hyperion

wdm

Kommentit

Haluaisitko kommentoida? Rekisteröidy käyttäjäksi tai kirjaudu sisään

Kirjaudu

Pormestari 05.04.2013
Helkutin hyvän kuulosta! Ittelle hyvin ykstoikkosta enkä tästä genrestä sinänsä ymmärrä mitään kun ei omaan musamakuun kuulu. Sillä jätän arvostelematta mutta pakko sanoo et huomaa et kaveri tietää mitä koneella tehdään!
0   +1 +2
 
10
huippua! kyllä osaat hommas, tai ainakin minä tykkään.
0   +1 +2
 
10
erikoismies 02.07.2006
Jos tähän perään miksaisi whirlwindin niin kovempia bileitä tuskin löytyisi!!

Tajutonta soundia, ei oo todellista!
0   +1 +2
 
10
Niin ja nyt kun oon lukenut krijan niin tää saa ihan uusia ulottuvuuksia tämä biisi.
0   +1 +2
 
glxblt 17.12.2004
Noniinnojoo, näemmä en ole tätäkään muistanut kommentoida vaikka biisi on playlistillä lojunut jo iäisyyksiä.

128kbps kyllä vähän jää harmittamaan kun se mössöttää ilkeästi tuon snaren kanssa muut soundit, luulen ettei paremmalla laadulla tarvitsisi sellaisesta huolehtia.

Jokatapauksessa biisi on kivaa tömistelyä ja rullaa maagisen hyvin eteenpäin, on kiva kun pysytään liikkeessä koko ajan ja silti ei 7 ja puolen minuutin aikana ehdi väsymään touhuun, pituus on juuri sopiva.

Toi padi-efekti-hässäkkä mikä kajahtaa välillä taustalle nostaakin biisin sitten ihan eri sfääreihin, olen suorastaan hämmästynyt miten hyvin se toimii yhteen tuon bassomurinan kanssa. Tulee sopivan evol ja mystinen fiilis mukaan jumitukseen, tämä on mörönmanausta parhaimmillaan.

Teknisesti ei ole kyllä mitään moitittavaa tuotoksesta, jotenkin kaikki vaan klikkaa kohdalleen siltäkin kannalta.

Olet luonut oman soundisi ja diggailen sitä suurella sydämellä. TÄMÄ on sitä wdm:ää.
0   +1 +2
 
10
Infratuna 27.11.2004
Tämmösessä biisissä on ilo luukutella subbaria :) Hitto ku on massiivista soundia. Ei täs oikeen muuta. Omaperästä meininkiä = Boonus. Loistavaa
0   +1 +2
 
Olavio 15.11.2004
Kutkuttava alku. Intron pituus on oiva ja varsinaisen rykäämisen aloittamisen odottaminen tuo heti alusta saakka jännittävyyttä peliin.

Kun masiinat on saatu surraamaan täysin mitoin, kehkeytyy yks hienoimmista bassoista mitä olen kuuna päivänä steppailun dnb:n maailmoissa kuullut. Runput polkee semmoista laatua, että prot kalvetkoot. Saundimaailma muutoin on aggressiivinen, tumma ja kirkas samaan aikaan. Hyvin onnistuneesti luotu kokonaisuus siispä.

Polkemisen ohessa tumma tunnelma vei mukanaan ja viilikset vastaavat fyysisenä kokemuksena ehkä lähiten juoksemista pimeässä kellarissa. Sehän se kivaa onkin. Aivan mahtava on Hyperion!
0   +1 +2
 
juZ 28.10.2004
Loistosoundit! Pirun tiukkaa kamaa. Hmmmm, ehkä jotain melodisempaa kohtaa olisit voinut johonkin ympätä, tällaisenaan biisi jotenkin jumittelee.

Biitti on aika suoraviivainen, jotain häröilyjä siihenkin olisi ollut plussaa. Enpä tiedä, pitäis varmaan kuunnella kovemmalla volumella niin olisi sulattanut kyynisen mieleni.

