Valon varjot

Loimu

Kommentit

Haluaisitko kommentoida? Rekisteröidy käyttäjäksi tai kirjaudu sisään

Kirjaudu

Wau mikä meininki heti alussa. Laulusta ei saa oikein selvää silloin kun on panoroitu alussa oikealle.. tuo ei ehkä oo toimiva homma.. mutta nämä on vain henkilökohtaisia mielipiteitä. Kaunis lauluääni kyllä laulajalla.
0   +1 +2
 
8
Hieno ja tunnelmallinen veto. Melodia mukavan melankolinen. Laulun olisin toivonut olevan hieman kovemmalla.
0   +1 +2
 
8
Immunity DBL 07.04.2014
mallikas balladi...

kaikki kunnossa ei valittamista... hyvä kappale :)
0   +1 +2
 
9
Fillari 24.01.2010
Rauhallista, kaihoisaa meinnikiä, alussa odotin sellaista loirimaista matalaa miestulkintaa. Yllätys olikin että naisartisti lauloi. Nostakaa laulun volumea 3-5db ja hieman tilakaikua pois siitä. Piisi on hieno ja kehityskelpoinen. Sopisi sellaisenaan johonkin elokuvaan, jos rakastat tai jokin muu. Oienillä miksaushommilla paranee huomattavasti. Piisi 10 kokonaisuus 9.
0   +1 +2
 
10
K. Vainio 26.11.2005
Kaunis ääni yhdistettynä kauniisiin melodioihin.. Toimii! Ja todella hyvin! Enpä tästä mitään negatiivista keksi.
0   +1 +2
 
8
polte 23.11.2005
Jees veto ;) Laulua pintaan...
0   +1 +2
 
HW 12.11.2005
Laulun olisi voinut tuoda aika paljonkin paremmin esiin. Nyt piti kuunnella tosi kovalla että kuuli senkin. Sanoituksenkin olisi voinut sovittaa vähän paremmin. Nyt se kuulosti ajoittain hyvinkin töksähtelevältä.
Tuo kolmen ja puolen minuutin kohdalla kuvioissa käväisevä ryminä ei ollut kovin hyvä ratkaisu. Ja miksi biisin lopussa on puoli minuuttia tyhjää?
Tästä jäi jotenkin tuskastunut olo. Tässä oli kaikki mitä vaaditaan hittibiisiin, tasokasta soitantoa ja heleä-ääninen tyttö mutta niistä aineksista ei oltu otettu irti läheskään kaikkea.
0   +1 +2
 
ihmepalleroinen 30.12.2008
on kyllä sellainen rauhallinen biisi jota voisi kuunnella kun on surullinen tai muuten vaan sellaine rauhallinen mieli..
0   +1 +2
 
8
dtoj 06.06.2005
Tuli uudestaan tää piisi kommenttiringissä.. Sanotaan nyt muistaakseni samat asiat mitä viimeks. Eli hyvää iskelmää, hyvät laulu melodiat. Kuitenkin piisi jää vähän tasapaksuksi johon kaipaisin jotain koukkua.
0   +1 +2
 
passe 05.06.2005
Hieman alussa kangersi, mutta loppua kohden tuli onneksi itsevarmuus piikki jostakin. Mukava tunnelma ja hauskoja klassisia mausteita siellä täällä.
0   +1 +2
 
MdsPressures 25.05.2005
laulu kovemmalle ja kaikua paljon siitä pois, ääni todella kaunis ja sopii tähän todella hyvin :))) todella hyvä tuo laulumelodia, meinaa itku tirskahtaa silmään, mutta kyynel sitten pysyy sisällä kun laulu välillä falskaa iiiihan iiiiiiiihan pikkuisen niin häiritsi mun itkutuokiota :D kitarasoolosta kaikuu pois ja rouheempi soundi, liikaa särö siinä nyt ja liian digitaalinen soundi ja sitten nuo tomit pois tuon kitarasoolonjälkeen, ne kuulostaa kun ne ei kuuluis edes koko kappaleeseen :D
0   +1 +2
 
forzer 21.05.2005
En pidä itse varsinaisesti ihan tällaisesta musiikista.Pidän eniten Jazzista ja Bluesista sekä Funkista.
Kyllähän tässäkin soundit tuntuvat ihan kunnossa olevan ja melodia samaten tuollainen kohtalainen.
Miksauskin on ihan onnistunut mutta kuten sanoin pidän letkeämmästä musiikista!
No kyllä balladitkin iskee...Ainakin osittain!
0   +1 +2
 
vnmwrtcbn 19.05.2005
Kaunis ääni. Muuta ku sanoo s kirjaimen ni se kuulosta rasittavalt. Onks huono mikki (eiks pitäis olla joku sellane filtteri tai jotai?)
0   +1 +2
 
