Gothic Vampire: Nocturnal Destiny

Love Factory

Kommentit

Haluaisitko kommentoida? Rekisteröidy käyttäjäksi tai kirjaudu sisään

Kirjaudu

5
tuomastuomas 09.03.2006
Lisäys edelliseen: No okei, onhan nuo sanat aika kieli poskessa tehty, mutta biisi on silti tylsä ja tavallinen. Kuulostaa yläastedemolta, ei parodialta.
0   +1 +2
 
5
tuomastuomas 09.03.2006
Outoa, että sama bändi joka tekee noinkin hienoa bläkkisparodiaa kuin Eternal Torture, ei sitten onnistu toisessa lajissa ollenkaan. Tästä puuttuu mun mielestä kaikki hyvät puolet, jotka tossa Eternal Torture-biisissä oli. Missä on ylilyönti, perversiot ja luova hulluus? Muut biisit kuitenkaan osoittaa, että huumorintaju on bändillä kohdallaan. Pitäkää siitä kiinni ja unohtakaa tällänen "asiallisempi" kama. Asiallista musiikkia tehdään muutenkin ihan liikaa!
0   +1 +2
 
9
HraH 06.11.2005
Aivan järkyttävän huono - eli aivan järkyttävän hyvä juuri sen takia, että nuoruudessaan epäilevä gootti saattaa hyvinkin kuvitella tämän olevan 69 Silmän varhaistuotantoa, jota asiaa läheisesti seuranneen serkun itsemurhalaatikosta puhkikuunneltuina kasettiversioina yleensä löytyy. Tahdon itsekin kuollla suruisna mutta tuskaisna ja mieluiten heti.
0   +1 +2
 
teilband 17.03.2005
Todella kireiltä nahkahousuilta kuulostaa kun laulu kuulostaa juur siltä et joku puristaa sen verran ettei oikein pysty keskittymään :D Muuten ihan hyvä biisi, paitsi kitarasoundit vois päivittää ;)
0   +1 +2
 
Haava 17.03.2005
Olen kyllä vähän kyllästynyt tuollaiseen överi slängeri efektiin. Se on jo NIIN kulunut.. Olisi voinut laittaa edes vähän pienemmälle sitä effyä, niin olisi ollut vähän siedettävämpi. ja EI se flängeri ei peitä soittosi virheitä, eli se ei ollut hyvä syy yliefektoida sitä kitaraa. Vittu... Ei kukaan VOI laulaa noin vituilleen.. Hmm... Noh.. ehkä minä laulan vielä enemmän epävireessä, mutta se ei ole mikään selitys tai asiallinen vertailukohta. Jos jotain postiivista pitää sanoa, niin muuten biisi oli ihan jees.
0   +1 +2
 
8
_W_ 17.03.2005
rumpusoundeista tykkäsin jostain syystä, skitat on jotenki liian etäiset ja laulut ajoittain miksattu vähä häiritsevästi. Laulaja kuullostaa välillä tosi hyvältä ja olihan siellä se tilusooloki. :)
0   +1 +2
 
MacFly 17.03.2005
Laulaja ei oikein hoida hommiaan hyvin. Epävire pinnassa. Kitarasoundit ovat tunkkaiset. Plussaa soolosta, se oli kova!
0   +1 +2
 
6
MickeyC 17.03.2005
Laulu epävireinen kautta linjan ja myös aika huono. Laulaja ei pääse ihan oikealle korkeudelle. Kovat laulu- ja soittotreenaukset, niin kyllä se siitä lähtee.
0   +1 +2
 
P. Virta 17.03.2005
Tämä on mielestäni aika hyvä biisi, mutta jotain erikoisempaa olisi nimen perusteella voinut odottaa, Ehkäpä olisi hyvä jos seuraavassa biisissä olisis jotain uutta ja ihmeellistä.
0   +1 +2
 
Harulf 16.03.2005
kesti liian kauan ennen kun biisi pääs kunnolla käyntiin... muutekin aika vaisuksi. Kitaraa sais olla kovempaa.
0   +1 +2
 
9
MajorForce 16.03.2005
Goottivamppyyri: Yöllinen kohtalo. Kuulostaa... kohtalokkaalta :) Laulu kuulosti paikoitellen tosi hyvältä goottivokalisoinnilta, mutta välillä sitten mentiin yli asteikon tai jotain kun tuli epävireestä kylmät väreet selkäpiihin. Onneksi näitä kohtia oli vähän. Yllättävä kitarasoolo tälläiseen kamaan. Mutta tosi hyvä sellainen! Ja tässä biisissä on kyllä paras lyriikkaline ikinä "I'm a loser and living in my mom's basement" :) Pisteet siitä!
0   +1 +2
 
8
Mustepullo 16.03.2005
Tässä kipaleessa on selvää potentiaalia vaikka toteutus on tällaisenaan hiukan keskeneräisen oloinen. Laulajan äänenväristä tykkään kovasti... Pientä varovaisuutta kenties lyriikan tulkinnassa?! Sävellykselle enimmät pisteet kuitenkin :)
0   +1 +2
 