Pitänee kuunnella nuo muutkin tuotokset.
0   +1 +2
 
10
digeon 10.10.2004
siis aivan mieletön biisi!! siis tosi hyvää! miten oot saanukkin tosta basslinest noin mielttömän!!?? sä oot kyl niin fanituksen ansainnu kaveri että! rumpukikkailut on niin hyvin tehtyjä! ei juma, tää on niin hulluu mättöä että!
0   +1 +2
 
9
JM 09.10.2004
Pistää tosissaan liikkeelle toimii loistavasti.. sellanen ihmeellisen kieroutunut iloinen meininki..=) Sanrefillit tulee hienosti, niskat meinaa nyrjähtää.. suvantokohdat ei ole kovin hyviä.. ja sitä "nostatusta2 rauhallisemmasta kohdasta tähän perus rynkytykseen vois olla..jotain filliä tai FX samplea joka tekis sen uudestaan liikkeelle laittavan efektin. tosi hyvä biisi.
0   +1 +2
 
9
Deafbase 09.10.2004
Perhana miks en oo törmännyt tähän artistiin aikoja sitten! Musiikki on loistavaa todellakin muhun menevää, erittäin menevä kipale! tää on just sellanen joka bitää kuunnella kovaa silloin fiilis on katossa heti alustaalkaen!! ihan loistava!
0   +1 +2
 
9
Alkaline 09.10.2004
huippubiisi lajissaan, sopii niin (happo)klubille kuin vaikka pelin taustamusaksi.. tai muuten vaan aivopesuun. K.
0   +1 +2
 
9
Burma 08.10.2004
hyvin tuotettuu saundia jäbällä! en ala arvostelemaan kummemmin koska näillä duuniskobeilla ei oikeen tahdo saada fättii kokonaiskuvaa.

btw.

otapa yhteyttä joko mailiin tai aim: mystik2mystik
0   +1 +2
 
9
SaastanenHippi 07.10.2004
ää! Tällaista on todella mukava kuunnella.. Mitä "sekompaa" sen parempaa. Ei juuri mitään kliseitä biisissä ja se on hyvä:) ehkä biitissä olis voinut olla enemmän joitakin kikkailuja: Äänimaailma oli todella omaperäinen

Mutta 9:n arvonen ehdottomasti
0   +1 +2
 
Taajuus 07.10.2004
Alku on niin wdm kuin vai joku wdm olla. Perkele sentään, ei tuollaista soundia kukaan muu tällä planeetalla väännä. Eli hyvä, omaperäiset jutut on se mikä kannattaa.
Intro oli kuitenkin hiukan liian pitkä. Ymmärrän toki että tarkoitus oli dropata sulavasti, herkutellen, mutta itse olisin tehnyt sen intensiivisemmin.

Bassolinja onkin sitten kiva. Rouskuu ja ennenkaikkea narskuu in propa junglist way. Subiakin tuntuu löytyvän sen verran kuin tarvitaan. Sä olet muuten hullu, tasabiitti + toi häröpimputus neljännen minuutin paikkeilla on hullua.

Rummuista sen verran että tällä kertaa ne jäi aika tylsiksi ja vaisuiksi. Snare on vähän liian ohut minun makuuni. Bassorumpu kyllä potkaisee spektrin oikeaan kohtaan, mutta kokonaisuutena rumpali on joku sellainen tunkkainen vanha gubbe. Kuten yllä mainittiin, hektisemmät breikkikikkailut olisivat sopineet tähän paremmin.

Sulle on tässä ajan mittaan kehittynyt oma, täysin uniikki tyyli. Häröjumitusta, biisit rullaavat vaikkeivat liiku minnekään. Erikoista, mutta hyvää.