GrimErazer 26.04.2005
Mielenkiintoista panoroida vokaaliosia näinkin voimakkaasti (alkuosa). Soundimaalima oli hyvin puhdas, lähes jo häiritsevänkin kliininen... Kitarasta löysin hyvin suoria kulkuja Scorpionsin "Smoke is going down" -balladista, jota akustinen kitara mukailee lähes koko kappaleen ajan. Laulajan ääni ja taidot ovat oikein hyvät, joskin hiukan pientä "arkuutta" antaa lauluäänen vain tulla luontevasti ja voiman kanssa esiin. Se paranee harjoittelemalla...
Oikein hyvä kappale, hyvin tutuilla elementeillä rakennettuna.
0   +1 +2
 
8
Verenn 25.04.2005
Hienolla fiilistelyllä käynnistyvä biisi kokee pienoista takapakkia; miksi laulu piti alussa panoroida ja miksata niin pienelle? Muutenkin laulussa - vaikka tunnelmallista onkin - kaitaa hiomista. Nyt vokalisointi tuntuu hieman väkinäiseltä ja muusta biisistä irtonaiselta. Tulee hieman sellainen "lauletaan karaokessa" fiilis. Kaikua on laulussa omaan makuun aivan liikaa. Biisissä olisi sinällään paljon potentiaalia mutta toteutuksen pitäisi olla vain paljon-paljon hiotumpi että tämä sytyttäisi kuuntelemaan uudelleen. 1 lisäpiste hyvin välittyvästä kaihoisasta tunnelmasta.
0   +1 +2
 
Tunnelma on vahva ja balladin ollessa kyseessä, sehän on selkeä plussa. Laulajan otteeseen kaipaisin terävyyttä ja tulkintaa lisää (lievät epävireisyydet/tahattomat poikkeamat laululinjoissa voisi hioa pois). Muuten ihan tyylikästäkin materiaalia. Melankolia on vetoavaa. Nimensä veroinen kappale.
0   +1 +2
 
8
Pagan 18.04.2005
Alkaa hienosti, hieno tuo huilu takana. Vähän laulua voisi petrata.
0   +1 +2
 
6
Sigil 17.04.2005
jostain syystä kuulostaa iskelmältä, johtuuko sitten laulajasta. Mitään ei oikeastaan ole vialla, mutta ei iske kuitenkaan.
0   +1 +2
 
8
_W_ 17.04.2005
Kaunis kipale...laulaja kuullostaa hyvältä, mukavan pehmee ääni. Hiukan häiritsi kuitenkin laulun etäisyys tai pannaus...no hyvältä se kuiteski kuullostaa! Konerummut ei oikeen iske, oikeilla toimis 99% paremmin. Muuten soitanto kuullostaa hyvältä ja olihan siellä skittasoolokin! Kuten aluksikin sanoin, kaunis balladi! Soundipuolessa vähä hiomista...
0   +1 +2
 
8
vrs 16.04.2005
Tämä on hyvä. Rummut tosin latistavat muuten hyvää kokonaisuutta. Pitäisi olla mielestäni rummuissa jotain efektiä tai jotain. Alussa laulun seilaus stereona toimii yllättävän hyvin. Soinnutus niin hirvittän perinteistä tosin.
0   +1 +2
 
8
Kekkoset 16.04.2005
Tosi kiva lauluääni. Kaunis biisi. Jäin vain kaipaamaan jotain pientä irroittelua/kertsimeininkiä..
0   +1 +2
 
7
Hades 15.04.2005
Lauluääni on hyvä, mutta upotettu niin vellovaan kaikuun, että se sotkee kaiken. Siitä tulee jotenkin kirkkofiilis. Laulumelodiat on hyviä ja perusteet on kunnossa. Soittimet voisivat soolon ulkopuolellakin välillä nousta komppausroolista edes pikkasen esille laulun väleissä. Se tekisi taustasta mielenkiintoisemman.
0   +1 +2
 
8
Jaer 15.04.2005
Voi harmistus! Laulu jää ihan hukuksiin tuonne kaiun ja soitinten taakse ja se on todella harmillista sillä tytöllä on todella nätti ääni, vaikka pari kertaa vire onkin hakusessa. Oikein hieno biisi! Miksaa ihmeessä uudestaan jotta ääni saadaan paremmin kuuluviin!

