Eron salama

unioni

Kommentit

Haluaisitko kommentoida? Rekisteröidy käyttäjäksi tai kirjaudu sisään

Kirjaudu

8
4-salamaa 27.09.2006
Ihan kiva biisi.Yks juttu vähä häiritsee.
Miks aina kertseis on noi piiiiiitkät venytykset.
Muuten tää oli ihan radiokamaa.Go on Boys.
0   +1 +2
 
9
Creased_Leaf 29.05.2008
Rauhallinen fiilis tässä, jälleen enempi tunnelmointia, dynaamisen eron kertsin ja säkeistöjen välillä pitäisi olla hieman suurempi, jotta tasapaksuus vältettäisiin. Kaunista ja perusvarmaa kuitenkin :)
0   +1 +2
 
9
_Black Angel_ 11.12.2005
Kivan kuulonen. Rauhallinen tunnelma... Kiva :)
0   +1 +2
 
9
Cerende 06.10.2005
Alusta tulee mieleen ihan hirveen monia bändejä, jotka on vaikuttanu paljon siihen, millasta musaa nykyään kuuntelen ja vaik en enää tällasta erityisemmin kuuntelekkaan, tulee ihana nostalginen ja tietyl tapaa kaihoisa fiilis, johon joka kuitenkaan ei oo surullista haikeutta vaan taaksepäinkatsovaa ja rakastavaa haikeutta.
Voin tosi hyvin kuvitella talvisen lumisateisen sunnuntaiaamupäivän, kun kaikki asiat on hyvin. Peitto ympärillä jonku tärkeän ihmisen kanssa ja se et vaan rakastaa sitä hetkeä. Sellanen hetki, ku kaikki tuntuu hyvältä ja tietää, et lopulta. Lopulta kaikki on kummiski hyvin.
Sanotukset on aiheeltaan aika kliseiset, mut ääni millä ne lauletaan korvaa sen enemmän, kun hyvin.
Biisi tosiaan alkaa rauhallisemmin ja meno lisääntyy edetessä, mut must ois saanu niin voimakkuus, ku energisyyskin lisääntyä vielä vähän enemmän.
Kertsiä ois kans saanu must tuoda vähän enemmän esille taustasta, nyt vähän hukkuu.
Perussoittotaito kasassa, tällasesta biisistä sen enempää siitä vaikea sanoa, mut kyl näil eväillä varmaan pitkälle mennään.
Kaunista.
0   +1 +2
 
4
kokki13 14.11.2004
oon vähän huono perusteleen, mutta tää ei oo kyllä meikäläisen mieleen...tulee toiseen korvaan ja menee toisesta samantien ulos.
0   +1 +2
 
10
janina20 08.11.2004
Tuttuja poikia :) Hyvaa musaa,ma tykkaan,kertosae jaa hyvin soimaan paahan heti ekan kerran jalkeen,voi kuvitella kuulevan radiossa :) mutta mahan oon alunperin tienny etta te paasette viela pitkalle,jatkakaa siis samaan malliin :) Ja terveisia tanskasta.....
0   +1 +2
 
10
janina20 08.11.2004
Tuttuja poikia :) Hyvaa musaa,ma tykkaan,kertosae jaa hyvin soimaan paahan heti ekan kerran jalkeen,voi kuvitella kuulevan radiossa :) mutta mahan oon alunperin tienny etta te paasette viela pitkalle,jatkakaa siis samaan malliin :) Ja terveisia tanskasta.....
0   +1 +2
 
K2SnowGirl 03.11.2004
Aikas hiljast musaa, mut kylähän se joillekki mun päivist sopii ... Ihan jeez.. :P
0   +1 +2
 
