teollisuushallista. Ihan ok pop-rallattelua noin niinku muuten, jeps.
0   +1 +2
 
9
kummankaa 19.09.2005
Ihana kaunis biisi, kenties parempi kuin alkuperäinen :)
kiitos tästä, paljon.
ja onnea lavytyssopimuksen johdosta :)
todella hieno ääni laulajattarella, kadehdin.
0   +1 +2
 
8
MarkkuVee 01.12.2008
Hehe, muista vieläkin kun arvostelin tämän biisin. Siitä taitaa olla just vuosi (15pv päästä). Jostain kumman syystä tämä vain palaili mieleen ja oli pakko tulla katsomaan miten teillä on homma kehittynyt sen jälkeen.

On kyllä niin toimiva tekele, että vieläkin vie jalat alta. Jotain tietysti kaipaisi lisää, tai sitten vain sanon niin kun en keksi muutakaan. Mukava väärti.
0   +1 +2
 
8
spellman 15.03.2005
Laulusta/laulajasta tulee vahvasti mulle Chrissie
Hynde ja Pretenders mieleen ehkä vanha Blondie
myös, muutenkin jotain persoonallisuutta kyllä kaipais tohon lauluun lisää, joten tuohon Laihasen kommenttiin
voin yhtyä siltä osin, mutta radiosoittokamaa tämäkin ehdottomasti on.

Miksaus kuullostaa hyvältä ja etenkin rumpumiksaus
on mainio. Biisi on takuuvarmaa poppia , ja hyvin
soitettua kuten Bluebornin biisit tuppaa olla.
Olen vaan tämän tyyppistä laulumelodiaa/laulua
kuullut kyllä hieman liikaa elämäni aikana, joten se
hieman nyt pudottaa eikä säväytä tarpeeksi vaikka
englanti taittuu hienosti ja laulutaitoa löytyy.

Yleisfiilinki jää hieman liian tasapaksuksi ja niin tutun
turvalliseksi poppikseksi, mutta hyvin skulattu ja
miksattu. Paljon parempiakin biisejä bändiltä löytyy,
ja eihän sitä nyt voi kokoajan hittiä vääntää.
0   +1 +2
 
8
Laihanen 10.03.2005
Äänitys & jälkituotanto kuulostaa hyvältä. Laulaja on valitettavan tasapaksu: ääni ei erotu edukseen, eikä onnistu olemaan edes millään tavalla ärsyttävä. Ääni jonka unohtaa nopeasti. Bassolinjalla tai komppikitaralla olisi voinut kikkailla enemmän, ainut piristävä idea kun tuntui olevan puolenvälin rumpubreikki.

Kokonaisuudessaan silti hyvää poppista mistä pienellä hiomisella voisi saada radiokelpoista matskua.
0   +1 +2
 
Kukkonen 10.03.2005
Ihan menevää peruspoppista. Laulaja tuntuu osaavan hommansa, soitto sujuu ja miksaus kohdillaan. Eipä tässä mitään moitittavaa ole, mutta eipä mitään säväyttävääkään. Onneks sentään tuo väliriffittely nostaa himeman Mikserin keskitaso-poppiksen yläpuolelle.

Täs biisis on muuten basisti aika hukassa. ;)
0   +1 +2
 
8
Hesfan 10.03.2005
Ihan hyvänkuulosta. Musiikillisesti ihan perussettii mielestäni, laulaja osaa laulaa ihan hyvin. Tämmönen vähä haikee mutta piristävä biisi. Hyvä kokonaisuus. Numero hyvä eli 8 :)
0   +1 +2
 
9
deebp 10.03.2005
Mukavan pirteen kuulonen biisi! :) Laadukkaan tuntunen biisi.. Ehkä vähän liikaa kaikua, mut muuten ei mitään valittamisen aihetta. Kyllä tälle ysin kelpaa antaa.
0   +1 +2
 
10
Ape 10.03.2005
Blueborn on kyllä todella loistavaa musiikkia, kaikki biisit toimii. Anteeksi tyhmästä kommentistani, testailen tässä uutta Kommenttirinkiä.