Soitto toimii oikein hyvin vaikkei biisissä tapahdukaan kauheasti.
0   +1 +2
 
Rumarimpsrempsa 15.04.2005
"Nothing else matters" soi alussa... Laulu on hieman liian pohjassa ja alun panorointi oikeaan kanavaan ei ole mielestäni kovinkaan toimiva. Sanoituksiin suosittelisin keskittymään ensisijaisesti. Laulajalla pientä fibaa sävelpuhtaudessa, ääni sinänsä on ihan ok. Loppukaneettina: hieman tylsä, stemmoja lauluun, patarummut lopusta pois, jonkinlainen nousukohta... Siinä päällimmäiset tunnot tästä kappaleesta.
0   +1 +2
 
10
MickeyC 14.04.2005
Tää on hyvin tehty, kaunis biisi, kivasti vangittu tollainen kaipausmainen fiilis. Tytöllä kiva ja pehmeä ääni. Kivoja osia ja toi biisin fiilis on todella onnistunut. Kymppi tästä täytyy antaa, kun en löytänyt oikein mitään moitittavaakaan. No mixaus vois olla vähän parempi, mut se vois hajoittaa just tän biisin taian.
0   +1 +2
 
Michikawa 14.04.2005
Ihan mukavia musiikillisia ideoita, toteutus vaan hieman ontuu teknisiltä puolilta - rummut kuulostavat ikävän muovisilta ja samoin taustan pädit ovat hieman turhan suttuiset ja "halvat". Harmonisesti biisi toimii mukavasti, mutta nojaa ehkä turhan perinteisiin rakenteisiin, sellaista persoonallisuutta ei oikein hirveästi kappaleesta löydy. Laulajalla on mukavan herkkä ote lauluun - pieni huojuminen ei häiritse myöskään vaan tuo pienen lisäannoksen särmää kappaleeseen. Ehkä kuitenkin kokonaisuutena jää hieman raakileen oloiseksi, se jokin puuttuu. Ihan kiva, mutta ei herätä mitään ihmeempää fiilistä.
0   +1 +2
 
8
LauriT 14.04.2005
Kaunis ja herkkä kappale, joka kärsii suttuisesta miksauksesta. Kitarat voisivat olla huomattavasti heleämmät. Syntikan taustamatto voisi olla myös stereona huomattavasti paremman kuuloinen, kun nyt se on lähinnä tuommoinen sotkuinen kaiken keskellä oleva möhkäle. Rummut kuulostaa liian konemaisilta. Tähän auttaa vanha koeteltu kikka. Tee kaikista pelleistä ja snaresta omat instrumentit, joita käytetään melodisten instrumenttien kanavilla (ei siis kanavalla 10). Tämä sen takia, että voit nyt helposti ohjelmoida niin äänenvärin vaihtelua näihin muuttelemalla satunnaisesti sämplen sävelkorkeutta 1-3 puolisävelaskeleella (tai enemmänkin). Tämä vanha kikka tekee rummuista huomattavasti luonnollisemman kuuloiset ja toimii aina. Työläämpi tapa on käyttää eri kosketuksilla soitettuja sämplejä joita vaihdellaan esimerkiksi velocity-arvon mukaan tai jollain muulla tapaa.
0   +1 +2
 
6
hra POHJOLA 13.04.2005
Jäin kaipaamaan jotain koukkua.Lauluääni ehkä liian vaisu.
0   +1 +2
 
P. Virta 13.04.2005
Genre ei tosiaan sovi mulle, mutta ei tästä kappaleesta voi muuta sanoa, että kyllä tätä kuuntelee.
0   +1 +2
 
7
Jukk. 13.04.2005
Miksi tuo laulu on pitänyt piilottaa tuossa alussa tuonne taakse?
Aika iskelmäksi tämä menee minusta, en minä tästä mitään rockkia löydä.
Laulajalla on mukava ääni, mutta jotenkin kokonaisuus on aika haparoiva.
Koukkuja voi musiikkin tehdä, se kannattaa. Tästä ne vielä puuttuu, vaikka ihan lupaavalta kuulostaakin.
0   +1 +2
 