7
Lasse Hiltunen 24.10.2004
No tä kommentin voi ottaa kahdella tavalla, joko et mitä vittuu toi kuvittelee tai sit ihan hyviä pointteja. No laulusta eka. Ääni oli jotenkin tukkoinen joko flunssa tai sit laulaa nenään. Sävel tarkkuutta lauluun lisää monet sävelet jäivät liian mataliksi ja pitkiin venytyksiin loppuun vähän vibraa muuten kuullostaa aika amatööriltä. Biisi oli vähän liian pitkä veteinen. Nopeammin osiosta vaan toiseen. kattoo vaikka sekuntti kullon kanssa ja yrittää sitten supistella sitä. Ton oi saanu menemään varmaan johonki 3.15:sta. Mielummin sillä tavalla että tulee ehkä vähän liian vähän tavaraa, että jano jää uusinta kuunteluun. Kitaran soolo saundi oli vähän ohkanen et tummenpaa soundia mikistä tai sit ihan säätämällä. Ja stemmoja keroon tuomaan laulua esiin. Näissä tulle yleensä kuuneltua aika kritiikki korvalla, mutta mitä sellaisella hyvä, hyvä palautteella tekee jos haluaa parantaa.

Niitä hyviä asioita Laulussa on kyllä vähän koukkua kerrossa ja paketti pysyy kyl hyvin kasassa en tiedä että ootteko soittanu klikin kanssa rummut sisään. Ette te niin alaitteliolta kuullosta vaikka itse väitättekin menee kyllä niitten parempien bändien puolelle
0   +1 +2
 
9
Mia 24.10.2004
Siististi tehtyä poppia. Toimiva biisi. Tulee kesälaitumet mieleen :)
0   +1 +2
 
8
leijonanmieli 24.10.2004
takuuvarmaa poppia. Tää kuulostaa aika valmiilta.. =) en löydä tästä mitään huonoo sanottavaa.. kuten jo sanoin takuuvarmaa poppia joka iskee jokaiseen. :)
0   +1 +2
 
Enriq 24.10.2004
Todella mukava poppisvetäisy tämä, niinkuin tuossa jo aiemmin monesti todettiin. Kertosäkeestä pidin eniten. Siinä on mukavasti positiivista fiilistä ja on nyt jäänyt päähän soimaan. Laulajalla on hyvä ääni, lyriikatkin ihan ok. Parasta tässä biisissä on kipaleen kevyen raikas rullailu alusta loppuun asti. Hyvä!
0   +1 +2
 
10
villihilleri 21.10.2004
laulajalla justiinsa sopiva ääni tämäntyyliseen musiikkiin. vähän lisää poweria vielä niin hemmetti että kuulostaa hyvältä. :) soittamisessakaan ei mitään vikaa ja pianosta pidin erityisen paljon.
tykkäsin tästä muuten enemmän kun tuosta englanninkielisestä veisusta, suomi vaan jotenkin istuu teille paljon paremmin. :)
0   +1 +2
 
9
teilband 20.10.2004
hmm.. kitara ei tossa jossain kohti toiminu ihan synkroonissa muun biisin kanssa, mutta onhan tämäkin aika kova kipale :)) en silti anna 10 koska ehkä tässä ehkä puuttui jotakin, mutta mitä :O
0   +1 +2
 
8
N-a-n-a 20.10.2004
Laulajalla ainakin on hyvän kuulonen ääni...ja tuo melodia kulkee ihan hyvin... vähän vaisun kuulonen kertsi, alku ja nuo kertsiin johtavat pätkät lupaa enemmän... Mut on tässä ainesta... pientä hiomista, niin tää toimii paremmin :)
0   +1 +2
 
6
juhlatuuli_ 18.10.2004
No, eipä ehkä ollut ihan mun mielimusiikkia.Mut olihan tuo ihan lepponen ja mukava laulu. Noi sanojen venytykset jotenkin häiritsi, ja meno tuntui vähän matelevan joskus.. Muuten ihan tosi jees, pientä hienosäätöä vielä :)
0   +1 +2
 