Michikawa 15.03.2005
Kitarakuvion harmoniat ovat ihan mukavia, vaikkakin aika perinteisiä. Kokonaisuus jää vain ikävän ontoksi - pelkkä kitara ja rummut eivät oikein riitä pitämään biisiä kasassa. Laulajan hieman huojuva työskentely jättää myös allekirjoittaneen vähän kylmäksi. Ideat ovat ihan hyviä, mutta tekninen toteutus ei oikein riitä kantamaan kappaletta. Basson jöpinää ja lisää massaa kaipaisi, samoin toteutusta voisi vähän hioa.
0   +1 +2
 
Disposition 15.03.2005
Tyylikkäästi alkaa. Laulun tulessa sisään, olisin siihen toivonut vähän pidempää kaikuun. Rumpusoundit ovat hyvät, mikä nostattaa odotuksia. Särökitarasoundit eivät kuitenkaan jyrää tarpeeksi, voisivat olla kovemmalla. Soittopuoli on kaikin puolin kunnossa. Tuplapedaalin käyttöönotto ennen neljää minuuttia oli positiinien yllätys. Kokonaisvaiktulma jäi kuitenkin hieman latteaksi, sillä särökitaroiden alkaessa soimaan tasot mielestäni pysyivät samoina tai jopa tippuivat. Kertosäkeeseen siis lisää ääntä kitaroihin, niin iskee paremmin.
0   +1 +2
 
8
Piru Kange 15.03.2005
Laulajan ääni tuntuu paikoin upealta, paikoin taas tuntuu, ettei ota kaikkea potentiaaliaan irti. Tunnelma on ihan hieno, eikä mielestäni ole mitään Goottimetallia. Mutta voin olla väärässäkin. Tuossa ennen kahta minuuttia tulevan kitaran soundista en tykkää taas yhtään. Hieman kahden minuutin jälkeen tuleva soundi onkin sitten paljon parempi, mutta soolo itsessään tuntuu taas hyvin irralliselta.

Biisi itsessään ei herätä tunteita suuntaan tai toiseen, mutta potentiaalinen upea laulaja (ääneltään upea siis) jää mieleen positiivisesti.
0   +1 +2
 
8
oudi 20.01.2005
Perskeles.
0   +1 +2
 
6
A 15.11.2004
Ihan kivoja ideoita on mutta laulu on kyllä just vähän persauksesta... On just semmonen... naapurin Esa-Matti tässä nyt vaikertaa.. Hiivatin hyvä kitaramies teillä kyllä onbi.
0   +1 +2
 
8
theplan 10.10.2004
Hieno flangerkitarasoundi. Laulajan ääni tuntui kivalta, mutta varsinkin tuossa introssa siinä oli pientä epävarmuutta. Kun särökitarat tulivat mukaan niin piisi jotenkin hajosi... Kitarasoundit olivat vähän tympeitä, vaikka soitto olikin periaatteessa ihan ok. Rumpujen soundit ja soitto olivat hyviä, mutta nekin toimivat tossa balladiosassa paljon paremmin. Ihan pikku yksityiskohta pisti korvaani, eli tuo poksahtava pee ainakin princess-sanan kohdalla. Ihmettekin vain, että kun rumpusoundit ainakin tuntuivat olevan hyvää studiotasoa, niin miten on mahdollista, että laulusoundiin on lipsahtanut tuollainen alkeellinen virhe? Pikkujuttuja, mutta kuitenkin... ;)
0   +1 +2
 
5
DeManic 10.10.2004
Kuullostaa ihan Sonata Arcticalta. Ei mun mielestä kovinkaan gootilta. Kertosäe pitäisi olla massiivisempi. Tulee siinä kohtaa joku Cure tai joku mieleen (en kylläkään kuuntele kyseistä artistia)...
0   +1 +2
 
7
blindspot 09.10.2004
Kas, sanoista päättelinkin musiikin osittaiseksi parodiaksi, ja lunttauksen jälkeen tuli todettua että näinhän se asian laita olikin. Pirun hyvin on kyllä saavutettu goottirokkailun tunnelma. Ongelma on vain se, että vihaan kyseistä genreä melko lailla. :> Koitetaan olla objektiivisia kuitenkin.