8
ew8533 12.04.2005
Harmi kun laulu häviää alussa.Hemmetin mukava kuulla balladia välillä. Laulua hiomalla tämä paranee huimasti.Äänessä mahdollisuuksia mutta treeniä vaan.Omissa laitteissa vähän alavireiseltä.Surullista on se että aina kiinnitetään niin paljon huomiota lauluun.Soitto on ihan hyvä,sopiva tällaiseen balladiin.
0   +1 +2
 
7
blisser 12.04.2005
mä en henk.koht. tykkää tollasista kitarakuvioista...
tulee jotenkin mieleen ala-aste ajat ku kaikki soittivat
metallican black albumin hitaita biisejä...
rumpukomppikin olis kyllä voinut ollu paljon monipuolisempi!!!!
alussa laulu oli hieno... tuli jotenkin sellanen sarah brightman fiilis, mutta hitto... sit ku se laulu
selkeni, olin pettynyt. laulaja jotenkin vaan ontuu välillä! ja kauku alkaa jo loppupuolella todella nyppimään, kuten koko biisi... oli hyvin yksitoikkoinen. kitarasoolosta tuli apulannan soolot mieleen! patarumpu-juttu oli yök :)
0   +1 +2
 
8
Telaketju 12.04.2005
Tässä on mielestäni laulun miksaus kohillaan kun mielestäni laulu on maailman yliarvostetuin asia musiikissa, se ei saa olla liian pinnassa. Rumpusamplet ovat aika kehnohkoja, kitarassa jotenkin tunkkaset soundit..
0   +1 +2
 
MajorForce 12.04.2005
Tässä on mukava meininki. Sopivan haikeaa fiilistelyä. Laulajattarella on ihan nätti ja sävykäs ääni. Pientä epävirettä olin kerran kuulevani, mutta taisin kuulla harhoja ;) Kitarasoolokin toimi ja oli oikein hieno balladisoolo. Lisää vaan tällästä matskua. Onnea projektillenne!
0   +1 +2
 
HT 12.04.2005
Rauhottava ääni tytöllä... Taustakin on kivan kuulonen...älkää kokeilko tehkää:)
0   +1 +2
 
8
JM 11.04.2005
Laulaja osaa. Hyvä tilan tuntu, varsinkin alussa. Melodiakin on hyvä..biisissä joissain kohti laulun rytmityksessä tulee jotain kompastuksia. Kitarasoolon olisi voinut miksata raaemmaksi, nyt jää jonnekkin taakse vinkumaan. Biisin loppupuolella taustalla kuuluu joitain hassuja vinkunoita, jotka tuo tilan taas esiin. Hieno biisi.
0   +1 +2
 
8
NicklauZ 11.04.2005
Tästä genrestä nyt en tiedä kyllä yhtikäs mitään joten olen hiljaa... Hyvältä tämä kuitenkin vaikuttaa, minun mielestäni...
0   +1 +2
 
9
Joni Koskimaa 11.04.2005
Enkös mä jo arvostellu tän? Vai enkö sittenkään näköjään? No, tykkään tästä kaiken kaikkiaan kuitenkin. Laulajalla nätti ääni ja sanat ovat pro-tasoa. Kauniin koskettava biisi.
0   +1 +2
 
thepax 29.03.2005
Ihan mukavaa rauhailua. Laulajan vire välillä pistää korvaan ja vokaalit jäävät myös vähän massan alle. Laulun kaiku on muuten ihan hyvä mutta siitä olisi voinut yläpäät leikata kokonaan pois! Kappaleen siivet eivät ihan jaksa koko kappaleen painoa kantaa. Ihan herkkä kosketus.
0   +1 +2
 
8
Dr.Groove 25.03.2005
Rauhallinen ja kaunis biisi.
Laulu on aika taustalle miksattu ja siinä ehkä liikaa kaikua. Miksauksessa on ehkä näiden takia hieman kolkko soundi.
Laulajan ääni sopii kappaleeseen hyvin.
Biisissä ja soitossa on hieman kiireen tuntu, johtuuko runsaasta sanojen määrästä vai liian tiukasta rytmi(koneen?)n seuraamisesta?
Kuitenkin, muutoin kaunis ja tasapainoinen kokonaisuus.
0   +1 +2
 
