Falling Away (Instrumental)

T-Bow

Kommentit

Haluaisitko kommentoida? Rekisteröidy käyttäjäksi tai kirjaudu sisään

Kirjaudu

4
MusaPoju 07.11.2004
Aikamoisen kiva balladbiisi. En mää kyllä paljoa tästä pidä. HipHei HipHei oooooooohhhhhhhh
0   +1 +2
 
8
Redfox 01.11.2004
Noh ainakin pituutta oli ihan kivasti eri asia sitten kantaako tämä kuuden minuutin ajan,itse ainakin jokseenkin vässähdin,mutta mukava äänimaisema ja tästä kyllä tulee mieleen jonkin moinen kukkaniitty,jooh kasi.
0   +1 +2
 
Einsteins 01.11.2004
Haurasta maalailua, jossa soundipolitiikka muovinen kaikenkaikkiaan, etenkin basso. Ihan ok lajissansa, mutta ei meikäläiselle.
0   +1 +2
 
Tulee vähän Miami Vice mieleen. Tosin Jan Hammerrilla oli joitan soundeja ehkä hieman erilaisia.
Lopussa on mukavaa biittiä.
0   +1 +2
 
filosooffi 24.10.2004
kauniit perussoinnut ja basso sopii hyvin kuvaan....
0   +1 +2
 
Last K. 24.10.2004
Rumpukomppi ja tuo kuorotausta vie kyllä mukanaan mukavasti, ja toimii, bassokin toimii, mutta mielestäni hiljemmalla basso ja matalemmalta oktaavilta vois tulla, ja siihen kun tuli vielä toi toi melodia niin toihan vaan kruunailee tota touhua, hienoa musiikkia pakko myöntää. Helvetin hienoa...
0   +1 +2
 
8
PilgriMage 24.10.2004
Eka jokseenkin vaivattoman kuuloinen biisi tällä kertaa kommenttiringissä. Taustat on ihan letkeet ja soundit ok. Tuota stringi-synaa miettisin tosin uusiksi ja vähän tuohon bassotaustaan vaihtelua, joku kuulas huiluääni tms. tuonne väleihin vois olla kiva .. tai sit kuulas naisääni laulamaan jotain nättiä vokaalia :)
0   +1 +2
 
9
Mia 24.10.2004
Rauhallista, tunnelmallista, harmoonista ja kaunista. Mitäpä siihen vielä lisäämään :)
0   +1 +2
 
8
kaiti 22.10.2004
tämä on hieno. biisi rakentuu mukavan luonnollisesti ja pidän tuosta kantavasta melodiasta. jotkut soundit kuulostavat hiukan kömpelöiltä, mut eipä se hirveästi haittaa. hyvä hyvä.
0   +1 +2
 
7
Ilssi 22.10.2004
Ihan kiva balladihan tää tälläistä kaas paljon pyörii täällä eikä mulla paljon tälläseen sanomista löydy ihan ok omas genressään.
0   +1 +2
 
Verenn 22.10.2004
Instrumentaalina pohja toimii varsin kivasti, mutta on kaikin puolin aika perustavaraa. Soundimaailma on ihan jees, synat on tosin vähän liian "lemmenlaivat" ja isolla volalla mun makuun. Ton ympärille vois varmaan aika helposti rakentaa vokalisoinnitkin. Samaten joku yksinkertainen melodia, esim akustisella kitaralla Twin Peaks -tyyliin vois tuoda tähän lisää särmää. Tuli mieleen sellainenkin että tää vois toimia ilman vokaaleita aika kivasti myös tietokonepelimusiikkina, jossain japsiropessa esimerkiksi.
0   +1 +2
 
7
g.o.r.e. 22.10.2004
Kyllä tää on aika lattea instrumentaaliksi. Laulua kaipaisin ihan ehdottomasti... tai itseasiassa tavoistani poiketen totean että tähän voisi sopia joku räppijuttu. Kunno räpätys päälle niin hyvä tulee. Saundit on aika hyvät. Kivasti tuo basso line kelluu tuossa muiden päällä.
0   +1 +2
 
8
odkid 22.10.2004
Bassossa olisin kaivannut vähän pitempiä ääniä, nyt tuo pom pom-efekti vähän rikkoi muuten rauhallista tunnelmaa. Tykkäsin niistä kuoro/voicejutuista. Rumpuihinkin olis kaivannut vähän enemmän sellasta tilantuntua, nyt tuntui vähän siltä että bändi soittaa huoneessa ja kuoro laulaa luolassa. Itse biisistä: hyvinhän tämä näyttää toimivan, noin sovituksellisesti. En nyt ihan tavoittanut sellaisia maailmaa syleileviä fiiliksiä, enkä osaa sanoa miksi. Biisi oli periaatteessa tosi hyvä, mutta jotain olennaista tuntui puuttuvan. Valitettavasti en osaa sitä nimetä.
0   +1 +2
 
