Minä vihaan

Gerichtshof

Kommentit

Haluaisitko kommentoida? Rekisteröidy käyttäjäksi tai kirjaudu sisään

Kirjaudu

10
Solid8442 14.07.2010
Ai vittu EBM suomeks mitä vittua :D Lisää tätä ja lyriikat kehii!!!!!
0   +1 +2
 
10
saatananpaska 30.07.2005
Gerichtshofin paras
0   +1 +2
 
9
KillThatHooker 28.11.2004
hieno tekelehän tämä oli. sai minutkin ymmärtämään tätä genreä. kuten jo timo edellä sanoi, rummut jostain helvetin syystä laittoivat jalat rummuttamaan lattiaa. ja tuo jokin string(tai joku muu tähämn genreen kuuluva soitin josta ei mulla oo mitään hajua)sai tämän kuulostamaan todella hyvältä!
mutta suosittelen tuon audacityn vaihtamista vaikka kristaliin, jolloin äänenlaatu nousee kohisemalla.
0   +1 +2
 
10
Rohstoff 18.11.2004
AIVAN MAHTAVAA!!!1
Miksauksessa on- kuten totesitte- säätämistä, mutta biisi toimii näinkin. Aslan Faction-vaikutteet ovat kouraantuntuvia- varsinkin laulu! En keksi tästä mitään suurempaa pahaa sanottavaa, sen verran positiivisesti yllättynyt olen. Suomenkielinen laulu on myös suuri plussa, sopiihan kylmän Pohjolan kieli tällaiseen musiikkiin paremmin kuin englanti.
0   +1 +2
 
Kuv 27.09.2004
Kyllä taidetaan jättää tuo suomifilmien samplaaminen Karjalan sisseille. ;)
0   +1 +2
 
9
elektrodeath 27.09.2004
Aika pitkä intro, mutta biisi paljastuu kuitenkin rauhallisen alun jälkeen varsin kunnolliseksi hocico-henkiseksi mättökokonaisuudeksi. Eli aivan oikeilla linjoilla ollaan. Synamelodiasta tulee hieman mieleen suicide commandon vanhempi matsku, mutta silti soundeihin jää kuitenkin kaipaamaan jonkinlaista terävyyttä, varsinkin diskanttipuolella. Saattaa johtua tuosta audacitystäkin, ja tietenkään ensimmäisillä kuuntelukerroilla tuohon seikkaan ei kiinnitä niin paljon huomiota.

Olisi mielenkiintoista kuulla biisistä sellainen "hard version" jossa olisi esimerkiksi ruuvattu biisiin lisää säröä ja asteen tykimmät rummut koko biisin ajaksi. Kannattaa varsinkin kokeilla elektronisten ja akustisten rumpusoundien luovaa yhdistelyä. Nykyinen snare olisi hyvä korvata jollain toisella samplella, vaikka se nytkin ajaa asiansa.

Lauluosuudet ovat muuten tässä biisissä huipussaan, sanoista saa myös tällä kertaa jopa mainiosti selvää. Edelleenkin plussaa suomeksi laulamisesta. Elokuvasampleja olisi kyllä voinut olla enemmänkin, kun aika kitsaasti niitä on tähän laitettu. Periaatteessa vähän outoa kuitenkin laittaa englanninkielisiä sampleja suomenkieliseen biisiin. Eli SF-sampleja vaan kehiin, vaikkapa sellaisista leffoista joita on kiva vihata. :)
0   +1 +2
 
7
K-E 27.09.2004
Minä ainakin saan noista sanoista mainiosti selvää. Aikamoista angstia, mutta asiaa. Biisinä ei yhtä hyvä kuin nuo kaksi muuta, muttei myöskään huono. Hieman kovemmalla saisi tulla koko biisi. Tausta toimii varsinkin.
0   +1 +2
 
9
Jario 26.09.2004
Jep... Rumpuihin on nyt panostettu vähän enemmän kuin ennen, tyyliin sopiva "yli-räjähtävä" virveli ja yleinen särky toimivat noissa rummuissa ihan kaikinpuolin. Melodia ei ole mikään maailmaa mullistava ja muut syna-saundit olisivat voineet olla vähän vahvemmat. Hyviltähän ne noinkin kuulostaa...

Synkkä äänimaailma ja "ilkeät" sanat toimivat myös niin kuin pitääkin, tosiaan vokaalit olisivat vain saaneet kuulua myös vähän paremmin. Kikkailuakin löytyy sopivassa määrin. Kestäähän tämä useampaakin kuuntelukertaa.
0   +1 +2
 
9
Satta Timo 26.09.2004
Ensimmäiseksi rummut aiheuttavat aivoissa sellaisen reaktion että jostain syystä jalat alkavat rummuttamaan lattiaa.
Äänetkin saisivat jälleen kerran olla hieman isommalla. Tällä hetkellä mistään muusta ei saa selvää kuin "Minä vihaan". Tausta on hyvin kunnossa. Eikä nuo miksauksetkaan nyt niin surkeita ole. Ja tuossa 3:07:n kohalla alkava "joku" on ERITTÄIN hyvän kuuloinen. Melkein kaikinpuolin hyvä biisi.
0   +1 +2