8
J.R No 25.03.2005
Biisin nimi on perinteinen, mutta tuo oivallushan on aina yhtä toimiva. Tunnelmaa prkl. Laulu kuulostaa jotenkin hyvästi lauletulta karaokessa vedetyltä :P Samoin biisi nyt kun tuo tuli mieleen :P Perinteinen ballaaaaadi. Ihan suht hyvä sellainen.
0   +1 +2
 
D_Steele 25.03.2005
Alkoi puuduttaa jossain vaiheessa, mutta ehkä oikeassa mielentilassa toimisi paremmin.
0   +1 +2
 
8
Mustepullo 24.03.2005
Kaunis biisi ja mielestäni hyvällä maulla sovitettu. Erityisesti korvaan osuu loistava lyriikka sekä vokalistin tulkinta. Jonkin verran taitaa olla arastelua äänenkäytössä... mutta potentiaalia löytyy.
0   +1 +2
 
Erotuomari 24.03.2005
Huikea kappale jossa upeaääninen vokalisti tarjoilee kauniita sanoja kauniiden melodioiden kera. Älyttön kiva kuulla tällaista kappaletta hevimetallin jälkeen. Biisin pehmeys on suorastaan käsin kosketeltavaa.
0   +1 +2
 
10
Tommy Loose 24.03.2005
kaunista! Uskomattoman kaunista voiko tästä muuta ajatella!
0   +1 +2
 
10
Rotten_Corpse 24.03.2005
hyvä biisi, hyvä laulaja, :) kymppi tuli
0   +1 +2
 
6
Mishkin 24.03.2005
Jaa jaa.. Tästä ei tule mieleen oikein minkäänlaisia kommentteja. Eli missä vika? Siinä, ettei tää biisi herätä ajatuksia. Eväät ei riitä. Muuten vaisu biisi tarvis seuraks joko vahvat lyriikat tai vahvan tulkitsijan tai molemmat. Nyt ei oo oikein kumpaakaan.
0   +1 +2
 
Pitk 24.03.2005
Laulu liian hiljaisella ja liikaa kaikua. Lisäksi kaiussa on kamala soundi (yläpäätä pois). Muuten soundi suht tasapainoinen, tosin mitäänsanomaton. Biisinä myös aika persoonaton. kohdassa 2:10 on joku skräbä.
0   +1 +2
 
8
warheart_ 29.12.2004
Biisi oli aika hyvä...kaunis laulu, et ole kyllä mikään amatööri...;) .... biisistä puuttuu kunnon särökitara mutta tämä ei ole varmaan semmonen biisi. Kokonaisuutena 8-9...jotenkin tuli mieleen apulanta :D
0   +1 +2
 
bize 29.12.2004
Balladimaisuudesta huolimatta jonkinlaista "draaman kaarta" ja suurempaa intensiteettiä biisi olisi kaivannut. Eniten häiritsi kuitenkin paikoin laulun epävireisyys ja varovaisuus. Oikeat rummut olisivat tuoneet hieman eloa kokonaisuuteen. Kitara ja basso olivat biisin parasta antia.
0   +1 +2
 
8
kimurantti1 06.04.2005
Tulipas toinen aivan erinomaisen soundimaailman omaava kappale vastaan. Hyvä laulaja jolla on erittäin miellyttävä ääni. Alussa laulu on miksattu aivan turhan hiljaiselle, mutta asia korjaantuu heti biisin "alettua" kunnolla. En suomenkielistä musiikkia paljoa kuuntele siitä syystä, että laulu kuulostaa kornilta, mutta tässä ei ole sitä ongelmaa. Toden näköisesti lyriikoistakin saisi paljon irti jos niitä jaksaisi ruveta miettimään hieman syvemmin.

Miinusta pitää antaa dynamiikan puutteesta. Kappale menee koko ajan aivan samalla dynamiikalla, ja siitä seuraa se, että se jää aika tasapaksuksi. Kitarasoolo ei sitä pelasta. Minusta tuolla kitarasoololla ei ole tässä kappaleessa oikein mitään järkevää funktiota. Ehkäpä erilailla toteutettuna se voisi toimiakin.