10
sportgirls 16.10.2004
Pidin tästä paljon :D, rehellinen ja aito meininki, laulajan "pehmeän sexy" ääni miellytti mua. Kertissä oli aitoa suomi poppi meinknkiä. Selkeä ja hyvä biisi, ihan varmasti tästä tulee hitti. Rehellinen ja aito meinkinki välittyy kuulijalle, uutta odotellessa, jatkakaa samaan malliin ja pitäkää jalat maassa...
0   +1 +2
 
9
pete78 14.10.2004
Erittäin hyvä!!! Kauniita melodioita hyvin soitettuna, laulaja esiintyy edukseen myös. Eipä ole sijaa moitteen sanoille...Keep up the good work \,,/
0   +1 +2
 
8
Jimmy Pain 14.10.2004
Ihan kelpo musiikkia. Soundit ihan ok mutta hieman liian kevyet minuun makuuni. Laulusaundi saisi olla voimakkaampi. Kappaleena ihan hyvä poppis biisi.
0   +1 +2
 
7
gpine 13.10.2004
Ihan näpsäkkää (mitä se on?) soittoa. Laulajalla pari ikävää maneeria nytkäyttää lauseen viimeistä sanaa. esim. syyyt- yy (tulee aika lopussa).
tyy-
Kannattaa kiinnittää huomiota. Eli biisi toimii, mutta pikku viilausta ja pieni tempon nosto vois toimia.
0   +1 +2
 
9
strawberry87 13.10.2004
Heh, tämä kappalehan jää päähän soimaan.. Eli se siis kertoo siitä, että on onnistuttu tekemään tarttuva kappale, josta tulee vielä joku päivä suuri hitti! Melodia ja laulajan ääni sointuvat täydellisesti yhteen, kaikki tuntuu olevan kohdallaan. Eipä tästä keksi mitään pahaa sanottavaa millään, ei sillä et kyllä tarviiskaan, sillä tää on vaan niin iskevä ja mahtava kappale, miksenköhän en oo aikasemmin tähän törmänny..
0   +1 +2
 
9
jouni 12.10.2004
Kyllä tässä on kuten edelläkin on mainittu, sellasta jännää tenhoa. Tästä tulee hyvä fiilis, vaikka sanat eroa käsitteleekin. Sanoitus sinänsä on aika litinää ja lätinää,mutta menköön. Vähän imelää mulle,mutta sehän on makuasia. Kertosäe on hyvän kuulonen säveleltään. Jopa iskelmällinen, etten sanoisi. Soundit ei tässä ihan priimaa ole, mutta selvää saa kuitenkin ja balanssissa ollaan.Dynamiikkaa kaipaisi lisää ja potkua tohon soundiin, nyt vähän kesy. Soitto on mukavan kuuloista ja piano elävöittää sopivasti biisiä. Laulajan ääni oli vähän arahko ensi kuulemalla, mutta siihenkin tottui jo toisella kuuntelukerralla ja siitä alkoi pitää. Sanoituksissa pisti semmonen juttu vielä mieleen, että semmoset pitkät venytykset ei aina kuulosta hyvältä. esim: siltä oloni tuntuu nyyytt.... ei toi paha tossa ole, mut kannattaa miettiä, koska riimittelyllä voipi saada nuo loppu jutut synkkaamaan paremmin. Muistaakseni joku on neuvonut joskus jossain, et sellasia pitkiä "epämääräisiä" loppuvongutteluja pitäis välttää, kun lauluja rakentelee. No vaikea sanoa, fiilistähän sillä saa mukavasti lisää ja kai rajakin on aika häilyvä. Jep se siitä. Mielelläni tästä ysin pamautan:)
0   +1 +2
 
8
Absi 10.10.2004
ääni jees mut ei muuten oikeen iskeny :/ varmasti johonkin iskee
0   +1 +2
 
9
jeejeejee 10.10.2004
Tämä kuulostaa ihan ammattilaisbiisiltä, mitä te varmaan olettekin. Hieno ääni laulajalla, melodiakin on ihan kaunis. Pisteitä muuten vielä tosta bändin logossa olevasta tuulimyllystä, vaikkei se biisiin kuulukkaan. Mutta ysi.
0   +1 +2
 
