The Source

Moondust

Kommentit

Haluaisitko kommentoida? Rekisteröidy käyttäjäksi tai kirjaudu sisään

Kirjaudu

8
dickie 21.10.2005
Biisi ei iskeny niinkuin muut, jotain puuttuu ehkä tarttuvuutta. en tiiä mut ei niinkään mun mieleen.
0   +1 +2
 
8
HW 19.07.2005
Aika kiva. Hienoja trikkejä, tosin osa niistä taisi olla Prodigyltä lainattuja. Ei niin kovin omaperäistä mutta ei kai siinä mitään vikaa ole. Värivaloja ja savua jäi kaipaamaan. Sillä eihän tämän tyyppinen jyske ole täydellistä ilman niitä.
0   +1 +2
 
9
Graft 04.05.2005
toi passo vähä humisee ja rummut ois saanu iskee enemmän...mut hienot melodiat ja kikkailut sun muut
0   +1 +2
 
9
Protush 19.11.2004
siistin kuuloiset melodiat ja muutkin taustat mutta jotkin niistä on kyllä hiontaa vaille.. rummut ovat hyvät ja mukavan erilaiset.. leadit ovat melodioista onnistuneimmat.. vaihtelua biisissä on todellakin tarpeeksi.. loppupuolella melodiat eivät kyllä enää iske kovin hyvin.. snare fillit on juuri sopivat kappaleeseen sulautuvat hyvin rumpuihin.. bassline on menevä ja hyvin miksattu.. taustojakin biisistä löytyy enemmän kuin tarpeeksi eikä pituutta ole ollenkaan liikaa.. kokonaisuus oli oikein miellyttävä mutta joitain koukkuja biisi vielä kaipaisi melodioiden osalta muuten aivan loistava!
0   +1 +2
 
8
fallen_angel 05.10.2004
oli ainakin aggressiivista menoa! tässä kans toi lofi kyl syö nautintoa kun hyvät soundit kaiken a ja o. mut menoa ja meininkiä kyl riittää, varmaan bileissä putois tällänen tykitys ihan hyvin.
aikoinaan hardfloorii kuuntelin, tuli vähän samanlaijnen fiilis kun sillon joskus ysikyt.. :)
0   +1 +2
 
9
Wraithverge 28.09.2004
Hienoi soundei oot saanu aikaan. Hyvin vaihtuu melodia heti alun tuntumassa ja ote pitää. Millä oot tehny noi bassot? Tässä on ihan vähän jotaki powershout.com tunnelmaa. Rummuissa sais olla paljon enemmän munaa. Basari ja snare sais kuuluu kovempaa ja O.hih vois iskee volal enemmä. Leadit on iha onnistuneit.

Tästä ei jää sellane melodia päähän kauheesti, eli omalaatuinen vetäsy puuttu, mutta varmaa vääntöö tää silti on. Jäin myöskin odottamaan sellasta loppurepäsyy aika kovasti. :(

Elikkäs instrumentit hallussa, melodiat kohdallaan, mut se koukku mukaan puuttu ja masteroimises on puutteit. 9.
0   +1 +2
 
8
siiki 27.09.2004
Ihan hyvän kuulosta.Aika tiukkaa tykitystä taas tällä kertaa.
Biisin rakenne on ihan hyvä ja muutenkin biisi on sellainen ihan kohtalainen.
0   +1 +2
 
let J. 27.09.2004
En vain jaksa arvostella enää yhtään trancea, koska sitä tulee koko ajan kommenttiringissä vastaan niin että pää sekoaa. Tämä ei ole minun mielestäni musiikillisesti mitenkään mielenkiintoista, joten en arvostele. Sori.
0   +1 +2