En minä mitään helvetin arvosanoja anna, päättele itse.
0   +1 +2
 
9
Sleyr 07.10.2004
alku tuo hyvin biisiin mukaan, joskin on ehkä slightly liian pitkä. rummut ovat mainiota kamaa ja bassolinja kiemurtelee kyllä todella kivan kuuloisesti. hieman toistavaa mutta kuitenkin erittäin kuunneltavaa!
0   +1 +2
 
10
SWIUUH! Vähä mindblowingsäröttelyhäröilybasso! tossa akhde minsa kohdalal alkaa aika hurja meno. huh huh huh. Yllättyin ihan sairaasti. kyllä tämä on ansainnut vbv:nsä. miksei vaikka vinyylille. Turha tästä on mitään negatiivista yrittää kaivaa sanottavaksi. Aggressio tekee tästä kympin biisin. Ai että oon rakastunut. Alltimetopfeivöritteihin. <3
0   +1 +2
 
sakke-makke 07.10.2004
Hienoa. En nyt jaksa kirjoitella mitään miniromaaneja. OHO! Baseline droppas mukaan kuvioihin! Omena väärään kurkkuun! Jumalauta ku rullaa! Kyllä vaan kolahtelee meikäläiseen tällanen hyppyytys. Puhtoisesti ja reilulla kädellä alapäävoittoisesti ruuvailtu tuotos joka hieroo taas nivusia kivasti. Toi intro, siis kaikki, mitä tapahtui ennen ekaa droppia, ois ollu paljon mielenkiintosempi jos oisit heittäny ton "rokkiloopin"-tapaisen sellaseks sufflahtavammaksi.. vähän niinku sellanen swingibiitti jotta ois voinu keinahdella vähän alussa.. ja ois sellanen rytmipehmotasoittelurullailuvirnistely sopinut toki tonne jonnekin rumpuvälisoitannaksikin, että ois tasottanut vähän tätä synkän jyrkkää ja hikistä tanssi-iltapuhdetta. Niin no mut sit sinne ois tarvittu jo samplata outkastin heijaaaaaata taustalle :D mut sehän ois sopinu ku nyrkki silmään :P ei muutaku whitelabel edit : outkast feat. wdm - hey ya hyperion :D :D

Hyvän synkkää shittiä. Arvostan ku tällasta laittavat vbv:ksi niin törmään kunnon jyystöönkin taas välistä.

Numero siellä kasin ja ysin välimaastossa, mutta tuskin se sua paskan haileeta kiinnostaa jos taputan sua virtuaalisesti olalle ja sanon, että itse kokonaisuus oli verrattain mielenkiintoinen ja homma toimii, että ei kun eteenpäin vaan ja lisää kieroja melodiasyheröitä vaan kehittelemään!
0   +1 +2
 
10
wallpasser 06.10.2004
Tämän biisin jälkeen oli jo pakko heti klikata faniutumis-linkkiä! Todella mieliinpureutuva biisi - ja tarkoitan sen vain hyvässä mielessä! :D
0   +1 +2
 
8
Weikko 06.10.2004
Sulla on hommat kohallaan...mukavia soundeja...
jos kysyn, niin mitä softaa käytät?
0   +1 +2
 
DjLime 06.10.2004
Vähän turhan pitkäksi vedetty tuo alku. Kiinostus alkaa rapisemaan paljolti jo minuutin jälkeen. Bassolinja on ehdottomasti biisin parasta antia. Mukava narina ja murina yhtäaikaa. Rummut taas kuulostaa tasapaksulta 4/4 pumputukselta snaren kanssa ja se ei oikeen tässä genressä ainakaan minulle uppoa. Enemmän kaikkea breikki kikkailuja kaipaisin. Kokonaisuudeltaan vähän turhankin paljon samaa jurraava paketti. Ei oikein mitään mukaan nappavaa soundia tai meldiaa ilmene missään vaiheessa vaan ainoana ideana tuntuu olevan tuo liian kovalla muihin rumpujen osiin oleva snare, basson mörinä ja nuo erilaiset "satunnaiset" ei niin merkittävät äänet tuolla taustalla. Kieltämättä parempaakin olen sinulta kuullut.
0   +1 +2
 
Laihanen 06.10.2004
Bassolinja on kyllä melkoinen subbarihirviö :) Tämä pitää soittaa kovaa. Todella mielenkiintoinen alkuhäröily. Kivaa kuunneltavaa, vielä kivempaa tanssittavaa pienessä sievässä...
0   +1 +2