9
jmm 09.10.2004
Tämähän oikein mukavan kuuloinen biisi. Ja laittaisin painoa sanalle mukava. Minun makuun ehkä liian kevyt meininki, vaikka eihän toisaalta aina tarvitse otsa rypyssä vääntääkään. Vaikka pientä särmää itse yrittäisin yleissoundiin saada. Bändi hallitse homman todella ammattimaisella otteella ja laulajallakin on hyvä ääni ja taitoa laulaa. Vähän ehkä vähemmän venyttäisin sanoja, kun nyt kaveri venyttää melkein joka sanan todella pitkäksi. Sanat on mielestäni aika hyvät, ei mitkään kovin omaperäiset, mutta ihan hyvät kuitenkin. Kokonaisuutena tämä on oikein mainio kevyt pop-ralli, mikään ei häiritse kuuntelua tuota sanojen venyttämistä lukuunottamatta (eikä tuokaan liikaa), joten ysiä pukkaa.
0   +1 +2
 
8
Beethro 09.10.2004
Ei ihan mun musaa, mutta toimi oikein hienosti...
0   +1 +2
 
9
ronkainen_ron 08.10.2004
heti korvaan osuu laulajan hieno ääni :)
melodiat ovat hienon kauniita ja tunteella tehtyjä.
jotenkin nuo sanat ei oo ihan mun mieleen, ja siksi se vähän syö pisteitä. muistuttaa vähäsen Suurlähettiläitä ilman niitä torvia. mut suomipoppi on hengissään ja voi hyvin, kiitos teidänkin :)
0   +1 +2
 
10
zeko-89 08.10.2004
oikeen hyvä biisi ei voi muuta sanoa.. :)
0   +1 +2
 
10
Basilika 10.10.2004
Laulajan ääni pehmeän tunteikas ja sopii hyvin tunteikkaisiin sanoihin. Mukavaa kuunnella, hyvä melodia, laulu ja soittimet sopivat hyvin yhteen!
Tampereen Edustus!
0   +1 +2
 
9
jami.b 08.10.2004
joo no en kyl paljoo tällasta kuuntele mut tää on kyl hyvää...aluks epäilin mut sit ku kuuntelin vähän pidemmälle ni huomasin et tää on tosi hyvää...et niiku teil kyl toimii toi yhteistyö ja sanat on hyviä...ja onnea uuden demon kans :)
0   +1 +2
 
8
Kay´t 07.10.2004
Ihan jees! Ei ihan mun tyylistä musiikkia, mutta ihan sellaista jammailtavaa musiikkia. Laulut oli kivasti tehty. Pehmeys ennen kaikkea. Mä diggailin.
0   +1 +2
 
8
cybercuicca 06.10.2004
Oooooollrait. Eli poppiahan tämä. En ihan valtavasti näin kevyttä kuuntele mutta asiaan. Sanoitus töksähti pahemman kerran korvaan. Muuten biisi oli taidolla tehty. Laulajan ääni on sopivan pehmeä muuhun äänimaailmaan sulautuen. Kitaratkin ihan hyvin balanssissa muihin soittimiin nähden. Pianoon ehkä vähän enemmän kaikua tai jotain oisin kaivannu Biisi sinänsä ei oo kovin "erilainen" mutta kyllä tuon voisi kuvitella radiossa kuulevansa. Ihan kiva:)
0   +1 +2
 
7
ljubbomir 06.10.2004
Ihan mukavaa poppia. Tosta lopetuksesta on muutkin maininnu, en ihan odottanut että noin tyly lopetus tulee. muuten ihan mukiin menevää. vaikka ite tykkään vähän rankemmasta.
0   +1 +2
 
hipit 05.10.2004
Voihan rähmä, taas on mikserin palvelimet nurin. Lo-Fi kommentti siis: Haikeen romanttiseltahan tää kuulostaa. Tarttuvanoloinen kertsi.
0   +1 +2
 