Ei muuta ku peukut pystyssä tulevaisuuteen! :)
0   +1 +2
 
10
Ape 10.03.2005
Blueborn on kyllä todella loistavaa musiikkia, kaikki biisit toimii. Anteeksi tyhmästä kommentistani, testailen tässä uutta Kommenttirinkiä.

Ei muuta ku peukut pystyssä tulevaisuuteen! :)
0   +1 +2
 
9
Bemary 25.02.2005
Okei, ny tulee jenkkiläisen nuorten(aikuisten) sarjan taustamusa tästä mieleen, ei voi mitää :D Ja ennenku otatte siitä arviosta nokkiinne, nii kiirehin toteamaan, et niitten sarjojen taustalla tuntuu soivan harvinaisen hyvätkin tuoreet bändit (aikoinaan siis mm. Sixpence None The Richer, The Calling, Puddle of Mudd...). Tässä biisissä o iloisen toiveikas meininki ja laulajan ääni kuulostaa varmalta. Tuntuu, et tolla äänellä pystyy revittelemää enemmänki. Kitaroista saa multa aina plussaa, ku ne hoitavat hommansa tyylillä. Tällasten kokonaisuuksien takia kannatti aikoinaan teitä fanittaakin :)
0   +1 +2
 
9
rumbali 23.02.2005
olipas valmiin kuuloista poppia!!! eihän tästä voi pahaa sanaa sanoa, kun kaikki toimii.. tuo "c-osa" oli mainio tuolla 2:15 paikkeilla, toimii! oli hieman liian kevyttä mun makuun, joten sen takia "vain" 9..
0   +1 +2
 
9
kitara 2 22.02.2005
Biisi lähtee käyntiin aika makeella fillillä ja saundi on ihan kymppi.On saatu bassoonkin aika tuhti saundi,ei enää yhtään enempää ainakaan mun kaijuttimet edes kestäisi.Tekee biisin tosi tanakan kuuloseksi.Solistin ääni on upean kirkas ja selkeä artikulointi.Ihan tuoreen kuuloinen iloinen pop veisu.Fanituksen arvoista kamaa.
0   +1 +2
 
9
kitara 2 22.02.2005
Biisi lähtee käyntiin aika makeella fillillä ja saundi on ihan kymppi.On saatu bassoonkin aika tuhti saundi,ei enää yhtään enempää ainakaan mun kaijuttimet edes kestäisi.Tekee biisin tosi tanakan kuuloseksi.Solistin ääni on upean kirkas ja selkeä artikulointi.Ihan tuoreen kuuloinen iloinen pop veisu.Fanituksen arvoista kamaa.
0   +1 +2
 
8
Oliver Kaïma 13.02.2005
Kyyllä, toimii. Hiukan liian turvallisella laidalla meikäläisen makuun, eli hiukan voimakkaampaa potkua kaipaan, mutta se olenkin vaan minä.. Omassa lajissaan hyvinkin funkkaavaa kuitennii.
0   +1 +2
 
9
Aimo J. 03.02.2005
Hyvä biisi, soitossa just oikeanlaista rentoutta. Alabassot kyä lyö aika tukkoon tän. Muutenkaan en oo lyttykompuroinnin ystävä, mutta eikösse kuulu tähän genreen...
0   +1 +2
 
-Chrustal- 19.12.2004
Eipä oo vähään aikaan Bluebornia tullut kuunneltua. Vasta kun äskön Pärähti Winampista shufflella tuo Feelin' fine soimaan, niin ryntäsin oitis tsekkaamaan uusimmat tuotoksenne.

Säkeistön laulumelodia on aika simppeli, mutta toimiva. Iloinen kitarointi tukee sitä hauskasti. Ihan alun ja puolivälin rumpuilut lämmittää sydäntä, ne kun ei ole poppibiiseissä ihan jokapäiväisiä. Muutoin rummut jäävät ehkä hieman taka-alalle. Ekalla kuuntelukerralla kertsi jäi vähän etäiseksi, mutta sen jälkeen vasta huomaa, että se onkin biisin kantava voima. Se erottaa tämän tavalllsista kitarapoppi biiseistä.