Hyvä biisi jossa soundimaailma on mainio, mutta kaikki ei kuulosta ollenkaan loppuun asti mietityltä.
0   +1 +2
 
8
kuollut_marsu 06.04.2005
Nojoo... Tyttö laulaa ihan kivasti ja biisiki muljuilee siellä taustalla ihan kivasti... ihan kiva... vähän persoonattomattomaksi jää tämmönen musiikki väkisinki...
0   +1 +2
 
6
vähän varovaista meininkiä. tulee joku lasten tuutulaulu mieleen. ihan kelpoa joskin tylsää soittoa ja laulua.
0   +1 +2
 
7
Enforce 06.04.2005
Alku on hyvän kuuloinen ja laulajalla nätti ääni. Tuosta introsta tulee etäisesti mieleen Gamma Rayn '18 Years' viisu.

Eipä tässä kummempia. Ihan nätti biisi. Ehkä hiukan yllätyksetön.
0   +1 +2
 
9
soulmate 07.04.2005
erittäin hienoa! uuh, noi kitarat jysähti heti alussa. Naislaulu lähes täydellinen. Jumaliste,että toimii. Rummut aavistuksen verran "kovat" vain... Hieman teknisiä parannuksia niin siinä se ois. Mut hemmetin hyvä näinkin!
0   +1 +2
 
8
Ikonator 07.04.2005
Mukavan rauhallinen tunnelma tässä biisissä, ei ole kiire mihinkään. Toteutuskin on miellyttävän hyvän kuuloinen, soundit ja balanssit kohdillaan.
0   +1 +2
 
*tiuski* 07.04.2005
herkkää, oon niin herkkä itekki i tää on kivaa...
0   +1 +2
 
8
argon 07.04.2005
Pehmeäsävyistä tunnelmointia tarjoillaan täälläpäin, pääsääntöisesti miellyttävän kuuloinen kappale. Hieman liian pitkäksi ehkä kuitenkin venähti, jossain vaiheessa olisi ehkä toiminut rumpuraidan tipauttaminen pois kyydistä ja sovituksen kääntäminen hyvin pieneksi - sitten paluu takaisin perusteemaan ja dynamikkaa olisi tullut lisää?

Kehittämispuolelle soiton ja laulun osalta jää vielä pieni petraaminen vokalistin suoritukseen - ääni on todella miellyttävän kuuloinen äänensävyltään ja pääsääntöisesti laulu menee hyvin nuotissa, mutta vielä kun nuo pienet horjunnat kun käy paikkaamassa niin todella mainiota laulantaa on tarjolla.

Arvosanan puolesta menee kohtaan 8, hitusen paremmalla toteutuksella olisi ollut ysin kappale. Hyvä esitys joka tapauksessa, antaa luvan odottaa vieläkin parempaa täältäpäin!
0   +1 +2
 
7
reactor 07.04.2005
Tälläinen iskelmä-tango styke taas Suomesta. Laulaja osaa laulaa, sanoihin en mene. Kyllähän tämä paikoitellen sai kivat fiilikset, kunnes se tangoiskelmä nosti päätään. Mutta ihan jees homma.
0   +1 +2
 
7
damn_pc 07.04.2005
Kunnon perinteinen iskelmäballadi. Laulaja ihan ok, mitä nyt korkeissa äänissä vähän hapuilua. Tunnelma hyvä, rakenne ok, intohimoja ei minussa herättänyt mutta mitäköhän jos vaimolle soittaisin??
0   +1 +2
 
10
-CSPR- 07.04.2005
kaunis, pysähdyttävä. taidokas sävellys. laulaja on hyvä, ääni todella kaunis ja pehmeä. siis olen sanaton. kiitos. mp.
0   +1 +2
 
10
KoBa 07.04.2005
Melodiat olivat loistavan kuuloiset. Voi sanoa että sai joitaki fiiliksiä kuunnellessa, se on aina vain hyvä.
Sanat olivat hiljaisella, miikä oli pieni harmi kun kuulee solistin äänen, tosin muuten ne eivät olisi tähän sopineetkaan niin hyvin.
Kitarat olivat taustalla harvinaisen kuaniit ja kaikki pelas loistavaksi.
Suuret onnitteluni!
0   +1 +2
 
7
Enterdead 07.04.2005
Aika herkullinen soundi ;) Naislaulu on aina onnistunut valinta, mutta muita onnistuneita valintoja ei tähän biisiin sitten osunutkaan. Biisi oli taustoiltaan tylsä ja mitäänsanomaton. Jotain muutakin kuin pelkkä beat-komppi olisi tarvittu tukemaan laulajaa. Ja sanat...niistä ei oikein voi sanoa mitään...paikoin vaan aika naiivit. Sori, kaunis ääni ei vaan riitä...
0   +1 +2
 