Kitarat toimivat hyvin alusta loppuun, paitsi kertosäkeessä joku hämäsi. En nyt osaa oikein sanoa mikä. Rummuista ei ole sen kummempaa sanottavaa, hyvin toimivat nekin. Basso oli sen verran huomaamaton, etten ensin edes onnistunut kuulemaan sitä. Laulusta en erityisemmin pitänyt, epävireisyyttä oli aistittavissa. Sanat kyllä olivat hupaisat ja artikulaatio muuten toimi hyvin. Laulun epävireisyys, biisin tavanomaisuus (mikä tosin lienee tarkoituskin) ja äärimmäisen epämieluisa genre kuitenkin laskevat pisteitä.
0   +1 +2
 
8
zarthas 09.10.2004
Alku kuulosti tosi lupaavalta, mutta laulaja on hieman epävarman kuulonen välillä. Tässä biisissä on ainesta vaikka mihin, mutta ehkä nauhoituksille vois antaa vähän enemmän aikaa. Tällä tarkoitan sitä, että olis tarpeeksi aikaa repiä joka soittajasta kaikki taito ja tahto, sillä se kuuluu musiikissa aina paremmin kuin hyvä meininki.
Mutta itse biisi on kaikesta huolimatta loistava. Hyvät soundit vain korostaisi sitä.
0   +1 +2
 
8
jrnn 09.10.2004
Heh... Olettaisin, että tässä on tarkoituksella kasattu clichéistä jonkinlainen parodinen vääntö. Sanat ainakin saivat naaman vääntymään hangonkeksiksi. Angstisuus melkein tiivistyi pisaroiksi näytölle, tosin varsinkin laulajan suorituksessa sitä olisi saanut olla sietämättömyyteen asti. Voin kuvitella sieluni silmin tälle musiikkivideon, johon muun muassa liittyy tomuinen mausoleumi ja joistain rakosista tulvivien kuunvalon säikeiden valossa räpytteleviä korppeja. Vaikka kyseessä (toivottavasti) on huumorilla tehty biisi, on musiikilliseen puoleen jaksettu panostaa. Varsinkin kitarasolo oli jälleen vakuuttava.
0   +1 +2
 
qerre 08.10.2004
En oikein osaa arvostella tätä, sillä en kuuntele tämän tyylistä musiikkia laisinkaan. Kaipa tämä menee, jos tällaisesta tykkää.
0   +1 +2
 
8
makes69 08.10.2004
Tämmöinen perusgootti biisi hyviä kitara ideoita. Ihan hieno vedos.
0   +1 +2
 
Commandant 07.10.2004
Antaumuksella loilotettu, jonka kuulee. Tuota säröskittaa tuli odotettua kovalla innolla ja pettymys oli järkyttävä. Se soundi oli aivan hillittömän kikkelimäinen. Hyvin soitettu ja soolokin tilusi maukkaasti. Mutta aivan saatanan paska särösaundi.
0   +1 +2
 
kara 06.10.2004
empä paljoo tämmöstä musaa kuuntele mut kyllähän tää ny menee ainaki ku tää on tämmönen mukavan rauhallinen. kertosäe vähä laiskan tuntunen mut ihan mukava kappale.
0   +1 +2
 
7
Ilssi 06.10.2004
Ekaa kertaa kuulen goottimusaa mikserissä! Laulaja vaikuttaa asiansa osaavalta, mut miksaukset on vähän pieles laulun suhteen, mut ihan hyvää synkistelyä tää on! Särökitaroiden miksaukset on huonot!
0   +1 +2
 
7
Ilssi 06.10.2004
Ekaa kertaa kuulen goottimusaa mikserissä! Laulaja vaikuttaa asiansa osaavalta, mut miksaukset on vähän pieles laulun suhteen, mut ihan hyvää synkistelyä tää on! Särökitaroiden miksaukset on huonot!
0   +1 +2
 
Snoze 06.10.2004
Lualaja on ihan paska. Okei onhan tämä ihan hyvin muuten tuotettu kai.. patenttisuudella ei ole käyttöä ilman sanomaa..
0   +1 +2
 
hipit 05.10.2004
Siellä hautuumaalla haahuilee langanlaiha kalpeanaamainen kokomustiin pukeutunut jytäjumala. Morrisonin, Hendrixin ja Joplinin kalmot tanssivat synkästi taustalla.
0   +1 +2
 
8
Einsteins 05.10.2004
Tämä tuonelan tienviitta-osasto selvästi sopivampi Love Factorille kuin tuo euroviisuosasto. Tässä on ideaa, mutta jos jotain puuttuu, niin se ylidramaattinen laulusuoritus, ähkimisineen, narahteluineen ja huokaisuineen loppusoinnuissa. Eikä pikku villemäinen falsetti osuuskaan pahitteksi olisi. Muuten loistava esitys. Jos teette videon hidastakaa liikkeet ehdottomasti ja näyttäkää dramaattisilta.
0   +1 +2
 
8
fallen_angel 05.10.2004
niin nyt sit teknomies arvioi tätä kommenttiringistä: ihan hyvän kuulosta soundia.. kelasin et täältä tulee sellasta et pää putoo, mut täähän on aika herkkää ja melodista kamaa.
diggaan kun toi rytmi on sellanen että siitä saa tolkkua. laulu on aika outoa, jotenkin ristiriitaisen tuntoista. mutta ihan onnistunutta musiikkia.
0   +1 +2