8
H4p4 21.10.2004
Mukava biisi. Kivan rauhallinen, mutta silti menevä. Kivoja melodioita.
0   +1 +2
 
7
Andy Livid 21.10.2004
Mukava meininki, mutta ehkä hivenen tylsähköt instrumentit. Kuorosyntikoista plussaa sillä ne ovat mun heikko kohta...:) Ne olivat ihan kohtuullisen mukavan kuuloiset. Biitti keinui ihan kivasti eteenpäin. Ehkä pientä vaihtelua siinä olisi voinut olla. Melodia oli mielestäni ihan kelpo työtä. Siitä tuli mieleen jonkin vanhan Amiga-pelin musat, siis kaikessa positiivisessa mielessä. (Parhaimmissa niissä oli todella hyvät sävellykset...)

Mukavaa kuunneltavaa, joten jatka samoilla linjoilla. Ehkä pikkasen voisi noita joitakin instrumenttivalintoja välttää.
0   +1 +2
 
7
Soulstab 21.10.2004
tunnelmallinen ballaadi, laulun kanssa toimisi huomattavasti paremmin, mutta eipä tässä näinkää ole mitään vikaa.
0   +1 +2
 
7
overlord 21.10.2004
Jos ei tule uni silmään, niin tää vois auttaa asiaan. Ihan herttaista.
0   +1 +2
 
7
Pelon Enkeli 21.10.2004
Hmm... Mitähän tästä sanoisi. Jonkinlaisena taustamusiikkina menee, mutta kun instrumentaaleista puuttuu yksi elementti, sanat, niin musiikin täytyisi olla se joka koskettaa. Toisinaan hyvillä sanoilla pystyy korvaamaan hieman huonommankin biisin, mutta instrumentaalissa musiikki on omillaan. Seiskan arvoiseksi sanoisin tämän.
0   +1 +2
 
9
jherrane 21.10.2004
Tässäpä sitä on aito Newage-meininki. Kuullosti kotoisan tutulta - ois
melkeen voinut olla mun tekemä - siis soundillisesti/tyylillisesti. Ja
siitä tietty tulee pinnat ;-) Toi yks kohta tuossa, ilmeisesti tehty synan
kitarasoundilla? Mitä jos sen vaihtais jokskun mystisen pehmeeks
kilkutukseks tai sit ihan pianoks? Sillon se ei ois ehkä ihan niin
töksähtävä. Toi kuorosoundi syttyy vähän hitaasti, joten sitä ehkä
kannattas hinata eteenpäin jollain offset-määreellä, ellei jälkijunaisuus
ole tehty tarkoituksella. Kaikenkaikkiaan mukava kuuntelukokemus. Ja lopun
beltreestä (jonka äänestä erityisesti pidän) tulee yks lisäpinna :)
0   +1 +2
 
anttilainas 20.10.2004
Kivasti lähti liikenteeseen, mut alkoi puuduttaan parin minuutin jälkeen. Bassoon kaipais vaihtelua erityisesti. Tällaista on sinällään mukava kuunnella, mut enemmän koukkuja kaipailisin.
0   +1 +2
 
8
fallen_angel 20.10.2004
Oli kyllä herkkää meininkiä.. hauras soundi maailma ja biisin fiilis on myös hauras.. jotain enemmän ehkä vielä kaipaisi.. mutta all in all, ihan kiva kipale!
0   +1 +2
 
7
jouni 20.10.2004
Hmmm... Mukava tunnelma tässä. Sävellys on kivan kuulonen ja melodiat ihan toimivia. Toteutus ei ihan niin hyvin natsaa tässä. Soundit ei hivele varsinaisesti korvia. Tarkotan tällä sitä, että ehkei parhaat mahdolliset softat ole käytössä, kenties sieltä kämäsemmästä päästä noi syna ja biitti soundit. (Tosin voin olla väärässäkin, sillä en oo konemiehiä tai sitten artisti hakee jotain tän tyyppistä soundimaailmaa, mene ja tiedä, ei kuitenkaan mun korvaan em. jutut hivele). Soitto on hyvän kuulosta, sen sijaan enemmän tähän kaipaisi nyansseja,groovia ja irtonaisuutta. Nyt vähän jäykän ja robottimaisen kuulonen, eikä mielenkiinto ihan jaksa loppuun saakka. Jeps.
0   +1 +2
 
juhku 20.10.2004
Hmm.. tunnelmallista! eli siis hyvän kuulosta! Tykkäsin erityisesti noista rummuista! :) ne oli nii funkit!! :D -Kömmenthringen
0   +1 +2
 