8
al-aine 07.04.2005
valitan, tulee tälläselle rytmimusiikkiihmiselle hiukan sellanen hohhoijaa olo täst.. Mut ei millään pahal kuitenkaan:) hyvää melodiaa.
0   +1 +2
 
8
al-aine 07.04.2005
valitan, tulee tälläselle rytmimusiikkiihmiselle hiukan sellanen hohhoijaa olo täst.. Mut ei millään pahal kuitenkaan:) hyvää melodiaa.
0   +1 +2
 
7
Argyle 08.04.2005
Mukavaa kuunneltavaa. Kitarat on letkeät ja vieno naisääni sopii kuvaan. Rummut on aika mielenkiinnottomat. Särökitarasoolo on tarpeeton, eikä sovi biisin tunnelmaan. Liian Yö. Muutenkin lopussa taustalle tuotu sähkökitara on kökkö, se ei varsinaisesti tuo mitään uutta biisin. Muutenkin sampleosasto on vähän niin ja näin. Jos lähdetään akustiseen "minimalismiin", niin ei sitä kannata väkisin värittää huonoilla konesampleilla. Mieluummin vaikka lisää kerroksia sillä akustisella.
0   +1 +2
 
7
Subro 08.04.2005
Alkumusiikki pitäisi aina olla tuollainen! Siitä lähtee pikkuhiljaa laulu ja millä kauniilla äänellä. Huonoa tässä on se, että mieleen tulee koulun musiikintunti! Sanat ovat juuri senlaiset. Kyllä tätä pari päivää kuuntelee, mutta siihen se sitten jääkin. Olisi voinut vähän tiivistää kappaletta, koska 4 min. toisti itseään.
0   +1 +2
 
9
Simppa Turnipsi 08.04.2005
Laulajalla on hyvä ääni. Sitä kuuntelee mielellään. Mutta biisistä nyt ei sitte jääny mitää mieleen. Aika lattea ja varovainen. Tosin, ehkäpä se on parempi niin. Voi nukkumaa mennessää kuunnella. Oli tää hyvä kyl.
0   +1 +2
 
9
KNIGHTofTHUNDER 08.04.2005
juu, tulipa J. Painin tuotos vastaan..Kokonaisuus on varsin hyvin kasassa. Vähän vaihtelua rumpuosastoon ja pikkasen vielä rohkeutta lauluun. Jonkun verran lyhempänä vois toimia vielä paremmin. Tunnelmahan tässä on hyyvä.
0   +1 +2
 
jaacob 07.04.2005
Ihan hyvää kamaa, eihän teillä vaan basisti miksaa: ) ei vaan, ihan oikeesti, kun laulaja laulaa, nostakaa se reilusti pintaan ,silloin muut soittaa taustaa ja muut on alempana. Sit ku tulee loppu-iskutuksia, niin dramatiikkaa peliin, nyt se eka kerta on ihanku vahinko ja sit se kasvaa vasta. Laulajalla hyvä ääni, tarkkuutta vaan jokaiseen kohtaan, niin hyvä tulee.
0   +1 +2
 
janiH 07.04.2005
no tuotanii, pikkusen liian pitkäks tää venähti, ei kanna itteään loppuun asti, tai saattaa kyllä tuo konerumpu juttu hämätä fiiliksessä, mut kuitenkin. laulajalla hieno, sellanen hento äänensävy. tosin aika vaisusti vedetty, luulisin että löytyis vokaaleissa resursseja kovempaankin revittelyyn. :) antakaa mennä vaan!
0   +1 +2
 
8
D19 07.04.2005
Kiva laulajan ääni. Mukavan rauhallinen biisi, saundit kröhöm.... varmasti itse tiedätte.
0   +1 +2
 
8
pirkkaprojekti 07.04.2005
Laulu kuului turhan vaimeasti ja piti vääntää volyyminappia suuremmalle. Tosin tuollainen "etäisen" kuuloinen ääni sopii tunnelmaan suht hyvin. Kaunis kokonaisuus, olisin tosin odottanut että välissä olisi ollut jonkinlainen revittelykohta. Mutta hyvä näinkin.
0   +1 +2
 
MacFly 08.04.2005
Laulajalla on hyvä ääni, joten miksi ihmeessä se on miksattu niin taustalle? Outo kaiku myös siinä laulussa. Kaunis kappale kyllä, mutta jälkeenpäin ei vaan jää mitään tästä mieleen. Miksauksen vois tehdä uudestaan kun jäi tuo soolokin niin taustalle. Patarummut on just rock!

