Stars are out of Place

Verenn

Kommentit

Haluaisitko kommentoida? Rekisteröidy käyttäjäksi tai kirjaudu sisään

Kirjaudu

7
Elomaili 17.08.2005
Laulu turhan epävireistä aina ajoittain. Samalla tavalla laahaava kuin "Soul". Mistähän tämä johtuu, en osaa määritellä. Piano hyvä, muita "aineksia" olisi saanut hieman karsia.
0   +1 +2
 
9
JanneJK 17.12.2004
Hieman olin kuulevinani Deftonesia tuossa säkeen laulussa. Tästä tykkäsin enemmän kuin eka biisistä, ainoa asia mikä häiritsee on paikoin hieman epävireinen laulu. Annan ysin, mutta jos lauluun saisi hieman lisää "munaa", voisi olla ihan kympin arvoinen suoritus. Tosi hyvä kertosäe muuten.
0   +1 +2
 
8
Meikä diggasi! Laulajan ääni varsinkin oli erittäin hyvä. Hyvät riffittelyt, ehkä vähän liian homoa kuitenkin mun mieleeni, mut siis hyvää homoiluahan tämä oli kokonaisuudessaan. :>
Saatte minun ääneni tuohon demoskabaan, toivottavasti pärjäätte!
0   +1 +2
 
8
keyboardplayer 08.12.2004
hyvä biisi...kitarasaundi kuulosti kylläkin oudolta korvaan...muuta en muuttaisi kun kitarasaundia
0   +1 +2
 
9
karateadonis 04.12.2004
Hiton hyvä!!! tykkään ihan simona!!! Pro -saundi ja hyvä biisi... mitä muuta voi odottaa!!! Varsinki tykkäsin tosta vähän Smashing Pumpkins -tyylisestä osasta, oli se sitten tarkoituksellista tai ei.....Hyvähyvä!!!
0   +1 +2
 
7
kokki13 13.11.2004
sama juttu vaivaa hivenen myös tässä biisissä niinkuin tuossa soulissakin, että liian tasa paksu. kyllä tämä kuitenkin paremmalta kuulostaa, arvosanaa en kuitenkaan voi nostaa, koska kasi olisi kuitenkin liikaa, joten...
0   +1 +2
 
9
keltsuRnR 24.10.2004
Tämä on parempi kappale.
Tämä on silleen lämpimämmin ilmaistu. "Soul":issa panostettiin enemmän tekniseen toteutuksee. Ja myöskin onnistuttiin tätä paremmin. Mutta tekninen toteutus ei aina ole se tärkein. Uskottavampi biisi. Ja tässä on tuo kertsi ihan selvästi se kiinniottava tekijä. Uskosin että se on tuo hetkellinen akustinen osio joka saa sen aikaiseksi. Njoo, nuo laulut vähä heittää, mutta jotenki se ei kumminkaan häiritse. Ainakaan minua. Mun mielestä hyvässä grungessa pitää olla tommosia "pop-vaikutteita".
Sekä lisäksi stringit on piste iin päällä tässä. Tunnetta piisaa niin että nyt voi antaa mielihyvin yhdeksikön.
Lisää näitä tänne äkkiä!
0   +1 +2
 
8
Telaketju 20.10.2004
Kitarat on alkuun aika räkäsen kuuloset, mutta kun muut instrumentit tulee mukaan niin meininki vähän tasottuu, akustiset jutut välissä on tyylikkäitä. Laulajalla on hyvä poplauluääni, ehkä voisin biisiltä toivoa enemmän monipuolisuutta. Jos laulaisitte Suomeks niin olisitte varmaan jo suomen listoilla! mutta eikun vaan lisää pökköä pesään niin hyvä tulee!
0   +1 +2
 
9
jherrane 20.10.2004
Valmiin oloinen biisi. Taustassa ainakin on tarpeeksi täytettä.
Erityisesti pidin kertsistä, joskin laulu voisi olla vähän "rohkeampaa".
Kun kerran ollaan hyvällä asialla, niin rohkeesti vaan täysin palkein :)
0   +1 +2
 
9
tammina 19.10.2004
Synkän väkevä poljento alussa, rujonhyvä saundi.
Laulajan pitch huojuu sinne tänne mutta fiilistä
löytyy silläkin saralla. Rakenne ja soitto ovat
hyvin hallussa, tosin sitä lyhyttä hämyosaa
ennen vikaa kertsiä olisi voinut reilusti venyttää...
Miellyttävä tuttavuus.
0   +1 +2
 
mikko03 18.10.2004
melko raskas kitarasärösoundi. kunnon leijailya ja rämpyttelyä. laulua en osaa kommentoida. kyllähän tää on vähän alakuloista kamaa. ehkä hiukan tahmeaa siirappia, vaikka tekninen toteutus on ok.
0   +1 +2
 
9
Jou-ni 18.10.2004
Hmm... Tykkäsin biisistä vaikka en genreä hirveästi kuuntelekkaan, laulajan ääni sopii tähän erittäin hyvin, en nyt muuta keksi. Hyvä biisi.
0   +1 +2
 
kudusai 18.10.2004
Perusrockia, hyvin soitettua, hyvin laulettu ja muutenki kaikinpuolin toteutus hyvä, muutamassa kohdassa hieman pelti käy korvaan. Akustinen kitara on erittäin hyvä, tuo mukavan lisän biisiin. Säkeistö on hyvä, mutta kerto häviää hieman sille, siitä puuttuu se jokin, vaikka riffi on hyvä. Valmiin kuuloista tavaraa.
0   +1 +2
 
8
theplan 18.10.2004
Periaatteessa aika toimivaa, mutta jotenkin puuduttavaa. Ehkä se on tuo tietynlainen pateettisuus joka mulle tökkii...Yksi mitätön yksityiskohta onnistui ärsyttämään ylitse muiden, peltien soundit... Oisko pannattu vähän liian leveälle tai jotain? No, siitä toivuttuani yritin keskittyä biisiin... Ihan hyvin soitettua ja laulettuakin. Eihän tää missään nimessä huono ole, mutta edellämainituista ja joistakin muista tuntemattomista syistä en vaan oikein innostunut.
0   +1 +2
 
9
docey 18.10.2004
Niinkuin toi toinenkin biisi, tää on hyvin sovitettu, tosin välillä on ylisovituksen makua, mut sellaisesta henkilökohtaisesti diggaan. Akustiset kitarat on ihan helmet. Sähköset rokkaa varsin hyvin ja laulukin on jälleen suht vakuuttavan kuuloista. Tosin kertsin melodia menee mun mielestä paikoin turhan matalalta laulajalle.

Hyvä miksaus jälleen, ei pahemmin valittamista. Olikos kertsissä stemmoja? Jos oli niin en oikein huomannut, niitä voisi laittaa kovemmallekin. Biisinä tää on vähän monipuolisempi, mut toisaalta melko peruskamaa, kelpaa varmasti myös suurelle yleisölle. Taitavia soittajia teillä tuntuu olevan, tota rumpalia mä tosin edelleen silloin tällöin ihmettelen.. Kiitettävän arvoinen biisi.
0   +1 +2