Raivopää

RAUTAKELLO

Kommentit

Haluaisitko kommentoida? Rekisteröidy käyttäjäksi tai kirjaudu sisään

Kirjaudu

9
Biisimies 16.09.2010
Monta sataa biisiä selattuani mikserin listalta vihdoinkin jotain joka kolahtaa, hyvää ja melodista popahtavaa rokkia, toimii!!
0   +1 +2
 
10
Noitavainot 17.02.2009
Tämmöset soi tosiankin tuolla mölytoosan puolella. Miksei teillä ole jo levytyssopimusta? vai onko. Tosi mukavaa kamaa tämä.
0   +1 +2
 
9
Aliz 09.12.2005
Ammattitaitoista soitantaa. 0:36 tuleva väliosasysteemi on biisin kliimaksi mun mielestä, kertsi jää vähän sen varjoon itseasiassa.
0   +1 +2
 
10
Kähmy 28.09.2005
Ajattelin, että -kellon suhteen en äityisi kertakommenttia pidemmälle, mutta näin tässä silti kävi. Eli Raivopään lopetuksesta minun on sanottava eriävä mielipiteeni. Mielestäni perushardrock on yykaakoo-kamaa, joten kun asia on saatu selväksi ja biisi loppuu, ei siihen turhaa tiluttelua ja vanuttelua tarvita.
Sinänsä haluaisin myös nähdä sen keikan, jolla tästä lopetuksesta jatketaan välittömästi seuraavalla yykaakoolla, se alkaa käydä jo yleiskunnon päälle...
0   +1 +2
 
9
Todella toimivaa raskas rokkia alusta loppuun. Pidin kertosäkeestä erityisesti. Tätähän on kuultu jo monta bändiä, mutta Rautakello yllätti positiivisesti. Sanoituksista plussaa.
0   +1 +2
 
9
solesurvivor 25.04.2005
Ohhoh, täältäpäs löytyi todella menevä biisi. Erittäin mainio biisi, vaihtelua hidastempoisempaan satsiin. Alussa rummut, basso ja vokaalit on loistava aloitus, mistä verse sitten kiihtyy. Tässä biisissä vokaalit on ehkä parhaiten edukseen, hetken jo kuuntelin onko tässä sama laulaja ollenkaan. rakenneratkaisut kaikissa biiseissä on mainiot, niin myös tässäkin. ja vaikka versetkin on todella menevät, on kertsiin saatu vielä lisää ekstrapotkua. Kitarasoolo oli kiva lisä väliosassa, muutenkin diggaan kovasti kitarasaundista. Kertosäe oli kyllä loistava, mutta loppui vähän turhan seinään koko biisi.
0   +1 +2
 
10
zargo_hellfuzz 09.02.2009
Tämä on loistava! Hemmetin loistava sanoitus ja koko orkesteri seisoo sen takana. Aivan mahtavaa.
0   +1 +2
 
9
hoitopoika 16.03.2005
en alkaa toistelemaan samoja ylistys sanoja kuin murskatut haaveet biisin kommentoinnissa.

tämä on selkeästi popimpi ja helpommin radiossa soivaa musaa. biisi jyrää hyvin eteenpäin. bändin soitto on ilmavaa, joten luulenpa että treenissä on hikeä valunu.
hyvän tuulinen biisi
0   +1 +2
 
8
Varhainen Valo 04.07.2009
Haluan sanoa että jo toisen biisin kohdalla rockahtavuus paranee vielä, mutta lisäys laulajan tulkintaan, että voisit ottaa tekniikkatunteja ihan ymmärtämisen nimissä. Mumina on hieman tekotaiteellista ja ponnetonta.
0   +1 +2
 
Rumarimpsrempsa 08.12.2004
Hemmetti, kun on tyrmeää riffittelyä soolon alla! Njam!!
0   +1 +2
 
9
Johannes_t 13.10.2004
Notta live-meno-biisi? Tätä on varmasti mukava soittaa, riffi jopa groovaa (aika harvinaista sähkökitaroita sisältävässä musassa) ja tempo on mukavan reipas. Klamydia-vaikutteinen kertsi (anteeksi) uppoaa varmasti kansaan, joten homma on ns. paketissa.
0   +1 +2
 
9
theplan 08.10.2004
Mainio riffi ja hyvä biisi muutenkin. Rumpusoundit vähän köykäiset, varsinkin tomit. Kertosäe erottuu hyvin, mutta on ehkä pikkuisen liian iskelmällinen mun makuun. En tiedä mistä johtuu, kenties siitä, että laulajan ääni on aika puhdas, ei kauhean "rock". Ei siinä sinänsä mitään pahaa ole, tuli vaan mieleen että ehkä tästä puuttui jotain sellaista aavistuksenomaista yhtenäisyyttä tai jotain, joka ois saanut mut oikeasti innostumaan. Kitarasoolo, joka oli muuten aika hyvä, oli myös jotenkin vähän eri maailmasta kuin muu biisi. Lopetus oli jokseenkin jyrkkä, se vaan loppui..? No, näähän on aika pieniä juttuja, tykkäsin siis mutta en ihan kybällä! :)
0   +1 +2
 
8
Roope Paltta 06.10.2004
Niin kuin muutkin ovat kommentoineet, että lähtee heti alusta on hyvä. Hienot rumpukompit ja kyllä uus kitaristi hommansa osaa, sooloili erittäin näyttävästi. Kertsikan sävel oli hyvä ja jäi soimaan kyllä päähän heti. Eli silloin biisi toimii aina hyvin. Jouduin kuuntelemaan LoFi:na joten en pysty sanomaan soundeista, nyt laulu kuului ehkä hiukan hiljaa. Mikä varmaan siis johtuu juuri tuosta LoFi:sta.
0   +1 +2
 
8
Spathi 06.10.2004
Biisin pääriffi toimii oikein hyvin. Kertsi on aika popahtava, ehkä hivenen liian kevyttä minun makuuni. Saundi ja soittopuoli on laadultaan hyvää. Laulun sovituksesta tulee vähän mieleen niskalaukauksen veisut.
0   +1 +2
 
9
The Reaper 04.10.2004
Mukava tempo tosiaan heti alusta pitäen. Eikä meno loppua kohti paljoa hidastu. Ihan jees soundit ja laulu on hyvää. Hyvä biisi, jatkakaa samaan malliin.
0   +1 +2
 
9
Slimer 04.10.2004
Mukavan nopea tempo tässä kappaleessa. Iskee heti. Tässäkin on mukavan synkeä sanoitus. kappale on itse asiassa todella hyvä. Näin nopeaa kappaletta ei Rautakello olekaan tehnyt. Mutta nyt kun se tuli tulos on oiva. Tätä on ilo kuunnella. Ainoa haitta tosin on kappaleen outo tunkkaisuus, johtuukohan omista laitteistani?
0   +1 +2