7
keltsuRnR 05.10.2004
Juu, tämmönen poppis veto. ...Itse kyllä diggailen vähän tommosta tykittävämpää poppia. Tää ehkä pikkasen laahaa...? Ja laulussa sais olla vähän lisää aksenttia. Turhia laulu venytyksiä. Soitto on mukavan ja taidokkaan kuulosta. Vähän pakkausta vaan. Mukava biisi sinänsä. ja kiva ku on tositarina, niin voi lauleskella "tosissaan".
0   +1 +2
 
10
skeebo 04.10.2004
Ihan hyvä meininki! Vois ehkä toimia vähän nopeammalla temmolla vielä paremmin. Hyvin te vedätte!
0   +1 +2
 
8
theplan 03.10.2004
Aika iskelmällinen veto... Tai sanotaanko, että ihan liian iskelmällinen mun makuun. Tää saattaa olla miksausjuttu, koska olen kuulevani jossain etäisesti myös hiukan rokkaavamman särökitaran. Sanat kuulostivat, hmmm... Suhteellisen korneilta, liekö tarkoitus kuitenkaan? Soitto ja laulu toimii periaatteessa ihan kivasti, mutta kokemus jää kuitenkin aika vaisuksi, luultavasti enimmäkseen omista vajavaisuuksistani johtuen:)
0   +1 +2
 
9
Avaro 03.10.2004
Todella mukava poppi kappale ja hyvin toteutettu vaikka olette alottelijoita mukavan kuulosta...keep it going
0   +1 +2
 
8
StAr 03.10.2004
Joo, 4 ruusua, DISCO fiilarit. :) Poppispoikia. Joo no mä oon ihan vakuuttunu teidän soittajantaidoista, ihan ammattitaitosta! Äänenlaatu nyt tosin on vähän tunkkanen, menee soundit puuroks hieman. :< Mut laulajan ääniki sopii hyvin, vähän treeniä ja vahvuutta siihen, nii hyvin sujuu! Joo. Hyvä :)
0   +1 +2
 
10
pullapoika 03.10.2004
piti tulla tänne jotain sanomaan. no ei toi teidän genre mua innosta ku en kuuntele ton tyylistä musaiikkia. no mutta mitäpä tähän sanoisi no 10 tulee
0   +1 +2
 
9
Raphis 02.10.2004
ei oikein mun tyylii. mutt kommentoidaan silti. sull on kiva ääni. taustakin on mukava. ja kertosäe on tarttuva. tulevaisuutta löytyy :)
0   +1 +2
 
9
rawhead 02.10.2004
Kiva, lepposa meininki :) . Tarttuva kertosäe . Taidokasta soittoa ja hyvä laulaja. Loppu kyllä tuli hieman "kuin salama kirkkaalta taivaalta" ;p Bändillä varmasti mahdollisuuksia pitkällekkin.
0   +1 +2
 
9
makes69 02.10.2004
Tosi mukavaa kuulla bändiä joka kunnioittaa perinteitä. Tässähän on lyöty pakettiin koko suomi rock. Hienoja pianoita ja kitaroita jotka sopivan maltilliset biisiin. Välitön ja vilpitön tunnelma biisissä.
0   +1 +2
 
8
evil hellman 02.10.2004
Jees, ei muutakuin studioon purkittamaan paremmilla saundeilla.
Tässähan oli jo hitin poikasta, minun mielestä.
Tempo voisi olla aavistuksen tiukempi, nyt hieman löysä(ihme hevari huutaa ;) )
Hyvää poppia.
0   +1 +2
 
8
Jomma 02.10.2004
Hyvää suomi poppia, kyllä tätä kuunetelee mielikseen:
0   +1 +2