Parasta biisissä on yleinen hyvä fiilis, joka välittyy kuulijalle. Biisistä kuulee, että bändilläkin on ollut kivaa sitä tehdessä. Saitte fanin! Lataukseen menee!
0   +1 +2
 
10
mukavasti eteenpäin helisevää poppia.
biisi on hyvä, ja laulajalla vieläkin hieno
ääni. biisiin on saatu nyt enemmän
koukkua ja persoonallisuutta kuin
aiemmin, selvästi sävellykseen
ja tuotantoon on panostettu.
0   +1 +2
 
10
WaurioRocks 25.11.2004
Olipas mukavan monipuolininen poppilaulu! Tykkäsin.. Tyttö laulaa ihan pirun hyvin!! Ja ihan pirusti myös lisäpisteitä tuo loppuosassa oleva "räime" kohta. Rummut ja basso yhdistelmä. Jup.. kyllä tässä on kaikki loppuun asti mietitty. rock.
0   +1 +2
 
9
ocean 16.11.2004
Aijai, tuota kompuraa on käytetty hieman liian runsaasti, niinkuin tuossa on jo mainittiinkin useamman kerran. Alapään jyrinä aiheuttaa sen, että kaikki muut taajuudet vaimenee hieman... Alun komea rumpuintro menettää hieman tehoja, kun basson jälkeen rummut jää taustalle...:(

Biisi toimii mukavasti, melodia ja taustalaulut toimivat hullun hienosti ja ovat varsin valmiin kuuloista tavaraa. Välin rummuttelu ja rautalankakitarointi tulee aika yllätyksenä, mutta en vielä osaa sanoa onko se hyvä vai ei...:) Varsinkin sen jälkeen kaipaisi lauluun hieman lisää rohkeutta ennen sitä dadattelua. Kaunista jälkeä silti pienistä kauneusvirheistä ja makuasioista huolimatta!
0   +1 +2
 
10
George 10.11.2004
Kuuntelinpa sen original mixin ja tän remixin peräkkäin ja kyllä täytyy sanoa että tämä uus potkii paljon kovempaa. Varsinkin rummuilla alkava väliosa tulee oikein jytinällä sisään. Onnittelut hienosta miksauksesta!

Mutta vielä tärkeämpää, olette taas pystyneet luomaan hienon poppisteoksen. Nousee bb-asteikossani feeling fine'n rinnalle. Jaahas, nuo muut uudet biisit ovat jääneet vielä vähän huonolle kuuntelulle joten tiedä häntä mikä näistä kipuaakaan kärkeen. Onnittelut hienosta biisistä!

Bändin yhteissoitto ja dynamiikka tuntuu toimivan hyvin tässäkin biisissä. Vaikka sovituksessa on kivoja juttuja, kuten mainitsemani rumpuvälisoitto, niin silti ollaan oltu maltillisia eikä tungettu kaikkea mahdollista samaan biisiin. Onnittelut hienosta bändistä!
0   +1 +2
 
10
Jo B1 10.11.2004
Mitä tästä nyt osais sanoa, kun ei keksi niin mitään paranneltavaa. Kai tasoja voisi säädellä loputtomiin niinkuin moni ehdottelee, mutta tämä on jo näinkin täysin levytyssopimuksen arvoista tavaraa aivan kuten niin monet muutkin teidän kipaleet. Mikä perkele siinä on kun suomessa tuotetaan vaan anttituiskuja eikä hyviä bändejä.
0   +1 +2
 
9
Jurvanen 05.11.2004
Luulen unohtaneeni sen ensimmäisen, mutta eikö mitä! Tämä on sinipornoa! Tämä oli sitä leffateatterimusiikkia ja... Täytyy sanoa, että se ensimmäinen kuulosti ainakin alkuun vähän paremmalta kuin tämä. Salmisen passo pierii (eli murisee. Eli pitää ääntä) vähän liian lujaa. Hukuttaa kitarat. Tämä tosin voi johtua paskoista kajareistakin...