8
ocean 20.10.2004
Komppi on oikein maukas, mutta muut samplet ovat ehkä hieman liian midimäisiä, varsinkin akustinen kitara. B-osassa basso unohtuu aika taustalle, mahtaako olla pieni miksausvirhe? Hieman viilausta noihin sampleihin, niin johan alkaa toimia.
0   +1 +2
 
7
Telaketju 20.10.2004
mielestäni ekana pistää jonkinverran korvaan tuo lead horn/string soundi mutta sitten taas hyvät choir soundit pelastavat tasapainon järkkymisen.. biisistä itsessään on vähän hankala mennä sanomaan mitään kun en juurikaan tällaista kuuntele mutta luulempa että tällekkin löytyy ihan varmasti iso kuuntelijakuntansa, hommaatte vielä naislaulajan joka laulaa suomeks niin eiköhän kuuluisuutta ala tulemaan! Korostan että tämä on vain minun näkemykseni asiasta :)
0   +1 +2
 
7
sakke-makke 20.10.2004
Mukavan kuuloista tunnelmointia.

Sample/soitinvalinnat eivät vain ole oikein minun makuuni. Basso on midimäisen kuuloinen, liian synteettinen "boup- bou- bou-bo-boup". Samoin padit ja viulut ovat jotenkin liian kärkeviä ja sustainien ja releasen kanssa olisi saanut näpräillä enemmän..viulut tahtovat vingahdella vähän päällekkäin ja ja..kuinka sen nyt sanoiksi pukisi..hmm..vähän luonnottoman kuuloista tuo string-melodia..ei lainkaan niin pehmeää kuin se parhaimmillaan voisi tällaisessa herkässä instrumentaalifiilistelyssä toivoisi olevan. Ja sitten toi harpun tapainen plim-plom-pottelu..ääh. sekin kuulostaa kuin suoraan jollain vst-instrumentilla soitetulta/midin kuuloiselta. Sellainen kylmä ja epämiellyttävä aspekti kun kuuntelee näitä soitininstrumentteja..ei mieli oikein lämpene yhtään tähän. Melodiat ja fiiliksen luominen on kyllä oikein hyvää, kiitettävän tasoista, mutta soundivalinnat ja miksaus eivät ole lainkaan sitä mitä siis tällaiseen herkkäilyyn voisi kuvitella. Kukkurana kakun päällä on toi rumpulooppi, joka kaikessa yksinkertaisuudessaan ja itseään toistamalla alkaa ottaa päähän. Looppi itsessään on ihan ok, mutta yksinään ja ilman minkäänlaisia komppivariaatioita tästä tulee mieleen nää Enyat ja sitten nämät nämät...hmm..mikäs se oli..Gregorian-jutut, eli musiikki itsessään on kaunista mutta taustat tehdään 1 euron budjetilla ja valmisloopeilla.. sellanen maku tästä loppupeleissä jäi.

Kaiken kaikkiaan kelpo veto soitannallisesti, eli tässä oli musiikillisesti ideaa ihan kiitettävän arvosanan verran, mutta toteutustavat/soundivalinnat olivat kaikessa yksinkertaisuudessaan sen verran köyhää tavaraa että hikisesti seiskan kulmille jäädään notkumaan. Sorry, kaunista sävellystä lukuunottamatta kaikki muu ontui kummallisesti.

69,5/100
0   +1 +2
 
8
Fenderi90 20.10.2004
Ihan mukavalta kuulostava balladi. Voisi sopia hyvin esim. joogan, päiväunien tai mikseri.netissä pyörimisen taustalle.
0   +1 +2
 
9
drlecter 20.10.2004
Nätti ja synkkä maisema maalautuu eteeni laittaessa silmät kiinni. Rumpukomppi ehkä liian iloisena. Kelpo biisi. Bassossa hieman nasaali soundi.
0   +1 +2
 
8
juss1 20.10.2004
Nättiä ja haurasta. Soinnut ja soundit on hallussa, mutta jäin vähän odottelemaan koska esiin kumpuaisi se melodia, joka nostaisi tämän piisin ylös kaltaistensa joukosta. Vaikka kyllähän tämänkin tahdissa ajelisi Arizonan auringonlaskuun...
0   +1 +2
 
9
Dj Derivaatta 13.10.2004
Aika kivaa chillailumusaa, iskevä "zäxxön" komppi, jonkun verran enemmän ehkä oisin kaivannu instrumentteja vielä
kehiin, mutta kaiken kaikkiaan ihan mukava startti.
0   +1 +2