Eventually We Know

Moon In June (ex-Endless)

Kommentit

Haluaisitko kommentoida? Rekisteröidy käyttäjäksi tai kirjaudu sisään

Kirjaudu

Michikawa 08.10.2005
Tässä ja tuossa toisessa arvostelemassani biisissä on selvästi kuultavissa yhtenäinen tyyli ja tunnelma. Samantapainen, etäinen ja kaukaa kuuluva meteli ja tilan tuntu valtaavat tämänkin maiseman. Nyt kolinan päällä on kuultavissa myös konkreettisia hurinoita ja ääniä. Olemme selvästi kulkemassa lähemmäksi jotain arveluttavaa.
0   +1 +2
 
9
Apotti 15.08.2005
Oikein miellyttävää haahuilua unen rajamailla..
0   +1 +2
 
Ilmiselvä 02.02.2005
Vähän korviarepivät ja ylitunkkaiset soundit sekä sävelten epämääräinen koostumus tekevät tästä aika raskaan kuunneltavan. Hyviä ideoita, mutta hapuileva toteutus. On tässä kyllä silti tunnelmaa enemmän kuin tarpeeksi!

Fuusiojazzia? Dark ambientia tämä mielestäni on :)
0   +1 +2
 
10
Sarvis 06.12.2004
Tämä on kyllä aika spookia musaa. Et kai taas ole kuume houreissasi säveltänyt biisejä? :)

Tulee mieleen vanhojen kauhuleffojen taustamusiikki. Tarkemmin sanottuna semmoinen vanha kummitustalo ja synkkä metsä tunnelma. Nuo pienet taustaäänet joita kuulu vähän väliä ovat kyllä jännittävän kuuloisia. Kuulokkeet pitää hankkia. Onnistuin jo rikkomaan vanhat. Nyt jouduin vääntämään kaiuttimet täysille. Että sain selvää kokonaisuudesta.

Kuuntelen nuo loput myöhemmin koulussa. (kunnon kuulokkeet löytyy kyllä sieltä. Joten menen törkeästi käyttämään koulun omaisuutta hyväkseni.)

Loistavaa musiikkia!
0   +1 +2
 
9
Oreia 11.11.2004
Laadukasta Ambienttia. Biisi on dynaaminen eikä minkäänlaista monotoonisuutta esiinny.
Tulee tästä mieleen Lightwaven Tycho Brahe ja Mundus Subterraneus albumit.

(Ehkä saisi olla mukana hieman kirkaampia soundeja(ilman reverbiä/lähietäisyydellä), harmoonisia tai kaaoottisia, oletettavia tai yllättäviä, kaikki kelpaa kunhan huomio kiinnittyy ripauksen enemmän musiikin ominaisuuksiin.)
0   +1 +2
 
9
Ray-Ska 24.10.2004
hyrja tunnelma horrormusaa yeah
0   +1 +2
 
9
kudusai 21.10.2004
Kuuntelin tuossa aikaisemmin Steve Roachin levyä ja tämä on kuin tummempi versio siitä. Hienoa tunnelmaa. En ala sen enempää päähän syntyneistä mielikuvista selittämään, mutta alussa tehdasmaisemaa ja sen jälkeen muuttuu ehkä hieman positiivisemmaksi, kunnes lopussa loppu tulee. Rauhallisesti, leijailevaa ja ah niin pelottavaa. Hienoa hienoa.
0   +1 +2
 
9
Hrvimulli 17.10.2004
Tää oli taas sen tyylistä mistä tykkään kovasti. Mukavaa huminaa.
0   +1 +2
 
7
Mutta 16.10.2004
Fusion Jazz...hmmmmmmhhhmhh. Tää oli ehkä kaikista tylsin biisi tähän mennneenenssää. Melkein vaan tausta kohinaa
0   +1 +2
 
10
Ihmismurska 13.10.2004
Näen ympärilläni ihmisiä ja rakennuksia, mutta kuulen ainoastaan sen, kuinka kuolleet ulvovat tuskaansa kuorossa ympärilläni. Pääni sisällä? Yhtäkkiä vaikerointi loppuu kuin seinään, mutta viesti ei jää epäselväksi. Näen sokaisevan välähdyksen, ja kun avaan silmäni, ja pystyn taas näkemään, on kaikki poissa. Jäljellä on vain minä, tundra, rauniot, ja kaukaisten tehtaiden hitaasti pyörivät, kolisevat rattaat. Täydellinen yksinäisyys.

Erittäin hienosti onnistunut äänimaisema ahdistavine/miellyttävine mielikuvineen. Mielestäni tämä kuuluu ehdottomasti teoksiesi parhaimmistoon.
0   +1 +2
 
10
GSO 13.10.2004
Tässä sellaista kaukaa seurattua hautajaistunnelmaa. Alkaa harmaalla taivaalla, mutta jokin tuntuu väärältä, taivas synkkenee, alkaa tulla pimeää. Jokin menee pieleen? Arkussa elävä ihminen, huutaa ja rimpuilee, kukaan ei kuule. Vai kuuleeko? Kukaan ei välitä. Arkun kannessa rapisee hiekka, ensin kovaa, sitten ääni alkaa hälvetä ja hiljaisuus koittaa, mutta kauhu kasvaa..

Lopulta täysi yksinäisyys.

Yksi parhaista, ehdottomasti. Tästä tuli jostain syystä alusta asti hyvin vahvoja mielikuvia. Kiitos tästä, kuten muistakin.
0   +1 +2
 
10
Spathi 12.10.2004
Hienot saundit tässäkin biisissä. Herättää kuuntelijassa horror -fiiliksiä edetessään kylmän rauhallisesti. Aivan kuin jokin paha vaanisi näkymättömissä. Hienoa ambienttia, joka voisi sopia hyvin johonkin elokuvaan nostattamaan ahdistavaa tunnelmaa.
0   +1 +2