Ihan kiva.
0   +1 +2
 
Riku Rotten 08.04.2005
Laulaja miksattu jonnekin syvään luolaan. Miksauksen voi pilata kaijullakin. Pikkusievä kappale. Laulajalla mielyttävä ääni. Toi patarumpu ei istu.
0   +1 +2
 
8
Wretch 08.04.2005
Biisi on kaikin puolin onnistunut, melodiat ovat tarttuvia ja biisi ei junnaa paikoillaan. Hieman omaperäisyyttä lolisin toivonut lisää, koska biisissä oleva sointukierto on hieman liian käytetty. Soittajat osaavat hommansa hienosti, ja laulajalla on hyvä ja persoonallinen ääni. Soundit ovat hieman tunkkaiset ja liian epäselvät, kirkkaammilla ja selvemmillä soundeilla biisi olisi toiminut vielä paremmin.
0   +1 +2
 
7
Soulstab 08.04.2005
Ihan nätti biisi. Laulun on hieman epävarmaa ja dynamiikka heittelee hiukan liikaa, kompressointiin pientä viilausta ehkä?

Konerummut kuulostavat tälläisessa hieman kuolleilta. Ei voi välttää mielikuvaa laivalla siellä baarissa konetaustojen päälle vetävistä trubaduureista.
0   +1 +2
 
8
louis 08.04.2005
Balladit on yleensä surkeita ja niistä tulee itku. En vain ole mielelläni itkemässä vapaa ehtoisesti kokonaisuudesta 8.
0   +1 +2
 
J Kolme 08.04.2005
upeen kuulonen !!! sävellys toimii loistavasti...vokaalit vaan on miksattu liian hiljaselle , tai sit mä oon jo liian vanha kuunteleen musiikkii :) ...mut tykkään vaikka en kuulekkaan :)
0   +1 +2
 
8
konoyaro 09.04.2005
Mukavaa kuulla vaihteeksi biisi jossa äänity on hoidettu hyvin ja elementit sitoutuvat yhteen sulavasti^_^i liked this ehkä pieni "iskelmäisyys" häiritsi but still real good stuff!
0   +1 +2
 
10
Lady-Love 27.11.2004
Erittäin hieno biisi!
0   +1 +2
 
9
doku 24.11.2004
erittäin kaunis..
soitto taitoa löytyy.. :) plussaa siitä..
hyvä laulun aihe. sanoituksista pidin.. laulu ääni oli kanssa kauniin hempeä..
kokonaisuudessaan erittäin hyvä kappale..
yhdeksikön arvoista materiaalia :)
0   +1 +2
 
10
Piru Kange 23.11.2004
Kaunis kappale sekä melodialtaan, soundiltaan, sanoiltaan että tunnelmaltaan. Laulu olisi voinut ehkä olla hitusen kovemmalla, jotta sanoista olisi saanut paremmin tolkkua. Nyt laulu ikään kuin hukkui soitinten taakse.

Mutta todella hyvä näinkin. Tykkäsin kovasti.
0   +1 +2
 
8
teilband 23.11.2004
Aika kaunis vetäsy :)) Laulu on paikkapaikoin ehkä hieman epävarmaa, lisäksi sitä vois laittaa vähän kovemmalle ja kaikua rahtusen pois. Ja samat toiminpiteet tuohon kitarasooloon, siitä ei juuri saa selvää.
0   +1 +2
 
7
rokkiheebeli 11.10.2004
Tajusin ilmeisesti hieman väärin, se olikin thunderforce joka oli sitä heviä. Mutta tää on kaunista, vaikka heviä ei ookkaan. Laulu on ehkä hieman ujoa, mutta ei kai tähän mikää hirvittävä rääkyminenkää sopisi.
0   +1 +2
 
9
Roope Paltta 03.10.2004
Moi. Todella kaunista ja äänesi sopii tähän hyvin. Laulu soundisi on pehmeä ja mielyttävä. Sanat trimmas hyvin ja paikka'paikoin nopeahko riimitys oli good. Jäin odottamaan yhtä nousujohteista kohtaa / revitystä, koska äänesi kestäisi sen kyllä ja miksei biisinkin se sopisi, kai=) Kitara soolo oli erittäin hyvä, josta korostuikin hyvä soittotaitosi. Hieno!
0   +1 +2