8am

Dj AssA

Kommentit

Haluaisitko kommentoida? Rekisteröidy käyttäjäksi tai kirjaudu sisään

Kirjaudu

8
^Nocturna 12.11.2005
Biisi oli ihan hyvä ja melodiat toimii... biisi oli kyllä parhaimmillaan alussa, mutta ei se huonoksi mennyt lopussakaan..
0   +1 +2
 
Rotten_Corpse 24.03.2005
ihme musaa...............................................................
0   +1 +2
 
10
Tommy Loose 24.03.2005
Hieno biisi tuntuu, että oisin kuullut tämän ennenkin. Tempo ois voinut olla nopeampi.
0   +1 +2
 
teilband 23.03.2005
No ryyppyreissu on kyllä kannattanu! Tää on erittäin mieluisaa musaa taustalla kun tekee koneella jotain muuta, minä tykkään. Ehkä jotain muutosta jäi kaipaamaan mutta menee se näinkin :)
0   +1 +2
 
argon 23.03.2005
Periaatteessa hyviä ideoita mahtuu matkan varrelle, mutta piirun verran kun olisi saanut lisädynamiikkaa toimintaan niin olisi harpannut biisi kunnolla eteenpäin - nyt jäi vähän turhan tasapaksuksi. Tukevaan känniin kun suhteuttaa, niin siihen nähden hyvä suoritus :)

Arvosanan jätän antamatta, koska jotenkin jäi tunne että biisi on vielä kesken - eli uutta versiota rakentamaan, hiukan hiljentymistä ja taas toisaalta kunnon raivoamiskohta laittaisi tähän biisiin ihan uutta puhtia!
0   +1 +2
 
Kukkis 22.03.2005
Ei ollut sen tyylistä musiikkia mistä itse olisin saanut jotain irti, mutta ihan ovela biisi jokatapauksessa.
0   +1 +2
 
7
J.R No 21.03.2005
Tässä on hyvin toimiva kokonaisuus. Genre taitaa olla aika paikkeillaan. Jos tähän lisäisi vähän örinää ja särökitaraa ja menoa niin tämähän olisi loistava, huonoksi ei jää nyttenkään. Loppu vähän töksähtää ehkäpä.
0   +1 +2
 
G-Bun 21.03.2005
-...Kommenttirinki...-: Ei paha, ei ollenkaan! Hyvältä kuullostaa, jatkakaa samaan malliin!!
0   +1 +2
 
8
Von Beast 11.03.2005
Taidokkaasti pötisee tämä homma menemään. Urkusoudi on kohdallaan. Mitä näitä muutamia olen joutunut näitä konehommia nyt arvostelemaan, niin tässä on parasta tatsia tähän mennessä. Näyttää siltä että kannattaa jatkaa säveltämistä vahvassa humalatilassa. ...tu, tälle on pakko antaa kasi, ko oon joutunut niin monta huonompaa konejuttua kommenttiringissä kuulemaan.
0   +1 +2
 
H4p4 11.03.2005
Iha jännä biisi. Soundit hyviä ja menoa riitti. Enempää en sitten osaakkaan tämmösestä musiikista sanoa... Tykkäsin.
0   +1 +2
 
10
Tämähän oli varsin hienoa. Ensimmäisenä mieleen tuli Prodigy, joka ei suinkaan ole huono asia. Enpä jaksa kaivella jotain joka tökkisi, koska koko kappale iski minuun ainakin kuin nyrkki silmään.
0   +1 +2
 
Mc_Mane 11.03.2005
ihan ok vingutusta xD en mee kuitenkaan arvosteleen vaan jätän sen musiikin ammattilaisille :P
0   +1 +2
 
Hyvänkuuloinen alku. (tosin suomi hip-hopin jälkeen kaikki konemusa on hyvää ;) Koneet ovat hyväkuuloisia kitarat eivät. Puheet eivät oikein kuulu. Kuuntele mikseristä rtpn -niminen bändi jos et ole kuunnellut. Yritä miksata kitarat silleen kuin ne. Melodiat olivat hyviä, hieman hiomaton loppukuva jäi, mutta potentiaalinen.
0   +1 +2
 
thepax 06.04.2005
Biisi toimii barhaiten ihan alussa.Sitten alkaa ne vinkunat ja hajoaa pää. Ihan jees surinoita ja gruuvia rytmipohjaa mutta suhteellisen tunteeton. Kikkailua. Loppui kuin seinään.
0   +1 +2
 
9
Bemary 26.11.2004
Iskee. Todella. Mielikuva: tuninkiautot kaahaamassa öisen suurkaupungin kaduilla ja tunneleissa. Jaskasta plussaa ;) Jatkoa ootellessa, *tap tap tap tap* :)
0   +1 +2
 
10
Verenn 23.10.2004
Noi aiemmatkin biisit mitä kelasin oli ihan jees vaikka en genreistä tajunnut mitään. Mutta kun kuuntelin viimeisenä tämän niin iski tosi kipeesti - siis kovaa ja kerralla. Soundit ei oo mitään parasta mahdollista mutta mitä väliä! Tästä kuulee sen potentiaalin mitä tälle vois tehdä ja sen että sulla on lahjoja hommaan (niin ku muistakin) ihan selkeesti. Varsinkin jos noi skittajutut tulis oikeen soittajan putkimörinänä mukaan niin tää ois ihan killeri veisu. Tosi hyvä - parhaat biisithän tuleekin aina öisin JA viskin ääreellä ;)
0   +1 +2
 
8
Fleeticer 20.10.2004
Ihan mukava alku tässä, tuli vähän mieleen jokin agenttipeli tai sinne päin :) Melodioissa voisi kyllä olla hieman enemmän tehoa. Soundipuolta olisi myös voinut parannella. Rummut toimivat tuossa ihan mukavasti, eipä niissä oikeastaan mitään moittimista. Rakenne on melkosen selkeä ja kyllähän tuo toimii, vaihtelua tietty olisi voinut olla enemmänkin. Kokonaisuudessaan ihan hyvä biisi, mutta ehkä näin vaan kuulokkeet päässä kuunneltuna ei toimi niin hyvin, johonkin action-kohtaukseen voisi sopiakin.
0   +1 +2
 
8
spiritusandasper 18.10.2004
no juu, ihan mukavan kuulonen pätkä tää. Ehkä soundipuolelta odottelin vähä enemmän, mut on tossa iha toimivaakin soundia. Ehkä toi heti alussa tuleva liidisoundi on jotenkin turhan kuiva ja ei luo tunnelmaa tarpeeksi. Biitti on ihan mukavan kuuloinen ja toimiva sekä hienoja efektejä on puskettu väliin sinne tänne. Pituutta olis voinu olla ehkä minuutti lisää vielä. Kyllä tää tollaseks aamutuimassa väännetyks paukutukseks aika hemmetin toimiva on. Ei mikään paha veto. Oikeastaan tasaisen hyvä ja erikoinen biisi. Mun makuun iskee kyllä hyvin. :)
0   +1 +2
 
9
DJ-NIZU 18.10.2004
Kyllä kuulostaa ihan mukavan kuuloiselta väännökseltä... tällaista voisi kuunnella vaikka enemmänkin...! :)
Kokonaisuus oli mielestäni ihan hyvä ja muutenkin... nii 9 pistettä.
0   +1 +2