Kaunista tuo teidän laulajan äänen.. rispaaminen. miten tuota kuvailisi? Tiedätte? Kunhan ei vaan liikaa tuotakaan käytä...

Biisin puolivälin.. Riverdanceosuus ei kyllä iske minuun.. Ei sitten yhtään. Vieläkään.

On kyllä paremmin miksattu. Tämä ei ole enää sellainen "anteeksi-että-elän"-hyssyttely, vaan ihan asenteellinen kitarointi. Vähän ehkä salmis-sedän basso pierii liian kovaa. Noooh. Ja tuo lopun riveri

Parempi silti. Levyttämään siitä, saatana!

9. Parannettavaa, mutta parempi kuin originello.
0   +1 +2
 
10
jmm 01.11.2004
Biisi on kyllä aivan mahtava, vaikka tietty ylipirteys hieman särkeekin fiilistä. Mutta tuo on niin pikkutekijä, että en anna sen häiritä kun biisi on muuten kaikin puolin niin loistava. Uusi miksauskin on eri hyvä, mutta soundin tyylikäs kirkkaus tuo esiin sellaisen jutun laulajasta, mitä en aiemmin ole huomannutkaan. Tytön muuten niin loistavassa laulussa ja äänessä on siellätäällä aavistuksen omaista varovaisuutta, josta johtuu tietty ponnettomuus. Suosittelisin tytölle hieman rohkeutta tiettyihin maneereihin, niin homma toimisi täydellisesti. Mutta kympin arvoinen biisi on silti.
0   +1 +2
 
10
Skinde 01.11.2004
Hieno biisi. Ilmava sointi ja laulajalla upea ääni. Hiukan on tainneet mittarit mennä punaselle kun biisi vähän särkee, ikävä yksityiskohta, mutta kokonaisuutena mahtava paketti.
0   +1 +2
 
9
Rion 30.10.2004
Tämäpä oli mukava yllätys. Mukavaa kuunneltavaa, todellakin. Tuotantopuoli on mielestäni aivan mielettömän hyvin hallussa. Tämä on ns. valmista kauraa. Ehkä parasta poppista, mihin mikserissä olen törmännyt. Laulajan ääni oli mieltä nostattavan kaunis ja sopii kyllä tällaiseen musiikkiin hienosti. Tulee vain koko ajan mieleen kesä, vaikka talvi onkin tulossa.
Nyt ei muuta kuin musiikkivideota tekemään ja se sitten mtv:lle pyörimään. Tällaistahan musiikkia se on pullollaan.
0   +1 +2
 
9
Antti Kaukomaa 27.10.2004
Joo, rokkaa enemmän. Mutta tasot taitaa olla snadisti liian kovalla kun vähän särkee. Myös kompressointi on tainnu mennä vähän liian pitkälle. Esimerkki: Kun kerto alkaa (pelkällä laululla) It's a world of hate .... niin laulu ponnahtaa ikäänkuin syliin kun kompura päästää sen muiden soittimien puristuksesta aikas kovalle .... Mutta muuten soundimaailma oli tässä parempi kun tossa alkuperäisessä (jonka kävin heti tietty tsekkaan myös ;-)

Mutta biisi ja soitto on upeeta. Lisa Loeb -- tykkäsin aina likasta -- mihin lienee mennyt. Vai oliko tässä mukana?

Tollanen avoin rummun soitto (paljon pelytejä, avoiment fillit, haarat ja kädet levällään soitto) sopii tällaseen biisiin komeesti (kerrossa). Kitarasoundit hienot ja ja hyvät riffit. Tossa kerrossa kun kitara hakkaa samaa sointua sontuvaihdosten yli -- hienoo kikkaa.

Ja laulaja on tosi hyvä -- hyvää enkkua -- ei häpee Lissulle.

Se rumpubreak ja sen jälkeen ei ihan kolahtanut muhun.

Biisistä 10
Bändistä (pikku epätarkkuuksia) 9
Laulajasta 10
Miksauksesta kuitenkin vaan 8

=> 9

Mutta kyllä oli hieno biisi
0   +1 +2